Levering was volgens planning!! Tevreden over t product.
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij DVC. Geen problemen ondervonden. Aardige medewerkers en hulpvaardig. Producten van uitstekende kwaliteit.
Snelle levering, prijs/ kwaliteit niveau uitstekend!
Gewoon een geweldige en vriendelijke en service. Menselijk heet dat. Makkelijk te berijken per mail en telefoon. En ze houden zich aan de afspraken. Fijn zaken doen zo. Ga zo door.
Hartelijk dank Ernst! Een mooi compliment :-) Groet, Team DVC
Titel zegt het al. DVC doet wat het zegt te doen!
Gewoon goed.
Mooi compleet pakket, snel geleverd en goede kwaliteit.
Mooie aparte uitstraling, snelle levering
Prima en snel
Ik heb meerdere malen een mail gestuurd naar door jullie aangegeven emailadressen maar ik krijg ze steeds terug als onbestelbaar. Naar aanleiding van mijn eerdere klacht is er contact met mij opgenomen en e.e.a. is naar tevredenheid opgelost.
Beste Bert, Goed om elkaar zojuist gesproken te hebben! Vervelend dat de mails aan DVC niet goed zijn binnengekomen, waardoor wij deze niet hebben ontvangen. Inmiddels hebben we contact gelegd en we zijn blij te horen dat de Nederlandse vlag aan de verwachting voldoet :-) Veel vlagplezier gewenst! Groet, Team DVC
Originele beoordeling
Bij de bestelling kreeg ik 4 rekeningen,na een telefoontje netjes geholpen. Product was netjes op tijd geleverd.
Ik heb vaker producten bij jullie gekocht, erg blij met de draaiende vlaggenstok. Erg mooie vlag, voelt kwalitatief allemaal erg goed aan!
Geweldig, mooie vlaggen. We hadden al meerdere dingen van jullie besteld.
Dank voor de mooie review! Hopelijk kunnen we carnaval volgend jaar met meer dan alleen een vlag vieren ;-) Groet, Team DVC
De vrachtwagen kon niet bij ons huis komen en dus besloot de chauffeur om 350 meter met de vlaggenmast op zijn schouder alsnog de mast af te leveren op het erf. Top!
Volledig volgens verwachting!
Zoals een goed bedrijf hoort te handelen
Goed, zoals verwacht na eerdere bestellingen
Heel goed bedrijf en daarnaast de beste kwaliteit vlaggen die er zijn. Niet anders dan aan te raden.
Herhaald verzocht om correctie geen adequaat antwoord
Verkeerde artikelen geleverd. Gebeld, men zou met een oplossing komen. Tot heden toe ( vele weken geleden ) geen enkele reactie mogen ontvangen. Dus ook geen oplossing voor het probleem aangereikt gekregen. Wel hebben we u vooruit betaald, iets wat we nooit meer zullen doen. DVC is geen aanrader maar een afrader.
Gewoon wat je verwacht, zoals het hoort
Hoe handig de site, hoe overzichtelijk de bestelmogelijkheid, hoe vlot de levering en hoe mooi is het product: een fraaie Noorse vlag. Zee over te spreken!
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!