Het is een fantastische mast, een genot voor het oog

zoals hierboven beschreven is het een erg mooie mast welke eenvoudig zelf te plaatsen was, ook de anti diefstal slinger is erg prettig, ik had wellicht nog wel een rubberafdichting verwacht waardoor je de slinger duwt als afdichting verwacht maar dat mag de pret niet drukken. wat betreft de aflevering, de mast werd bezorg door het door jullie ingehuurde transportbedrijf, hier was ik iets minder te spreken over (niet qua product) maar meer de verkeersveiligheid welke door de betreffende (jonge) chauffeur niet in acht werd genomen, wij wonen aan de stellingenweg naast de provinciale weg (N351) met daarnaast een "ventweg"(stellingenweg)waar de vrachtwagen prima op had kunnen lossen, ipv daarvan koos de chauffeur ervoor om midden op de provinciale weg te stoppen en vanaf daar te gaan lossen, hetgeen niet de bedoeling is en zeker niet veilig met verkeer wat hier gewoon 80 rijdt en moeilijk om de vrachtwagen kan heen kijken. Ik heb de chauffeur hier ook op geattendeerd maar het maakte hem niets uit.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met antidiefstal voorziening
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met antidiefstal voorziening zie bovenstaande tekst
  • Zou u Vlaggenmast met antidiefstal voorziening aanbevelen? Ja

Prima dienstverlening

Bestelling ging vlot. De informatie op de site klopte (de aanbieding van de 4-5 mei periode bleek nog te werken). Aflevering ging goed en snel genoeg. De tijdelijke vlag - die erbij geleverd was - heeft voor mij goed dienst gedaan. De definitieve vlag heeft even moeten wachten, maar werd prima geleverd.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei Zie boven
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? Ja

Alles was duidelijk!

Zeer goede ervaring met jullie. Had alleen gehoopt dat ik tussendoor een reactie had gehad of mijn foto's en ontwerp van de vlag goed waren. Ook zou het handig zijn om voordat je besteld op de site nog opties te krijgen voor zo'n houder om je vlag goed op te kunnen hangen of flagclips om je vlag half stok te hangen. Die had ik dan zeker aangeschaft. Ik sta er nl. zelf niet bij stil om daar nog even naar te kijken omdat ik niet wist dat zoiets bestond.

• Uw oordeel over Geslaagd vlag gevel met eigen ontwerp
  • Beschrijf uw ervaring met Geslaagd vlag gevel met eigen ontwerp Helemaal leuk! Maar, zie mijn beoordeling.
  • Zou u Geslaagd vlag gevel met eigen ontwerp aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteiteitsvlaggen. 1 puntje: jammer dat niet alle landen bestelbaar zijn in 100 x 150 cm. Zou ze graag allemaal in dat formaat willen hebben voor mijn verzameling.

• Uw oordeel over Equatoriaal-Guinese vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Equatoriaal-Guinese vlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Equatoriaal-Guinese vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goede aflevering van het bestelde

Product voldoet aan de verwachting

• Uw oordeel over Friese wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Friese wimpel prima
  • Zou u Friese wimpel aanbevelen? Ja

Niet transparant

Begin juni een vlagpakket luxe besteld. Het pakket kwam netjes een paar dagen later binnen. Alleen in plaats van de luxe vlag kreeg ik een tijdelijke vlag van een veel mindere kwaliteit. Wel zat er een briefje bij dat de bestelde vlag later zou komen en dat ik deze tijdelijke vlag mocht houden. Anderhalve maand later kreeg ik pas de luxe vlag! Ik vind dat DVC de keuze aan mij moet laten of ik wel of niet wil wachten tot de luxe vlag beschikbaar is en dan maar met een tijdelijk exemplaar ga vlaggen. Kortom ik vind het weinig transparant als niet op de website wordt vermeld dat een onderdeel niet voorradig is. Kan ook zijn dat de voorraad opeens op was. Ik zou dan zeggen stuur even een mail of bel even na of ik de set dan nog wel wil hebben. Waarschijnlijk had ik gewoon ja gezegd en vervolgens een goede review geschreven.

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goede prijs

Kioskvlag besteld, goede kwaliteit en snelle levering voor een betaalbare prijs

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig Goede kwaliteit
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

Prima, mooi product, snelle levering!

Prima, mooi product, snelle levering!

• Uw oordeel over Zuid-Hollandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Zuid-Hollandse wimpel Mooie wimpel
  • Zou u Zuid-Hollandse wimpel aanbevelen? Ja

Heel tevreden, de helpdesk is super

Ik wilde een vlag op maat bestellen en heb hiervoor eerst contact opgenomen met de helpdesk. Ik ben erg goed geholpen en de persoon in kwestie was erg vriendelijk. Daarna is er online een ontwerp gemaakt door het DTP team. Ook dit contact verliep soepel en snel. Vervolgens hebben we de vlag op tijd ontvangen en is de kwaliteit goed.

