Prima zeer tevreden ga zo door

Verder nog geen ervaring met DVC gehad

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goede ervaring

Mooie vlag. Snel geleverd

Het is een mooie vlag van gerecycled materiaal en de levering was snel

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag gemaakt van gerecycled materiaal

snelle en zorgvuldige levering

overzichtelijke webshop en eenvoudige bestelling

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” goede kwaliteit met mooie heldere kleuren

Heb niks ontvangen

Niks gekregen

Top team

Ondanks allerlei storingen met de computer en het thuiswerken van medewerkers hebben ze alles keurig en snel afgewerkt.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” In de buurt Eem schitterend gezicht.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Super leuke vlag, en de opbrengst naar het Rode Kruis!

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Wappert mooi!

Goed product

Het product zou 16 april geleverd worden. Kwam 6 dagen later. Voor ontvangst had ik al een mail binnen waarin mijn mening gevraagd werd. Deze mail en levering waren dus niet op elkaar afgestemd.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Krijg veel reacties.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

kan geen mening geven heb de vlag nog niet ontvangen

nvt

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? N.v.t.

Asociaal bedrijf dat nergens op reageert.

Vlag besteld 31 maart, maar wat een asociaal bedrijf is dit. Als je belt om te vragen waar die blijft noteren ze je telefoonnummer en emailadres en zeggen we bellen terug nou dus niet... Nu per chat gereageerd en daar gooien ze je gewoon uit... Denk nu steek die vlag maar in jullie hol met stok erbij. Nooit meer bij jullie een bestelling!!!! Ben trouwens benieuwd of er op deze review gereageerd wordt (zou toch een wonder zijn)

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Heb hem nooit toegestuurd gekregen!! Wel betaald.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Nee

Geen ervaring

Ik heb afgelopen maand de vlag willen bestellen maar dit kwam mij financieel niet goed uit en dus de bestelling niet doorgezet! Inmiddels is dit al de tweede x dat ik deze mail krijg! De 1e heb ik verwijderd omdat ik toch niets besteld had en nu denk ik ikdoe t toch maar wel even! Want dit kan niet de bedoeling zijn!!!!

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? N.v.t.

Prachtige vlag voor een supergoed doel.

Vooraf al gewaarschuwd voor langere levertijd door zeer grote vraag naar deze bijzondere vlag. Daarbij opgeteld een IT storing en topdrukte bij de bezorgers toch nog iets langer moeten wachten. Bij navraag zijn we telefonisch goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Resultaat: toch weer een zeer tevreden klant. Bedankt voor het initiatief voor deze vlag.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Geeft een goed gevoel van saamhorigheid en dat we het met elkaar moeten klaren dit virus te verslaan. Bij het ophangen werd al gevraagd waar deze vlag besteld kon worden. Veel mensen kijken ernaar.

Mooie vlag, goed geregeld

Moooe kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie kwaliteit
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

De vlag met elkaar, voor elkaar hangt aan het balkon. Duidelijk leesbaar, mooie kleur en uitstekende kwaliteit. Nu hopen dat we nog een keer de vlag uit kunnen hangen dat het corona virus de wereld uit is.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” De boodschap uitbrengen

Vriendelijk personeel

De levering duurde langer dan aangegeven bij de bestelling. Telefonisch contact gehad en werd erg vriendelijk te woord gestaan

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? N.v.t.

Goed ontvangen. Keurig verpakt.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” mooie roede kleur, stof voelt goed aan
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Prima vlag alleen het bezorgen duurde lang maar dat komt door de corona

goede kwaliteit snel geleverd

sneller geleverd dan verwacht; aansluitogen prima voor karabijnhaken van de mast

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Lange levertijd en kwalitatief geen geweldige vlag.

Ik heb de vlag Met elkaar, voor elkaar besteld (3 stuks) en had deze graag eerder opgehangen maar de levertijd was 2 weken. Bovendien zijn de vlaggen van heel licht materiaal waardoor ze zich rond de vlaggenstok wikkelen. Ik zou liever méér betalen voor een betere kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Te licht materiaal
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Nee

Lange levertijd

Lange levertijd, geen communicatie dat iets langer duurt, geen reactie op mail, via chat communiceren duurt lang.

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? N.v.t.

Heb mijn bestelling niet ontvangen!

Heb ook al gemaild. Ook geen reactie!

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Vlag niet gekregen
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Arrogante houding van bi di medewerker

vraag of webshop order nog aangevuld kon worden werd afgewezen. Dit is mogelijk. De uitleg was dat ik nu een inkijkje heb gehad in de keuken van een groot bedrijf. Zo hoor je klanten m.i. niet te benaderen.

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Noord-Brabantse vlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Nog geen idee

Ik heb de vlag nog niet ontvangen

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? N.v.t.

Ben blij met de vlag ivm het doel maar vind de kanten niet netjes gestikt.

Vind de kwaliteit niet best Rafels aan de kanten Gevoel van maar snel maken en verkopen (Ondanks het goede doel en dat is het belangrijkste) Aanbevelen: ja maar puur om het goede doel

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goede doel
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Na ruim 15 dagen nog niets ontvangen,dus tevreden NEE!!!!!

Niets ontvangen

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!