Kado gedaan aan onze zoon die in Steenwijk woont wil laten zien dat hij uit Drenthe komt. De wimpers van goede kwaliteit.
Bedankt voor je positieve review Lieneke! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Kleur is wel iets uitgevallen dan ik in gedachten had. Gelukkig maar 1 stuk besteld, de volgende keer zal ik de kleur wat aanpassen.
Beste Marloes, Fijn om te lezen dat de kwaliteit naar wens is. Veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Wk2026 Holland!!!!!!!!! Hup Holland hup!!!!
Bedankt voor je review Maarten!
In het verleden NL-vlag gekocht van prima kwaliteit (spun-poly). Helaas is EU-vlag (100x150) van mindere kwaliteit (petflag-spun): de stof is aanzienlijk lichter en meer doorzichtig, Jammer dat deze niet verkrijgbaar was in de spun-poly stof.
Beste Sytse, We kiezen er inderdaad steeds vaker voor om vlaggen aan te bieden in Petflag-spun materiaal, omdat dit een duurzamere optie is. Op deze manier willen we bijdragen aan een meer milieuvriendelijke productie en productaanbod. We begrijpen dat de stof anders aanvoelt dan Spun-poly en waarderen je feedback hierover. Echter betekent dit niet dat de kwaliteit minder is. Dit is zeker hetzelfde bij beide doeksoorten. We nemen je feedback mee in onze verdere productontwikkeling en aanbod. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede service en snelle levering
Bedankt voor je review Marcel! Veel plezier gewenst met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
prima bedrijf, snelle service, en helpdesk met normale en kundige mensen; de prijs is goed.
Bedankt voor je review en de complimenten! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Dvc is top, alleen diegene (firma GLS) die de pakketten bij de klant brengt is niet goed geregeld. Had wat besteld maar was niet aangekomen. Dus opnieuw DVC gebeld en dat zou goed komen
Wat vervelend om te horen dat de verzending niet goed gegaan is! Hopelijk ontvangen jullie de bestelling gauw. In ieder geval bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Moet de vlaggenmast nog installeren. Ontbreekt een onderdeel grondanker. Hier ook over gemaild
Voor het eerst hier besteld en meteen een top ervaring gehad. Was mooi op tijd geleverd voor 4 en 5 mei. Wellicht een idee om een kistje te leveren om de vlag netjes opgevouwen (driekantig) op te kunnen bergen.
Bedankt voor je positieve review en de tip! Veel plezier gewenst met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Radiostilte
Bedankt voor je bericht. We hebben je e-mail vrijdagavond ontvangen, buiten onze openingstijden. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00. We doen ons best om zo snel mogelijk op je bericht te reageren en je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede kwaliteit, niks op aan te merken
Ik heb een vlag besteld. En weer terug gestuurd omdat er geen vlaggenstok bij zat. Mail gestuurd voor een vlaggenstok maar geen reactie erop gehad. Dat is de reden van retour. Maar nu moet ik een formulier invullen en dat samen met de vlag terugsturen.
Beste Margot, Volgens onze informatie is er contact geweest om een retourverzending aan te maken. Zodra we de artikelen retour ontvangen kunnen we het aankoopbedrag terugstorten. Mocht je nog vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, neem gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Via de website een vlag bestellen is heel eenvoudig. Je kiest het type vlag dat je wilt hebben en plaatst er je eigen tekst/logo in. Vervolgens krijg je een voorbeeld hoe de vlag eruit komt te zien. Vervolgens bestellen en leveren bij een paar dagen. Hoe simpel wil je het hebben.
Goed om te horen dat je het bestellen op onze website als eenvoudig hebt ervaren! Veel plezier gewenst met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snel geleverd.
Bedankt voor je review Ad! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
DVC is een standaard als het gaat om vlaggen. Ook de klantenservice en het leveren is van dezelfde orde
Bedankt voor je review Hendrik! Goed om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Koningsdag, vlaggen natuurlijk dus de rood wit blauwe winpel "er af" en de driekleur met oranje winpel "uit" ! De wimpel toonde slijtplekken, een nieuwe besteld via de Site van DVC, twee dagen later keurig in huis! Fantastisch toch, ga zo door DVC 'ers.
Bedankt voor de positieve woorden Wout! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Was op zoek naar een mooie oranje Wimpel van goede kwaliteit. Eerder had ik al de originele Nederlandse vlag met de echte kleuren bestelt want de rood en blauw kleur is officieel donkerder van kleur en een ijzeren vlaggenstok met draaibare dingen zo dat je vlag altijd goed hangt. Ik ben dan van DVC keuze is zeer uitgebreid.
Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mijn bestelling was niet compleet, een set flagclips was verkeerd. Op 2 mei gebeld en gevraagd of er die dag nog een juiste set gestuurd kon worden zodat wij deze op 4 mei konden gebruiken. Helaas de nieuwe set, klein zakje, pas op 8 mei ontvangen. Heel erg jammer.
Beste Elona, Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet was – dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze collega heeft op 2 mei telefonisch aangegeven dat de juiste set diezelfde dag nog verzonden zou worden, en dat is ook gebeurd. Helaas kunnen wij geen garantie geven dat een zending de volgende dag geleverd wordt; vanaf dat moment ligt het in handen van de bezorgdienst. We begrijpen dat het erg jammer is dat je het product daardoor niet op tijd kon gebruiken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De vlaggenmasthouder van aluminium heeft erg scherpe randen waardoor de vlaggenstok meteen een soort snee krijgt als je hem er in steekt. Dit komt de duurzaamheid en het langdurig gebruik niet ten goede. Nu heb ik zelf met een vijl de randen gevijld, maar het zou natuurlijk vanuit de fabriek al netjes gevijld moeten zijn.
Beste Evert, Bedankt voor je review en feedback. Dit is inderdaad niet de bedoeling! Ik ga het doorgeven zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snel en gemakkelijk
Bedankt voor je positieve review Rudolf! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De vlag is van goede kwaliteit en heeft een redelijke prijs. Bovendien werd het product op aangekondigde datum correct afgeleverd.
Bedankt voor je positieve review Henk! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De bestelling ging makkelijk en is snel geleverd! Super bedankt!
Bedankt voor je review Erna! Veel plezier gewenst met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
DVC levert goede producten en is een betrouwbaar bedrijf. Helaas duurde onze meest recente levering vrij lang (10 dagen) door problemen bij de koerier.
Beste Roy, Wat vervelend dat de bezorging zo lang duurde! Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
mijn bestelling klopte eerste instantie niet maar netjes een mail gestuurd en heb de verkeerde bestelling terug gestuurd en een dag later al het goede ontvangen. heel netjes de klantenservice.
Beste Gonny, Wat fijn dat het opgelost is en je nu wel de juiste bestelling hebt ontvangen! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!