TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alles prima en volgens plan. De vlag is mooi.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” N.v.t.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Aflevering volgens afspraak tevens voor goed doel

Aflevering volgens afspraak tevens voor goed doel. Bijkomend positief effect dat de vlag gemaakt is van hergebruikt materiaal

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goed

mooie vlag

ik zag deze vlag bij mijn zoon en wilde hem ook graag zelf hebben. Bijna niet te geloven dat hij van gerecycled materiaal is gemaakt. De opbrengst voor het Rode Kruis vind ik ook een goed initiatief. Nu hangt hij lekker te wapperen en iedereen kijkt ernaar, ik hoop dat meer mensen deze vlag bestellen in deze coronatijd om elkaar te steunen

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie vlag voor een goed doel...

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooi

Mooie vlag goede kwaliteit

Mooie kleur,stevig materiaal

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

De ervaring die ik voor de eerst keer met DVC heb is prima.

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie degelijke vlag en voor lage kosten met respect voor de natuur! Goede service ondanks alle moeilijkheden tijdens de huidige crisis. Top!

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” mooie opvallende vlag die mensen nodigt tot een praatje
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie vlag, proces mager en duurzaamheid nog bezien

Door de lengte van mijn vlaggenmast (6/7 meter) vond ik een grote vlag mooier staan dan een kleine. Besteldatum 5/4 met leverdatum 14/4. Dat is lang maar door de populariteit van de vlag te begrijpen en accepteren. Op 15/4 nog geen vlag en maar eens navraag gedaan. E.a. werd aan PostNL verweten dat die vertraging had met leveren. Die vrijdag nog maar eens navraag gedaan en gevraagd om Track en Trace code als de post zo traag is. Pakket was nog niet opgehaald dus nog niet verzonden. Tevens had DVC een aantal dagen last van e-mail storing, dat is ook begrijpelijk en heel vervelend. Of de klant dan niet gebeld kan worden over een vertraging, dat weet ik niet. Ik had het wel wenselijk gevonden. UIteindelijk zaterdag in huis en direct in de mast. De bevestiging voor aan de mast is werkelijk fantastisch uitgevoerd, heel stevig en voelt heel duurzaam. Echter, wat mij meteen opviel aan de vlag is dat deze niet rondom is afgestikt maar gesneden. Ik heb verder geen verstand van het materiaal maar ik ben dan bang voor rafels en ik vind het minder mooi. Als de vlag eenmaal wappert zie je er niets meer van. We moeten dus kijken hoelang de vlag goed blijft. Het voor nu in ieder geval om de boodschap en dat is voor nu het belangrijkst.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag, zeker het grote formaat. Afwerking 1 zijde perfect, overige 3 zijden was mijn voorkeur omzomen geweest.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Makkelijk te bestellen, goede bezorging

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Steun voor de samenleving en een gedeelte voor het goede doel

Volgens afspraak verlopen

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” .?
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Duurde wel erg lang voordat de vlag werd geleverd

Super !

Eenvoudig samenstellen, makkelijk bestellen, simpel betalen en snelle levering. Kwalitatief een prima product.

• Uw oordeel over Spandoek bedrukken
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek bedrukken Makkelijk samenstellen, prima kwaliteit.
  • Zou u Spandoek bedrukken aanbevelen? Ja

Snelle levering als afgesproken

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag

Mooi product

Geleverd op afgesproken datum

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie stevige vlag

Prima product!

Nette aflevering, voor een goede prijs!

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

De website was duidelijk. En de levering was correct conform afspraak.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goed initiatief/Goede slogan/Goed doel!!
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Top service snelle levering ondanks drukte

Xx

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Heel mooi duidelijk eenvoudig
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Wat wat een fantastische vlag, om iedereen een hart onder de riem te steken. Levering snel en makkelijk. Mooie kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goeie kwaliteit

Slechte ervaring

Verkeerde product geleverd. Ik wacht nu (na ruim een week) nog steeds op mijn product

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat prijsbewust N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat prijsbewust N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat prijsbewust aanbevelen? N.v.t.

Lever tijd was 12 dagen

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Super

wapperende aandacht

mooi product, binnen de verwachte trn beloofde tjd geleverd

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” een mooi statement
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

we hebben even op de vlaggen moeten wachten maar ze hangen

ik vind de kwaliteit erg goed en de kleuren zijn mooi en de tekst "Met elkaar voor elkaar" is goed duidelijk, iedereen die lang komt kijk naar de vlag, ik zelf vind het fijn om iedereen een hart onder de riem te steken die ondanks toch werken met onzekere gedachten

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” als dank voor iedereen
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Het werd snel bezorgd en het zag er goed uit.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag met duidelijke boodschap

Prima vlag 👍

Leuke opvallende vlag

Keurig geleverd

n.v.t.

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!