Alles volgens afspraak

De levertijd van mijn product was erg lang, ongeveer 4 weken, maar dat was bij de bestelling goed gecommuniceerd. De afgesproken datum werd met 1 dag overschreden, maar die vertraging zat bij PostNL en niet bij DVC.

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Heel fijn om nu makkelijk mijn vlag goed halfstok te kunnen hangen! De bevestiging kostte best veel kracht, maar ze moeten uiteraard ook goed stevig vastzitten. Enige nadeel is dat de sluiting bovenaan zo goed als niet meegeeft, waardoor de bovenlus van de vlag er HEEL moeilijk in en uitgaat. Je zou kunnen zeggen eenmaal vastgemaakt hoeft hij niet meer los, maar de wimpel moet dat wel.
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Super verzorgd

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goede service en kwaliteit.

Geweldig idee om zo'n vlag te maken. Makkelijk te bestellen en met 1 week al in huis. En hij wappert. Voor alle mensen die zo hard hun best doen in de zorg.

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

prijzen staan exclusief en lange levertijd

matig. was verrast omdat de prijzen op de site exclusief BTW staan. Daarnaast langere levertijd (enkele dagen) voor een mijns inziens standaard artikel

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel matig
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Nee

Helaas weinig info over levering.

Mijn bestelling moest op een ander adres geleverd worden, ik zou een bericht of track en tracé krijgen wanneer geleverd wordt, niets ontvangen, heb uiteindelijk zelf op het leveradres gebeld of de bestelling al geleverd was. Jammer.

• Uw oordeel over Vlaggenstok N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok De Vlaggenstok was voor iemand anders.
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? N.v.t.

Er wappert een mooie friese wimpel aan mijn nieuwe vlaggenstok

Geen ervaring

• Uw oordeel over Friese wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Friese wimpel N.v.t.
  • Zou u Friese wimpel aanbevelen? N.v.t.

Vlug geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” N.v.t.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? N.v.t.

Trage levering

4 mei 2020 een bestelling kleinmateriaal geplaatst , uiteindelijk ontvangen op 28 mei 2020. Beetje jammer

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Nu nog niet gebruikt ivm late levering
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Goedkope kwaliteit stok met dun plastic folie eromheen

Uitvoering valt tegen voor dit geld. Goedkope stok met plastic folie en plastic dop erop. Niet wat ik van de DVC verwachtte

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei Goedkope uitvoering, matige kwaliteit
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? Nee

Prima communicatie Besteller had alleen briefje in de bus gedaan dat het bij de buren was bezorgd...na zoektocht bleek dat ik het moest afhalen bij post.nl punt Maar daar kunnen jullieniks aan doen!

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Keurige vlag, die lekker wappert
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Super service en bedrijf!

In 1 woord super! Omdat ik een vlag nodig had voor een verjaardag en dat niet uit kwam qua levertijd heeft DVC de vlag persoonlijk gebracht! Deze service zie je tegenwoordig nergens meer. De vlag lijkt ook van hoge kwaliteit en ziet er prachtig uit. We komen zeker terug!

• Uw oordeel over Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag Super goeie container!
  • Zou u Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag aanbevelen? Ja

Voldeed aan alle verwachting en alles verliep volgens afspraak.

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goed

Product zoals omschreven.

Goed product voor een klein prijsje. Was om zoek naar een vlag, mast en houder.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

Vlaggenmast is beschadigt tijdens het vervoer

Jammer dat de aluminium wit gecoate vlaggenmast beschadigt is. Ik heb een kantelbaar anker toegepast , dvd maakt een gedeelte aan de mast vast gemaakt maar er zit spelling op , dus de mast beweegt en geeft geluid , jammer Ik heb niet de goedkoopste genomen 8 meter en taps lopende mast . Valt mijmert tegen.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord Prima
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord aanbevelen? Ja

Sterke tekst, goeie vlag!

De vlag hangt en wappert en doet waarvoor ik m heb aageschaft: ieder bemoedigen fie langs loopt. Mooie kwaliteit en weersbestendig.

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Zie hierboven

Alles was in orde.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Hangt bijna dagelijks buiten.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie kwaliteit, adequate en vriendelijke communicatie in Coronatijd.

Zie boven

• Uw oordeel over Noord-Brabantse gevelvlag rechtformaat, 70x100cm
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse gevelvlag rechtformaat, 70x100cm N.v.t.
  • Zou u Noord-Brabantse gevelvlag rechtformaat, 70x100cm aanbevelen? Ja

Snelle service, netjes geleverd.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Snel geleverd!

Voet is goed en snel geleverd, de kleur is helaas niet bestand tegen het vele zonlicht van de afgelopen weken (rood), maar de parasol blijft wel goed staan bij stevige windstoten.

• Uw oordeel over Kunststof voet met wielen, wit, rood of antraciet
  • Beschrijf uw ervaring met Kunststof voet met wielen, wit, rood of antraciet Kleur rood gaat niet goed met veel zon... dat is lastig voor een parasol voet
  • Zou u Kunststof voet met wielen, wit, rood of antraciet aanbevelen? Ja

Geweldige service verleend

Prima service verleend met verzending en een mooi pakket!

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Prima pakket
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Nee

Wel ok

Ik vond ondanks dat we het luxe vlaggenpakket hebben aangeschaft niet echt dat we iets mooiers heb ontvangen dan een setje bij een willekeurige bouwmarkt. Levertijd was voor een online aankoop lang

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Luxe viel mij tegen
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Nee

goed product

Het product zit er goed uit ,de levering ging ondanks de feestdagen snel

• Uw oordeel over Groningse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Groningse vlag rechtformaat ziet er goed uit
  • Zou u Groningse vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Fantastische kwaliteit en service/levering

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei Geweldig
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

goed producten

prima kwaliteit geniet er iedere dag van

• Uw oordeel over Mastknop
  • Beschrijf uw ervaring met Mastknop mooi goede kwaliteit
  • Zou u Mastknop aanbevelen? Ja

Gewoon álles prima

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!