Het ontwerpen zelf koste even wat tijd, maar het resultaat is top!

Al enkele jaren klant bij DVC. Altijd goede kwaliteit en snelle levering. Nu een wimpel met eigen ontwerp besteld en ook over het resultaat hiervan ben ik zeer tevreden.

• Uw oordeel over Wimpel met eigen ontwerp
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpel met eigen ontwerp Al eerder een wimpel Overijssel gehad van DVC. Uitvoering (breedte/lengte/fluisterstokje) en kwaliteit (doek/afwerking) waren goed, maar het ontwerp (driekleur/rechte banen) was niet mijn smaak. Daarom maar een eigen ontwerp gemaakt waarin de officiële vlag van Overijssel (5 banen, rood, geel, blauw, geel, rood, waar de middelste golvend de rivier de IJssel voorstelt) eigenlijk meerdere keren voor komt. Nu dus een wimpel met goede uitvoering, kwaliteit en (naar mijn mening) juist ontwerp. Ik zou het niet erg vinden als DVC dit ontwerp zelf gaat gebruiken voor wimpel Overijssel.
  • Zou u Wimpel met eigen ontwerp aanbevelen? Ja

Prima service.

De online bestelling werd keurig verzorgd.

• Uw oordeel over Gay Pride Regenboogvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Gay Pride Regenboogvlag Keurig verzorgde vlag.
  • Zou u Gay Pride Regenboogvlag aanbevelen? Ja

Ben heel tevreden met dvc. Ik verzamel alle vlaggen van de wereld. En daarvoor kan je bij dvc goed terecht. En als er iets is kan ik bellen of mailen en ze lossen het zo snel mogelijk op. Dus dvc tot de volgende bestelling. Ga zo door.

• Uw oordeel over Hondurese vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Hondurese vlag rechtformaat Mooie goede vlag. Sterke kwaliteit
  • Zou u Hondurese vlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Super service & kwaliteit

Mijn bestand had niet de juiste maten voor de upload. Mail gestuurd met verzoek om te helpen en dit is kosteloos, binnen een dag, in orde gemaakt. Enorm klantvriendelijk. Ondertussen al een aantal vlaggen bij DVC laten bedrukken, er zullen er nog meer bijkomen.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat plus
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat plus Super service & kwaliteit
  • Zou u Mastvlag rechtformaat plus aanbevelen? Ja

Helemaal goed

Goede kwaliteit/prijsverhouding. Uitstekende bezorgservice.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4 en 5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4 en 5 mei N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket 4 en 5 mei aanbevelen? Ja

DVC doet wat op de website beloofd wordt.

Binnen 24 uur was de bestelling geleverd.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag 2 kleine boot lagen werden aangeschaft om in het buitenland tijdens een PGA Rolex golftoernooi in Abu Dhabi
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Snelle service en kwalitatieve producten

Onze ervaring is zeer goed met DVC. We worden altijd netjes te woord gestaan, serviceniveau is hoog en ze werken met kwalitatief goede producten. Er kan snel geleverd worden indien noodzakelijk.

• Uw oordeel over Baniervlag
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag Zeer goed
  • Zou u Baniervlag aanbevelen? Ja

Geleverd conform afspraak!

Alles op tijd.

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Geweldige oplossing.
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

goede spullen/ snel geleverd

Prima spullen, uiteindelijk hadden we geen adapter nodig, wat een beetje verwarrend was, op de website stond daarover weinig toelichting/ was voor mij niet zo vanzelfsprekend.

• Uw oordeel over Knop gevelstok
  • Beschrijf uw ervaring met Knop gevelstok adapter was niet nodig, verder prima.
  • Zou u Knop gevelstok aanbevelen? Ja

Erg tevreden, goede kwaliteit en snelle manier van afhandeling.

X

• Uw oordeel over Kikker voor vlaggenmast
  • Beschrijf uw ervaring met Kikker voor vlaggenmast N.v.t.
  • Zou u Kikker voor vlaggenmast aanbevelen? Ja

Snel met prima kwaliteit

Handige webtool om je eigen ontwerp te maken. Geleverde wimpel is ook zoals het ontwerp. Prima

• Uw oordeel over Wimpel met eigen ontwerp
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpel met eigen ontwerp Zoals ontworpen
  • Zou u Wimpel met eigen ontwerp aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel geleverd.

