Geen opdrachtbevestiging, lange levertjes en teleurstellende kwaliteit

Na mijn bestelling en betaling heb ik geen bevestiging ontvangen. Omdat het lang duurde ben ik zelf gaan mailen en kreeg ik bevestiging dat de order binnen gekomen was maar dat de levertjes nog wat uitbleef. Na ca. drie weken is het geleverd en nu rafelt de onderkant al na drie dagen buiten hangen. Daarnaast past de oranje dop slecht op de mast en is het bevestigingsmateriaal ook niet van een stevig materiaal gemaakt. Al met al een teleurstellende ervaring, zeker gezien de behoorlijk hoge prijs in verhouding tot vlaggen bij bijv. een bouwmarkt. Juist vanwege de kwaliteit heb ik het bij jullie besteld. Graag verneem ik van u wat er aan de kwalitatief matige vlag gedaan kan worden. Groet, Eric Becht

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei Matige ervaring
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Nee

Kwalitatief goed en snel geleverd

Vlaggenstok en vlag snel geleverd. Goed verpakt.

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok N.v.t.
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Beloftes die waargemaakt worden.

Pakketkeuze eenvoudig én snel, uitstekende website, betaling en levering conform belofte, materiaal uitstekend verzorgd en afgeleverd. Nu het hangen nog, als er een dag komt, dat gevlagd mag worden. Even proefgehangen na plaatsen van vlaghouder, zag er leuk én goed uit. Als ik nog eens een vlag nodig heb, keuze genoeg!

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Goed bezorgd, goed verzorgd, duidelijke instructies.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Supersnelle levering in brievenbus!

Wimpel is van goede kwaliteit. Na bestelling de volgende dag al in huis via brievenbuspost.

• Uw oordeel over Geslaagd wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Geslaagd wimpel Goede kwaliteit. Hangt al meer dan een week buiten in weer en wind maar blijft mooi! Ziet er ook net iets aangekleder uit dan alleen een vlag + thuis.
  • Zou u Geslaagd wimpel aanbevelen? Ja

Niks aan te merken

Zoals al gezegd, niks op aan te merken

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie en goeie kwaliteit vlag. Hangt vanaf ontvangst aan m'n huis te wapperren.

Super service

Proberen bij problemen altijd een goede oplossingte creeren,heel erg blij mee....

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” N.v.t.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

2 keer verkeerd geleverd.

Ik heb onlangs 3 vlaggen besteld. Werd er 1 geleverd. Na telefonisch contact kregen we een nalevering met de verkeerde vlaggen

• Uw oordeel over Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag De nalevering is geen marine blauw
  • Zou u Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag aanbevelen? Ja

Super service

Door een foutje van post.nl was mijn pakket weer retour gestuurd naar DVC. Zodra dit bleek kreeg ik direct bericht van de vriendelijke klantenservice en de dag erna was mijn pakket alsnog in huis! Kwaliteit van de vlag is overigens uitstekend!

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag Zeer kwalitatieve stof, mooie kleuren.
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Snel en makkelijk online besteld, het duurde ongeveer 10 dagen voor de vlag werd bezorgd.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag, krijg leuke reacties op de tekst. Ook fijn dat een gedeelte naar het Rode Kruis gaat.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Perfecte, snelle service. De vlag hangt er mooi bij

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag Vrolijk
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Prima verzorging van de producten goed verpakt

Heb hem nog niet opgehangen, wacht op een familielid met een boormachine.....

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei Ziet er goed uit maar zat een briefje bij dat ik een betere Nederlandse vlag zou ontvangen ? Nog niet ontvangen....
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

perfect

snel contact indien nodig met een medewerker en er wordt goed meegedacht. Top service

• Uw oordeel over Handystick
  • Beschrijf uw ervaring met Handystick Ik kon er niet mee overweg helaas. Maar de service was perfect
  • Zou u Handystick aanbevelen? Ja

Service zoals het hoort

De vlag wappert trots boven op ons tuinhuisje.

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag

Prima bedrijf

Klantenservice is goed geregeld. Snelle reactie op je vragen en je krijgt een vriendelijke medewerker aan de lijn die de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Klein probleempje met een levering gehad maar dat is netjes opgelost.