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig Heel tevreden, de helpdesk is super
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

Top service Makkelijk bestel mogelijk heden Goede kwaliteit product Goed verpakt Snel bezorgd

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.

Vlaggen pakket

Vlaggenset is niet duur alleen jammer dat de vlaggen houder erg kort en en er geen kwaliteit pluggen bij zitten waardoor deze snel van de muur knapte door het gewicht van de vlag!

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP Prima
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering

Dit is mijn tweede bestelling en zeker niet de laatste. Makkelijke online tool voor uploaden artwork en mocht je niet helemaal zeker zijn, dan vraag je een printproof.

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Nog niet bevestigd

Telefonisch slecht bereikbaar.

Halve ochtend bezig geweest om een vlag met bijbehoren te kopen. Zeer slecht bereikbaar. De website geeft steeds storingen, waardoor een bestelling niet kan doorkomen. Telefonisch was minstens zinslengte.

• Uw oordeel over Drentse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Drentse vlag rechtformaat Ok
  • Zou u Drentse vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goede service, geen gezeur

Na bestelling bleek mijn opzet niet te werken op de site, na 1 belletje werd alles geregeld en binnen no time in huis. Top geregeld Kevin Kerdijk De Vrolijke Noot

• Uw oordeel over Beachvlag MAX
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag MAX Tot nog toe prima, met op maat gemaakte rvs steunen
  • Zou u Beachvlag MAX aanbevelen? Ja

Vlot geleverd, perfecte wimpel

Met dank aan de maattabel de juiste wimpel gevonden. Fluisterstokje werd zeer enthousiast begroet. Hij blij met de wimpel, zij met de rust. Nog vliegensvlug geleverd ook.

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel Prachtige wimpel, zonder irritant getik
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

goede kwaliteit goede snelle service Prima naservice na verkeerde levering

prima eerste ervaring..kleine opmerking: logistiek nog niet geheel flawless.

• Uw oordeel over Beachvlag Sign Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Sign Flag ok
  • Zou u Beachvlag Sign Flag aanbevelen? Ja

uitstekend

De vlag (van de Achterhoek) besteld, bereikte ons na enige dagen. De uitvoering (tekening en stof) is mooi en uitstekend, beter dan onze vorige vlag. Dat is de reden waarom we een nieuwe vlag bestelden. De vraag van een familielid waarom we de vlag van de Achterhoek in het mooie jaargetijde fier laten wapperen werd beantwoord door mijn partner: het is een teken van verbondenheid in de Achterhoek. Dar zijn we trots op en dat mogen toeristen weten.

• Uw oordeel over Achterhoekse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Achterhoekse vlag uitstekend
  • Zou u Achterhoekse vlag aanbevelen? Ja

goed. Snel geleverd.

Ik kreeg alleen geen bevestigingsemail. Dat had ik wel prettig gevonden.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei geen, was een cadeau
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? N.v.t.

Degelijk product

degelijk product en mooie prijs

• Uw oordeel over Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm) N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm) N.v.t.
  • Zou u Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm) aanbevelen? Ja

redelijk tot goed

bestellen vind ik een ramp bij jullie, en bij hulp moet ik betalen

• Uw oordeel over Mastvlag hoogformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag hoogformaat goed
  • Zou u Mastvlag hoogformaat aanbevelen? Ja

Beschadigde levering is netjes opgelost!

Bij aflevering bleek de vlaggenstok doorgebroken te zijn. Dit is echter heel netjes en snel opgelost, twee dagen later hadden we een nieuwe (hele) vlaggenstok in huis!

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP In eerste instantie was de stok kapot, maar deze is vervangen.

Topservice!

Na het plaatsen van een bestelling, bleek de juiste vlag niet meer op voorraad te zijn. In het ontvangen pakketje zat een ‘tijdelijke’ vlag met een kaartje dat de juiste vlag later apart zou worden bezorgd en dat ik de tijdelijke vlag mocht houden. Ik ontving per mail informatie over de levertijd. Inmiddels de bestelde vlag binnen. Top!

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Mooi compleet pakket!

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? N.v.t.

Goede kwaliteit

De vlaggen zijn van goede kwaliteit en blijven lang mooi. Alleen jammer dat design van 2 jaar geleden niet meer vindbaar was bij DVC.

• Uw oordeel over Baniervlag
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag Blijven lang mooi.
  • Zou u Baniervlag aanbevelen? Ja

Snelle en goede service

Duidelijke website en snelle en goede service

• Uw oordeel over Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm)
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm) Goede ervaring
  • Zou u Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm) aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!