Geweldige banner!

Mijn zoon heeft zijn MBO-opleiding succesvol afgerond en dat verdiende dus een mooie 3kleur met wat extra's! Hier vond ik een mooie banner met de tekst "GESLAAGD"! En het was ook geslaagd Hij wappert nog steeds heel mooi aan onze gevel!

• Uw oordeel over Geslaagd wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Geslaagd wimpel Hangt mooi!
  • Zou u Geslaagd wimpel aanbevelen? Ja

Alles ging volgens afspraak,top geregeld!

• Uw oordeel over Friese wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Friese wimpel N.v.t.
  • Zou u Friese wimpel aanbevelen? Ja

Zoals ik verwacht had

Bestellen - eenvoudig Levering - overeenkomstig als beloofd Kortom - TOP

Positief verrast

De bestelde vlag is tijdelijk niet leverbaar. Daarom een andere vlag ontvangen met de toezegging dat de bestelde vlag wordt nageleverd. Daar ben ik positief door verrast. Ik wacht nu al een aantal weken op de bestelde vlag, maar krijg geen statusupdates oid. Het is nu een beetje een blind box of er ook echt een bestelde vlag ontvangen gaat worden. Zodra ik weet dat de bestelde vlag is ontvangen of ik krijg netjes een statusupdate, gaan het aantal sterren snel omhoog.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe

een goed product

werd op de afgesproken tijd bezorgd

• Uw oordeel over Overijsselse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Overijsselse wimpel N.v.t.
  • Zou u Overijsselse wimpel aanbevelen? Ja

Snelle bezorging!

Zeer snel bezorgd, kreeg wel briefje erbij dat mijn vlag nog wordt nageleverd. Hier heb ik verder niets meer over gehoord, ik ga er vanuit dat ik deze binnenkort ontvang.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Mooie kwaliteit vlaggen en stok

Prettige ervaring met de klantenservice

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

Prima luifel

Snelle levering goede kwaliteit

• Uw oordeel over Geslaagd wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Geslaagd wimpel N.v.t.
  • Zou u Geslaagd wimpel aanbevelen? Ja

zeer nette en vlotte service en aflevering!

Ondanks de kleine bestelling zeer netjes verpakt en vlot afgeleverd. Dat ikzelf een te kleine maat had besteld kwam door een communicatie stoornis. Doe het er voorlopig mee en de volgende keer bestel ik de vlaggen een maatje groter.

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Noord-Brabantse vlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Goede service en communicatie

Alles precies en naar tevredenheid snel geleverd. Alles was goed ben zeer tevreden de vlag hangt mooi ben er blij mee.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag formaat is precies goed
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Prima op tijd geleverd. Stukje promotie voor het goede doel. Bovendien bij anderen aanbevolen.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Ok mogelijk gaat de vlag rafelen, want is niet omgezoomd.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel geleverd

Via paar klikken besteld en snel geleverd, goede betrouwbare winkel....

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

slechte informatie

NL vlaggenpakket besteld al bijna 2 maanden geleden. Vlag bleek niet op voorraad en toen is er een noodvlag verzonden. Tot op de dag van vandaag kunnen medewerkers mij niet vertellen wanneer ik de originele vlag kan verwachten . Zelfs niet bij benadering. Schandalig dat dit niet kan in deze tijd.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei slechte service
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Nee

snel geleverd

snel geleverd en netjes aan gekomen, hij wappert mooi aan het huis

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie vlag. Goed aangegeven wanneer hij bezorgd zou worden.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Voelt goed die zichtbaar te hebben hangen

Vlag maakt hard geluid

Als het waait dan moet ik hem naar binnen halen z'n vervelend geluid is die. Val is hier wat aan te doen

Doen wat je belooft

Eerlijk is eerlijk. De belofte die ze doen, dat een vlag op een bepaalde dag wordt bezorgd, is nagekomen. Ik geef ze daarvoor een 7. Het feit dat ze beleefd antwoord geven op mijn email daarna maakt het een 8. Als ze nu ook dat stapje extra hadden gezet, door een dag eerder te bezorgen zoals ik had verzocht dan kregen ze een 9 of een 10. Al met al over het product niets te klagen, mooie prijs, goed product, goed verpakt en op online afgesproken dag bezorgd.

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP mooie prijs, goed product, goed verpakt en op online afgesproken dag bezorgd
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Super service

Omdat ik de vlaggen nodig had omdat mijn man thuis kwam na een lang verblijf in het ziekenhuis heeft DVC de levering extra snel uitgevoerd. Super service.

• Uw oordeel over Canadese vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Canadese vlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Canadese vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Jammer dat niet gelijk de juiste vlag geleverd kon worden.

Ik hoop binnenkort nog wel de bestelde vlag binnen te krijgen. Heb na de levering van de vlag en stok hier niets meer over gehoord. Had graag informatie gehad wat de verwachte levertijd zou zijn.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe

Mooi kwaliteits product

Snelle en correcte levering

• Uw oordeel over Zeeuwse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Zeeuwse vlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Zeeuwse vlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Enige opmerking is dat ik geen seintje heb gekregen wanneer de aflevering zou zijn. De bezorger stond plots voor de deur. 5 minuten later was ik weg geweest.

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok N.v.t.
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Snelle levering en goede kwaliteit!

• Uw oordeel over Bulgaarse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bulgaarse vlag rechtformaat Perfect
  • Zou u Bulgaarse vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Laat, maar goed.

Ik heb wel een tijd moeten wachten om mijn bestelling te ontvangen, maar hrt kwam in goede orde aan. In mijn communicatie met medewerkers werd ik ook geduldig en vriendelijk te woord gestaan. Prima dus, in mijn optiek.

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok Tja, een vlaggenstok is nou eenmaal een vlaggenstok.
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? N.v.t.

Een hele positieve ervaring; mijn volgende vLag bestel ik er weer!

Hele fijne zaak met supergoede service. Degene die mij hielp, dacht heel erg mee, was heel behulpzaam en prettig in het contact. Er was veel mogelijk, waardoor ik nu een hele mooi vlag heb wapperen!

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat plus
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat plus Mooie vlag, goede kwaliteit.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat plus aanbevelen? Ja

Maken Uitstekende Producten, Zoals Mooie Vlaggen

Zeer Kwalitatieve Materialen worden er gebruikt voor Mooie Producten. En ik ben altijd heel tevreden, met een snelle en goede service. Zet dit zo voort!

• Uw oordeel over Friese vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag rechtformaat Gewoon een goed product en zeer tevreden.
  • Zou u Friese vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!