Prima kwaliteit, mooi product.

De levering liet even op zich wachten, maar het is een mooie vlag, die inmiddels vrolijk wappert voor ons huis. En...veel bekijks trekt. Navolging helaas nog erg weinig kunnen ontdekken. Meer reclame maken?

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie, leuk ontworpen vlag en....voor het goede doel!!
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Ik ben snel en netjes geholpen. De vlag kregen wij ook heel snel, via de post!

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” prima
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Had de vlag besteld “voor elkaar,met elkaar” super geweldige actie. Hoop dat er meerder deze vlag kopen en het rode kruis steunen.👍🏻

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooie vlag
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

zelf in één woord te vatten......prima

valt weinig over te zeggen. Bestellen gemakkelijk....betalen...gemakkelijk. Wachttijd tot bezorgen van de vlag....niet lang. Daarom prima.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” meerdere buren zijn de vlag ook gaan bestellen

Prima in orde 👍

Een heel goed idee ! Op naar de volgende 10.000 vlaggen

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Hij valt op!!!
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Alles tot in de “top” verzorgd!!

Vanaf het moment van bestellen tot heden ben ik erg tevreden!! Ook namens mijn buren want daar had ik ook 1 voor besteld!! Dikke prima!!!

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Prachtig gebaar volgens velen!
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Goede informatie over de vlag. Tijdens de bestelling goede communicatie over de stand van zaken.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Prima! Geschikt materiaal om dag en nacht te laten hangen.
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Prachtig initiatief om een "met elkaar, voor elkaar vlag" te maken.

ik heb de vlag elke dag uit. Hij wordt door veel mensen bekeken. Geeft de broodnodige steun!

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Ontzettend leuk

goede en snelle service.

Prettig en directe en duidelijke communicatie.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Roept reacties op, steun het goede doel.

keurige verzending

Mooi initiatief

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” prima actie

Top geregeld

Netjes antwoord gehad dat het om dat het druk Is met bestellen meschien iets langer kan duren Maar dat viel wel mee

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Top
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie vlag en correcte levering

Gezien de situatie van dit moment vond ik het DVC initiatief erg goed. Heb heel snel de vlag besteld. Kreeg keurig een mailtje terug dat de levertijd waarschijnlijk iets langer zou zijn dan normaal. Uiteindelijk had ik de vlag via de post alsnog binnen een week.

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Goede valg

prima kwaliteit

vlag snel geleverd. kwaliteit vd vlag is prima. koppeling met goed doel is helemaal 'top'.

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” goed voor mekaar

Goede ervaring!

Keurig geleverd. Mooie vlag!

• Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Prima

Uitstekend!

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Het grote formaat ook licht van gewicht, goede bevestigingen en wappert prachtig. Formaat past ook prima bij mast 6 meter hoog.

Prima geregeld

Prikactie e s el geregeld

Mooier dan verwacht

Mooie prijs kwaliteit verhouding! Snelle service ondanks de Corona drukte waarbij veel webshop moeite hebben met tijdig leveren hebben jullie het perfect gedaan!

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei Alles perfect
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

Besteld, betaald en keurig bezorgd door brievenbus

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Fantastische vlag, goed doel

Uitstekende servies en uitvoering

Een goede aankoop voor een goede zaak, iedereen die moet werken in deze tijd, en een goed doel, het Rode Kruis.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Ik zie vele voorbijgangers kijken
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie, goed opvallende vlag.

De vlag is van goed weerbestendig en hergebruikt materiaal. Kleurt goed in de straat. Hij hangt er voor iedereen die in deze tijd aan het werk blijft.

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Mooie vlag en mooi gebaar

De vlag met elkaar, voor elkaar is een mooie vlag die ook nog eens 100% sustainable is en het gebaar erachter is natuurlijk prachtig in deze tijden. Ook in deze drukke tijden nog eens op tijd geleverd!

Goed en duidelijk

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Samen met buren en dochter
  • Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? N.v.t.

Fantastisch!!!!!!!!

Ondanks de drukte toch snel geleverd

• Zou u Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” aanbevelen? Ja

Prima kwaliteit, op tijd geleverd. Uitstekend.

Super service!

Geachte heer, mevrouw. Heel graag laat ik u weten dat ik uiterst tevreden ben met de door u geleverde diensten. Wij hadden met medewerkers van Stichting Zorgcentrum de Blanckenborg uit Blijham het benodigde geld bijeengebracht om twee 'Coronavlaggen' te bestellen. Dit om onze collega's een hart onder de riem te steken en te laten weten hoe trots we op ze zijn. De vlag hangt in top! Onder vreselijke omstandigheden toch een baken.... Helemaal toen er ook nog draaiorgel onder de mast stond.... die een beetje afleiding kon brengen voor onze bewoners. Bedankt! Veel succes en gezondheid toegewenst. Met vriendelijke groeten, Anita Jongeling.

• Uw oordeel over Vlag “Met elkaar, voor elkaar!”
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag “Met elkaar, voor elkaar!” Mooi ontwerp, prachtig initiatief.

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!