Ideale toevoeging vlaggenmast

De klemmen voor de vlag voor bevestiging aan de vlaggenmast zijn ideaal. Makkelijk in gebruik, ook om halfstok te hangen.

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Makkelijk te bevestigen en ideaal om vlag halfstok te hangen.
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Zoals voorgaande keren super. Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Zeer correct en netjes. Ga zo door

• Uw oordeel over Deurkerstboom Fairybell
  • Beschrijf uw ervaring met Deurkerstboom Fairybell Dat is nog even afwachten tot december
  • Zou u Deurkerstboom Fairybell aanbevelen? Ja

Goede ervaring

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok Jammer geen houte bovenknop
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Prachtig

Mooie vlag, prima kwaliteit en hangt heel mooi bij ons aan de mast.

• Uw oordeel over Gelderse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gelderse vlag rechtformaat Mooie vlag, hangt mooi in de mast
  • Zou u Gelderse vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Prima, zonder te hoeven memoreren de nalevering ontvangen.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei Geen vijf sterren, want ik kreeg pas achteraf te horen dat een van de gekochte producten niet voorradig was. Dit had ik liever direct geweten.
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

Ziet er goed uit

Heb vandaag mijn originele vlag gekregen zoals beloofd in de email. Alles goed geregeld dus. Ben tevreden met wat ik heb besteld. mvg M M v Twuijver

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? N.v.t.

Super nette vlaggen

Ik heb voor mijn bedrijf een paar vlaggetjes laten maken en ze zien er perfect uit.

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat Super
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Ik heb alleen mijn originele vlag nog niet ontvangen. Hopelijk komt hij binnenkort.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei Ik heb de originele vlag nog steeds niet ontvangen , ik kreeg een mail dat hij binnenkort wordt geleverd maar ik heb hem nog niet ontvangen.
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

Compleet, snel en scherp geprijsd

DVC is mijn 'go to' vlaggenleverancier. Groot assortiment met scherpe prijzen en heel snel geleverd.

• Uw oordeel over Gay Pride Regenboogvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Gay Pride Regenboogvlag N.v.t.
  • Zou u Gay Pride Regenboogvlag aanbevelen? N.v.t.

Nog onbekend

Wij hebben ons pakket nog niet ontvangen

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? N.v.t.

Accuraat en klantvriendelijk.

Omdat in eerste instantie de betaling niet goed verliep werd ik gebeld door een medewerker van DVC. Hij maakte me hierop attent. Accuraat en klantgericht.

• Uw oordeel over Limburgse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Limburgse wimpel Ziet er kwalitatief goed uit. De duurzaamheid en de slijtvastheid moet uiteraard nog blijken. Zal de toekomst leren.
  • Zou u Limburgse wimpel aanbevelen? Ja

uitstekend, volgens afspraak

wat je mag verwachten van DVC

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel wappert zoals het hoort

Uitstekende service snelle levering

Duidelijke instructies, En kwaliteit! We wilde de vlaggenmast snel hebben en hier is ook voor gezorgd.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord N.v.t.
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord aanbevelen? Ja

goed geregeld

Ansicht prima, product kwaliteit moet zich nog in de praktijk bewijzen. Orderproces loopt soepel, alleen vreemd dat er zoeen groot bedrag gerekend word voor een bestelling op rekening. Voor mij een reden spullen bij een andere leverancier te bestellen. Dus hopelijk hebben we weer snel beurzen.

• Uw oordeel over Set ringen N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Set ringen N.v.t.
  • Zou u Set ringen aanbevelen? N.v.t.

mooi en goed geregeld

het enige minpuntje is de website, die is een beetje lastig, maar voor vragen kan je chatten en, dat wordt dan wel weer heel goed opgepakt. dus zeer tevreden. Doek was super mooi, en is ook netjes optijd geleverd. wij hadden geen zeil maar een doek, zodat het makkelijk is op te vouwen en daarmee ook makkelijker is op te ruimen.

• Uw oordeel over Spandoek voor bouwhekken
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek voor bouwhekken N.v.t.
  • Zou u Spandoek voor bouwhekken aanbevelen? Ja

Niks op aan te merken

Precies volgens prognose en afspraak

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” uitstekend
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Ziet er goed uit snelle levering.

Prima ervaring.

• Uw oordeel over Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag N.v.t.
  • Zou u Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag aanbevelen? Ja

Prima maar..

Hallo product is prima echter ontvingen we een email dat er een lagere kwaliteit is verstuurd en dat de betere, en bestelde, kwaliteit nagezonden wordt. Deze hebben we echter tot op heden nog niet ontvangen.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? N.v.t.

Mooie wimpel

Wipel besteld...had hem snel binnen.

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel N.v.t.

Prachtige vlaggen

Fijne wimpel gekocht met rubberen (geluidsloze) stok. Snelle levering en goede service.

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel Hele fijne wimpel met geluidsloze stok.

mooie duidelijke vlag

De vlag is mooi en alles is zoals beloofd

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Zeer positieve zowel van de zorg als van de taxichauffeurs en de mensen binnen de wijk als ook de passanten
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie vlag en snelle levering

Mooie vlag en snelle levering

• Uw oordeel over Drentse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Drentse vlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Drentse vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Snelle levering goede kwaliteit

De vlag werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag rechtformaat Hangt mooi
  • Zou u Noord-Brabantse vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Prima club zijn jullie

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat Één maatje groter zou fijn zijn
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Mooie vlag - Prima afhandeling

Enig minpunt is dat de meeste e-mails door Gmail als spam werden gezien.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag touw aan de korte kant
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!