• Uw oordeel over Kantelanker
  • Beschrijf uw ervaring met Kantelanker Degelijk product
  • Zou u Kantelanker aanbevelen? Ja

snel goede prijs kwaliteit verhouding en je kan je eigen ontwerp maken

snel goede prijs kwaliteit verhouding en je kan je eigen ontwerp maken

• Uw oordeel over Bootvlag puntformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag puntformaat snel met zelf gemaakte ontwerp
  • Zou u Bootvlag puntformaat aanbevelen? Ja

Top kwaliteit

Blij met de kleurrijke vlag. Een opsteker voor iedereen.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Opvallend mooi en voor een goed doel!

Mooie en goede vlaggen

Ik bestel regelmatig vlaggen bij jullie. Ben heel tevreden. Jullie hebben echt alle vlaggen van alle landen. 1 minpuntje is dat niet alle gevelvlaggen 100 x 150 cm zijn. Hopelijk is dat maar tijdelijk en komen die alsnog in het assortiment. Lijkt me wel leuk als mijn verzameling compleet wordt. Verder een leuke webwinkel.

• Uw oordeel over Zuid-Soedanese rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Zuid-Soedanese rechtformaat Supermooie vlag
  • Zou u Zuid-Soedanese rechtformaat aanbevelen? Ja

Zeer goed product, te hoge verzendkosten

De Vlag "Met elkaar, voor elkaar"is een zeer goed product voor een zeer scherpe prijs zoals ik van de DVC gewent ben, niets op aan te merken. Wel over de straf porti over de verzend kosten, volgens Post NL was het te lang voor een brievenbus pakket en moest ik direct aan de deur € 10,00 betalen, Raket kosten en straf porti.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Veel positieve reacties
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie vlag, langere levertijd begrijpelijk, maar niettemin hinderlijk.

Mooie vlag, mooie kwaliteit, langere levertijd begrijpelijk, maar niettemin hinderlijk.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Hij hangt 24/7 buiten. Mooie kwaliteit.

eEN VLAG NIET EN gEEN bANIERVLAG

iK HEB DE ZORGVLAG NIET BINNEN GEKREGEN. wEL DE 75 JAAR VLAG ECHTER MOEST BANIER ZIJN. NA OVERLEG TERUGGESTUURD EN NA 3 WEKEN NOG NIETS GEHOORD.

• Uw oordeel over Hoogformaat vlag 75 jaar vrijheid
  • Beschrijf uw ervaring met Hoogformaat vlag 75 jaar vrijheid VERKEERD
  • Zou u Hoogformaat vlag 75 jaar vrijheid aanbevelen? Nee

slechte levering duurde 3 weken voor levering

en 1 week geleden telefonisch contact gehad en nog geen credit gekregen

• Uw oordeel over Nederlandse gevelvlag rechtformaat, 100x150cm
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse gevelvlag rechtformaat, 100x150cm N.v.t.
  • Zou u Nederlandse gevelvlag rechtformaat, 100x150cm aanbevelen? Ja

Mooie vlaggen voor een goede prijs

De vlag 'met elkaar voor elkaar' wilde ik graag uithangen om iedereen een hart onder de riem te steken in deze rare tijd. De actie van DVC om met de verkoop het rode kruis te steunen vond ik zo sympathiek dat ik nog een andere vlag besteld heb. Ik vind het mooie vlaggen en ook degelijk. De vlag hangt al geruime tijd buiten en ziet er nog steeds als nieuw uit.

• Uw oordeel over Handystick
  • Beschrijf uw ervaring met Handystick erg handig
  • Zou u Handystick aanbevelen? Ja

is prima

• Uw oordeel over Vloerstickers Houd afstand
  • Beschrijf uw ervaring met Vloerstickers Houd afstand zien er prima uit
  • Zou u Vloerstickers Houd afstand aanbevelen? Ja

Snelle bezorging en netjes afgehandeld

DVC heeft de bestelling snel en netjes verzonden, helemaal top.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Het makkelijke is dat echt alles in 1 pakket zit; het jammere is dat de vlag zeer doorschijnend is en dat had ik niet verwacht. Ook de kleur rood is niet het heldere rood van de Nederlandse vlag, meer richting Bordeaux-rood.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Nee

Perfecte service

Mooie prijs, goede service online. Duidelijke afspraken en alles op tijd. Perfect opgebouwd. Echte full service. Top

• Uw oordeel over Vlaggenmast inclusief plaatsing
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast inclusief plaatsing Full serice
  • Zou u Vlaggenmast inclusief plaatsing aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!