Snelle levering!

Vlaggenset besteld en de volgende dag keurig in huis.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei Mooie kwaliteit vlag en dito stok en aluminium stokoude.
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? Ja

Gewoon, helemaal tevreden.

Dus, ik wilde een vlag hebben met het nieuwe Naturisten Logo. Via de site een goede afbeelding ge-upload. Eenvoudig en duidelijke instructies gevolgd. En een week later heb ik de vlaggen binnen. Helemaal goed! Misschien dat de DVC deze vlag in het assortiment wil/kan opnemen. Zodat hij door meer mensen besteld kan worden.

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat Goede kwaliteit, ook geschikt voor bij de caravan.
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Duurzame en snelle bezorging

Ik ben erg tevreden met mijn bestelde vlaggen. Ik ontving ze binnen een dag, en in de vlaggen waren niet per stuk verpakt, waardoor er een mooie hoeveelheid plastic is bespaard.

• Uw oordeel over Noorse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Noorse vlag Goede stof, prima vlag, zeer tevreden
  • Zou u Noorse vlag aanbevelen? Ja

perfecte levering.

direct bestelt en geleverd bij DVC,vorige wimpel besteld bij BOL.COM,waar ze maar twee grotes hebben.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm volgende wordt 30x400
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm aanbevelen? Ja

Prima service!

Voor de geboorte van ons kleinkind in Maleisie, voor een paar dagen de Maleisische vlag gehuurd. Dat gaat heel gemakkelijk via de site! Heel voordelig en we hadden de vlag keurig op tijd in huis! Prima Service!!

• Uw oordeel over Maleisische vlag huren
  • Beschrijf uw ervaring met Maleisische vlag huren Het is snel te regelen en niet duur
  • Zou u Maleisische vlag huren aanbevelen? Ja

Goede service, hadden de verkeerde maat vlag verzonden. Kreeg de later de goede maat vlag, en de verkeerde maat mocht ik houden.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goed zichtbaar
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Supersnel en keurig bezorgd

Zal het 27-4-21 voor het eerst gebruiken

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

Snel en netjes geleverd

Bestellen was makkelijk en overzichtelijk Het vlagje staat al weer mooi voor op mijn boot

• Uw oordeel over Friese vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag Is een top vlagje
  • Zou u Friese vlag aanbevelen? Ja

Ben zeer tevreden over de service en de levering. Hij hangt er weer mooi bij.

In mijn geval had de wimpel 50 cm langer kunnen zijn. Maar dat is een meetfout van mij.

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel, 30x300cm
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel, 30x300cm uitstekend
  • Zou u Nederlandse wimpel, 30x300cm aanbevelen? Ja

Goed product en klantvriendelijk

Goede kwaliteit van het product. Makkelijk en goed zelf een vlag ontwerpen. medewerkers zijn zeer deskundig en klantvriendelijk.

• Uw oordeel over Zeeuwse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Zeeuwse vlag goede kwaliteit
  • Zou u Zeeuwse vlag aanbevelen? Ja

Prompte en keurige levering!

Helaas is er geen keuze v.w.b. kwaliteit van de vlaggen! De hedendaagse doeken rafelen al behoorlijk snel en zijn niet geschikt om deze 24/7 en altijd uit te laten hangen! Wordt overigens wel netjes wel voor gewaarschuwd!

• Uw oordeel over Zeeuwse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Zeeuwse vlag Goede kleur! Duidelijke afbeelding
  • Zou u Zeeuwse vlag aanbevelen? Ja

Zeer goed.

Mooie wimpel van zeer goede kwaliteit

• Uw oordeel over Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm Zeer goed
  • Zou u Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Progress Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Progress Flag Wappert mooi in de wind
  • Zou u Progress Flag aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok N.v.t.
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Snelle levering, goed meedenken!

De vlag van de vorige keer konden ze niet vinden, maar met hulp hebben ze exact dezelfde vlag weer geprint. De oude hangt nu 2 jaar, en is nu op. Dus na bevrijdingsdag de nieuwe in top!!

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat Mooie vlag
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Prima geregeld

Zie boven

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Prima service voor uitstekende prijs

De kleuren waren inderdaad zoals wij die hadden aangegeven. Daardoor kreeg de vlag de uitstraling die wij voor ogen hadden. Sommige teksten hadden letters met een contour in een andere kleur, maar alles was haarscherp afgebeeld. Vooraf was door DVC al gewaarschuwd, dat er mogelijk een (te) lage resolutie was gebruikt voor de upload. Later bleek dat niet te gelden voor de teksten, maar voor de (gekopieerde) tekeningen en figuren. Toch een opmerking over de "controle" door DVC. Op mijn upload was het ondanks een hele grote vergroting niet te zien, dat het gebruikte hart, dat uit 2 delen bestaat, enigszins verticaal ten opzichte van elkaar was verschoven. Volgens mij moet DVC dat hebben kunnen zien bij een controle en had ik graag gezien, dat zij dat even hadden teruggekoppeld voor een mogelijke aanpassing. Eenmaal opgehangen, bleek dat er van zowel de "gerafelde" figuren (lage resolutie) en de "verschoven" delen van het hart nauwelijks iets zichtbaar te zijn. Met betrekking tot de lage resolutie van de tekeningen en figuren adviseerde DVC om voor een beter resultaat een professionele ontwerper in de arm te nemen. Kan best zo zijn, maar wat is er nu mooier, dan een totaal door jezelf ontworpen vlag aan je gevel te hebben hangen?

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig Ziet er heel mooi uit, maar hangt nog te kort om de duurzaamheid te kunnen beoordelen.
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit in snelle levering

Bestelling werd snel afgewikkeld en snel uitgeleverd.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm Mooi en stil
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

prima en snelle levering

als op de stok een klemmetje had gezeten om hem eventueel halfstok te hangen was het 5 sterren geweest. maar dat zal mijn eigen schuld wel zijn en had ik dat er bij moeten bestellen. in ieder geval nog bedankt w. van Leeuwen

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP moet nog
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Mooi webshop; aflevering product: prima!

Prima wimpel!

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm mooie wimpel en dat fluisteren is een verademing in vergelijking met eerdere wimpels!
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had de verkeerde wimpel besteld. Met rustige en vriendelijke bejegening geholpen. Alles opgelost.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? N.v.t.

De vlaggen werden netjes verpakt en snel bezorgd.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ziet er netjes uit
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

perfect

Ben erg blij met het fluisterstokje

• Uw oordeel over Limburgse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Limburgse wimpel N.v.t.
  • Zou u Limburgse wimpel aanbevelen? Ja

Snelle levering, produkt als omschreven!

• Uw oordeel over Geslaagd wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Geslaagd wimpel Mooie grote wimpel
  • Zou u Geslaagd wimpel aanbevelen? Ja

Mooie kwaliteitslabel met vlaggenstok en houder

Snelle levering en een mooi afgewerkte vlag. Direct met clips voor halfstok geleverd. Aluminium vlaggenstokhouder is degelijk uitgevoerd. Jammer dat de schroefjes voor de clips (met beschrijving hoe te monteren) ontbreken in het pakket.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei Kwaliteitsvlagpakket, simpel en scherpgeprijst
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!