Mooie kwaliteitslabel met vlaggenstok en houder

Snelle levering en een mooi afgewerkte vlag. Direct met clips voor halfstok geleverd. Aluminium vlaggenstokhouder is degelijk uitgevoerd. Jammer dat de schroefjes voor de clips (met beschrijving hoe te monteren) ontbreken in het pakket.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei Kwaliteitsvlagpakket, simpel en scherpgeprijst
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? Ja

Goede service materiaal en drukwerk

Al veel besteld aan vlaggen, barbiers en parasols. Altijd goede levering en kwaliteit

• Uw oordeel over Baniervlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag ECO Prima
  • Zou u Baniervlag ECO aanbevelen? Ja

simpelweg Top !

Prima aanbieding van mast, anker en deskundige plaatsing;

• Uw oordeel over Plaatsing(en)
  • Beschrijf uw ervaring met Plaatsing(en) Vriendelijke medewerker; heel klantgerichte houding en perfecte plaatsing; wij zijn heel tevreden.
  • Zou u Plaatsing(en) aanbevelen? Ja

Zeer aangenaam verrast door kwaliteit en bezorging

Buitengewoon tevreden

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat Prima ervaring
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Product is naar wens

Ziet er goed uit. Goede kwaliteit en snel geleverd.

• Uw oordeel over Zeeuwse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Zeeuwse vlag Goed product! Prijs kwaliteitverhouding is goed.
  • Zou u Zeeuwse vlag aanbevelen? Ja

Voor niets thuisgebleven product niet geleverd!!

Op 24-03-21 zou de door mij gekochte vlaggenmast geleverd worden. Geen bericht ontvangen en mast niet geleverd.

• Uw oordeel over Actiepakket mast met gratis wimpel - Polyester N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Actiepakket mast met gratis wimpel - Polyester N.v.t.
  • Zou u Actiepakket mast met gratis wimpel - Polyester aanbevelen? N.v.t.

Perfecte zichtbare bedrijfsreclame op onze bouwhekken.

DVC heeft meegedacht bij het ontwerp en ons bestaande logo voorzien van duidelijke tekst, omtrent contactgegevens en bedrijfsinformatie.

• Uw oordeel over Bouwhekdoek
  • Beschrijf uw ervaring met Bouwhekdoek Mooi bouwhekdoek, dat perfect gemaakt is als reclamebord voor onze bouwhekken!
  • Zou u Bouwhekdoek aanbevelen? Ja

Goed product, snel te bestellen en een snelle levering; Top.

Via de site van DVC wordt je snel en kundig door de keuze heen geloodst. Duidelijk overzicht. Ben zeer tevreden.

• Uw oordeel over Friesland wimpel, 30 x 400 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland wimpel, 30 x 400 cm Het hangt prima aan de vlaggenstok exact wat de bedoeling om gevraagd en de bedoeling is.
  • Zou u Friesland wimpel, 30 x 400 cm aanbevelen? Ja

Accurate dienstverlening

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Voor de 3e maal een wimpel besteld bij DVC, Altijd een zeer snelle levering.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel, 30x350cm
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel, 30x350cm N.v.t.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel, 30x350cm aanbevelen? Ja

Top geregeld weer...! ze wapperen weer uitnodigend in de wind

Uiteindelijk kwam alles weer goed....jammer dat bij het vernieuwen van jullie overigens mooie website, ook alle gegevens van onze eerdere bestellingen verloren zijn gegaan zodat er weer een uurtje extra moest worden besteed aan het maken van een nieuw ontwerp ,, echter is dit dankzij de goeie gereedschappen op de site toch weer gelukt.

• Uw oordeel over Beachvlag Event hol
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Event hol prachtvlag
  • Zou u Beachvlag Event hol aanbevelen? Ja

Simpel te bestellen en snelle levering

• Uw oordeel over Zeeuwse fluisterwimpel 25 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Zeeuwse fluisterwimpel 25 x 300 cm N.v.t.
  • Zou u Zeeuwse fluisterwimpel 25 x 300 cm aanbevelen? Ja

Super!!

Zeer snelle en correcte levering!

• Uw oordeel over Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm Goed materiaal
  • Zou u Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Top product!

Professionele webshop, strak, helder en duidelijk. En een prachtig product. Zeer tevreden. Kom vast vaker bestellen op vlaggen en spandoekgebied. Vriendelijke groet, Eddy Buwalda, Groningen

• Uw oordeel over Spandoek bedrukken
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek bedrukken N.v.t.
  • Zou u Spandoek bedrukken aanbevelen? Ja

Mijn vlag werd zowel snel als vakkundig geleverd

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP Goede actie
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Vriendelijke en goede service

Nadat mijn bestelling thuis was bezorgd bleek de vlaggenstok aan de bovenkant stuk te zijn. Ik heb gebeld en er is direct een nieuwe stok opgestuurd. Superfijn!

• Uw oordeel over Friese vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag Mooie vlag, niets mis mee.
  • Zou u Friese vlag aanbevelen? Ja

goed en vriendelijk geholpen

nvt

• Uw oordeel over Masten Check-up
  • Beschrijf uw ervaring met Masten Check-up goed
  • Zou u Masten Check-up aanbevelen? Ja

Goede, en snelle levering

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Heel handig, super vinding, zonder schroeven
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Rolstok loopt te stroef

We hadden een vlag met rolstok die het prima deed. De rolstok liep soepel met weinig weerstand. Maar die is helaas van de gevel gestolen. Nieuwe vlag met rolstok gekocht. De vlag is heel mooi. Maar de rolstok loopt stroef waardoor hij niet altijd goed rolt. Bij de vorige rolstok was het nooit nodig om handmatig af te rollen. Nu moet ik de vlag geregeld met de hand afrollen.

• Uw oordeel over Vlag gemeente Amersfoort
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag gemeente Amersfoort Mooie vlag, goed materiaal
  • Zou u Vlag gemeente Amersfoort aanbevelen? Ja

Zoals altijd dik in orde!!!

Snelle en correcte afhandeling, waarin alles klopte zoals beloofd en bevestigd!!

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm N.v.t.
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Goede uitvoering van alle werkzaamheden. Zeer tevreden!

Geen toevoeging verder.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met antidiefstal voorziening - Polyester N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met antidiefstal voorziening - Polyester N.v.t.
  • Zou u Vlaggenmast met antidiefstal voorziening - Polyester aanbevelen? N.v.t.

Zeer snel geleverd

Ondanks dat het in deze tijd moeilijker is om snel te leveren, is dat voor DVC geen probleem. En dan ook nog eens een topkwaliteit product geleverd.

• Uw oordeel over Vlaggenkoord 4-8m mast, 4mm
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenkoord 4-8m mast, 4mm N.v.t.
  • Zou u Vlaggenkoord 4-8m mast, 4mm aanbevelen? Ja

Snel en voordelig

Snel en voordelig

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel, 25x200cm
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel, 25x200cm N.v.t.
  • Zou u Nederlandse wimpel, 25x200cm aanbevelen? Ja

heel mooi product.

Nette en vlotte afwikkeling. redelijke prijzen.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel, 30x300cm
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel, 30x300cm mooie en degelijk
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel, 30x300cm aanbevelen? Ja

Altijd top met DVC-wimpel in de top

We hebben een jaar geleden een vlaggenmast met vlag en wimpel gekocht. Perfect geïnstalleerd, dus vlag van DVC is Top, dus die hangen we in de Top!

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel, 30x300cm
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel, 30x300cm Altijd top met DVC-wimpel in de top
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel, 30x300cm aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!