We bestellen vaker wimpels bij DVC. De kwaliteit is beter dan we eerst hadden en zij leven binnen een etmaal.

• Uw oordeel over Zuid-Hollandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Zuid-Hollandse wimpel Goede kwaliteit
  • Zou u Zuid-Hollandse wimpel aanbevelen? Ja

Prima shop!

Snel geleverd, goede prijzen Top!

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok Snel geleverd, goede prijzen Top!
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Heel klantgericht

Ondanks dat een bestelling niet is aangekomen is het toch snel en klantvriendelijk opgelost

• Uw oordeel over Surinaamse vlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Surinaamse vlag rechtformaat Goed
  • Zou u Surinaamse vlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

vlag goed maar stok zit een scheur in van onder naar boven

levering snel maar vlaggenstok niet goed zitten barsten /scheuren in

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok Brasten in de vlaggenstok
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? N.v.t.

Vertrouwd adres, goede producten, snelle service

Mijn Nederlandse wimpel moet om de 3 jaar worden vervangen. Nieuwe bestellen gaat goed, na een of twee dagen heb ik de wimpel in huis.

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel Levensduur 3 jaar
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

ik heb niets besteld!

Maar ik heb wel een vlag ontworpen waar ik later op terug kom

• Uw oordeel over Vlaggenmast kerstverlichting Fairybell
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast kerstverlichting Fairybell Top maar ik zou er bredere grond ankers bij leveren
  • Zou u Vlaggenmast kerstverlichting Fairybell aanbevelen? Ja

Goed product..

• Uw oordeel over Vlaggenmast kerstverlichting Fairybell
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast kerstverlichting Fairybell N.v.t.
  • Zou u Vlaggenmast kerstverlichting Fairybell aanbevelen? Ja

Bij een probleem contact opnemen met DVC en wordt gelijk opgelost.

Het kunststofstokje voor de wimpel is super. Een groot deel van mijn buurtgenoten ondervinden nu geen meer omdat ik graag een wimpel in mijn vlaggenmast hijs. Heb de wimpel op enkele weken na het hele jaar in de vlaggenmast en ben tevreden over de kwaliteit van de wimpel.

• Uw oordeel over Noord-Brabantse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse wimpel Blijft redelijk van kleur
  • Zou u Noord-Brabantse wimpel aanbevelen? Nee

Snelle, goede service en mooie producten

Wij bestelling zakelijk zeer regelmatig bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd naar tevredenheid. De medewerkers zijn ook eenvoudig te bereiken. De online tool werkt soms niet helemaal goed, maar dit wordt na melding snel opgelost.

• Uw oordeel over Roll up banner Basic
  • Beschrijf uw ervaring met Roll up banner Basic Mooie en degelijke banner
  • Zou u Roll up banner Basic aanbevelen? Ja

Goed bedrijf

• Uw oordeel over Duitse vlag rechtformaat N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Duitse vlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Duitse vlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Hele goede service en goede kwaliteit wimpel

Ik had nog een paar vragen waar ik op de website geen antwoord op kon vinden. Aan de telefoon werd ik heel erg goed en vriendelijk geholpen. De wimpel die ik heb besteld kwam nog op tijd, was goed verpakt en is van hele goede kwaliteit!

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel Hele mooie wimpel. De stof is stevig en hij is goed genaaid.
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

Uitstekende afwikkeling van mijn aankoop.

Had mijn bewstelling daags erna in huis

• Uw oordeel over Noord-Brabantse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse wimpel Zijpunten aan het los snelbovenbalkje laten
  • Zou u Noord-Brabantse wimpel aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Deurkerstboom Fairybell
  • Beschrijf uw ervaring met Deurkerstboom Fairybell Zeer goed
  • Zou u Deurkerstboom Fairybell aanbevelen? Ja

snel en goed

de wimpel is van goede kwaliteit doek en het stokje maakt geen lawaai tegen de vlaggenmast.

• Uw oordeel over Flevolandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Flevolandse wimpel N.v.t.
  • Zou u Flevolandse wimpel aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!