Via Chat snel mijn bestelling kunnen opgeven.
Een nieuwe nederlandse vlag met orange wimpel besteld. Keurig netjes en duidelijke bezorgingsupdate en een vlag met stok van zeer mooie kwaliteit.
Het bestelproces voor twee baniervlaggen verliep vlekkeloos. Een prima en snel eerste contact via de chatfunctie op de website en het invoeren van de online bestelling is mooi opgezet. De levering was zelfs nog een paar dagen eerder dan in de offerte was vermeld, erg fijn.
De producten zijn gemakkelijk te bestellen via de designtool, ook zijn de medewerkers erg behulpzaam in het ontwerp aanleveren zodat je deze kunt uploaden.
De vlag is geweldig veel complimenten.
Veel bedrijven kunnen voorbeeld van. DDV over nemen Chapeau
Goede website, makkelijk keuzemenu. Levertermijn goed en de technische uitvoering is prima. Voor het gebodene is de prijs ok. Helaas is er bij het slot in de mast een productiebeschadiging met de kwast bijgewerkt en is de kunststof top-lagering tijdens het transport eveneens beschadigd. Jammer en niet nodig.
De vlag was makkelijk te bestellen via de website. De website werkte handig en de suggesties die je kreeg bij je keuze waren logisch. Ik heb een Nederlandse vlag en oranje wimpel besteld. Deze had ik de volgende dag al in huis en ik kreeg een e-mail met de verzendgegevens. De vlag en wimpel waren keurig verpakt en er zat zelfs een kort vlaggenprotocol in. Beide zijn van goede kwaliteit. Al met al een hele goede ervaring. Hebben vorig jaar ook de speciale coronavlag besteld, deze hangt inmiddels een jaar en ziet er nog zo als nieuw uit.
Goed materiaal snelle levering
Prima service, Goede kwaliteit, Snelle levering. Al eens eerder een vlag besteld, nog steeds super mooi.
Acceptabel
Beste Henk, Dank voor de review. Er zit inderdaad geen montagemateriaal bij onze vlagpakketten. De reden hiervoor is dat het nogal uiteenlopend is op wat voor ondergrond de houder gemonteerd wordt/kan worden. Hierdoor kunnen we nooit voor iedereen de geschikte schroeven/pluggen bijleveren. Sorry voor het ongemak, ik hoop dat het inmiddels gelukt is met het ophangen van het vlagpakket. Heel veel vlagplezier gewenst in ieder geval! Groet, Team DVC
Originele beoordeling
Nu moest ik nog naar een winkel die gesloten is. Jammer
Beste Bart, Dank voor de review. Er zit inderdaad geen montagemateriaal bij onze vlagpakketten. De reden hiervoor is dat het nogal uiteenlopend is op wat voor ondergrond de houder gemonteerd wordt/kan worden. Hierdoor kunnen we nooit voor iedereen de geschikte schroeven/pluggen bijleveren. Sorry voor het ongemak, ik hoop dat het inmiddels gelukt is met het ophangen van het vlagpakket. Heel veel vlagplezier gewenst in ieder geval! Groet, Team DVC
Vriendelijk en deskundig personeel.
Ouderwets vlotte service.
De levering vond een dag later plaats dan de datum van de verwachte levering. Hier had ik een berichtje over willen hebben. In de doos met toebehoren zou volgens de paklijst ook de bestelde Nederlandse vlag en oranje wimpel moeten zitten. Niet dus. Op de dag van levering direct gemaild, maar geen reactie. In de late namiddag op de dag van levering gebeld. Zou de volgende dag, dus twee dagen na 1e levering worden geleverd. Niet dus. Ook de 3e dag na de 1e levering niks. Wederom gebeld. Wordt alsnog geleverd mogelijk op 6e dag na 1e levering. Nu dus in afwachting of het dan wel goed komt. N.m.m. verdient e.e.a. geen schoonheidsprijs.
Ben heel tevreden over de correcte afhandeling,snelle levering en het produkt.
Snelle en correcte levering...zal 27 april zien hoe de vlag erbij hangt
Er werd bijzonder snel geleverd. Maar helaas wel een roestplekje op de vlag.
Snel geplaats op de site en snel geleverd
Zeer klantvriendelijk
Nu moet ik naar de bouwmarkt, afspreken en ophalen,
Beste Bart, Dank voor de review. Er zit inderdaad geen montagemateriaal bij onze vlagpakketten. De reden hiervoor is dat het nogal uiteenlopend is op wat voor ondergrond de houder gemonteerd wordt/kan worden. Hierdoor kunnen we nooit voor iedereen de geschikte schroeven/pluggen bijleveren. Sorry voor het ongemak, ik hoop dat het u inmiddels gelukt is met het ophangen van het vlagpakket. Heel veel vlagplezier gewenst in ieder geval! Groet, Team DVC
Toch aantal vlaggetjes kunnen laten maken bij dvc. Top
Goede service. goed gemaakt erg blij mee
Bestelling was goed verpakt en keurig op tijd geleverd!
Beste Erik, Bedankt voor de leuke review en veel vlagplezier gewenst! Groet, Team DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!