Dank voor de kwaliteitsvlaggen! Erg tevreden. Goede service.
Beste Nick, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Bezorging heeft veel langer op zich laten wachten. De bezorger Packs is in één woord: DRAMA. Track and trace werkte niet. Meerdere malen thuis gebleven en melding gekregen dat we niet thuis waren. Bezorgmoment veranderde steeds. Wat bleek, de bus was kapot en het pakketje lag al een week op nog geen 5km afstand van ons huis in het magazijn. Aluminium houder en halfstok clips zijn oke. geen topkwaliteit. Echter, de vlag is van zeer magere kwaliteit. De draden hangen eraan en de naden zijn slecht en lelijk gestikt. Geen aanrader.
Beste Maykel, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de bezorging zo moeizaam is verlopen. We begrijpen inmiddels dat dit kwam door een kapotte bezorgbus van Packs. Helaas was dit overmacht en buiten onze invloed om. Fijn dat het pakket inmiddels is aangekomen. Dank ook voor je feedback over de producten. We nemen dit mee om onze kwaliteit en service te verbeteren. Met vriendelijke groet,
Rond de vlagperiode zal het druk zijn geweest bij jullie, ik weet alleen niet wanneer mijn bestelde vlag wordt geleverd.
Beste Jan, Bedankt voor uw bericht en onze excuses dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is, zeker rond de vlagperiode. Uw bestelling bestond uit een mast, vlaggen en een wimpel met als verzenddatum 5 mei. U had echter aangegeven dat u het graag eerder geleverd zou krijgen. We hebben ons best gedaan om daaraan tegemoet te komen: de mast is op 29 april verzonden en het was ook de bedoeling dat de vlaggen en de wimpel diezelfde dag meegingen. Helaas is er hierbij iets misgegaan: in ons systeem stond bij de vlaggen en wimpel nog de oorspronkelijke verzenddatum, waardoor ze later zijn verzonden dan gepland. We hebben geprobeerd u te bereiken voor overleg over een snellere levering, maar dat is niet gelukt. Een zaterdagzending bleek helaas niet haalbaar zonder akkoord. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We nemen dit mee om in de toekomst beter af te stemmen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mast en anker op tijd geleverd, zelf geplaatst. Advies over plaatsing tijdens telefgesprek onder de maat, geen kennis van zaken, twijfel over mijn berekening die uiteindelijk wel klopte. Vlaggen en wimpel toegezegd te leveren in de week vóór 5 mei. Wordt waarschijnlijk 06 mei pas geleverd.
Wanneer wij iets nodig hebben staan jullie altijd voor ons klaar met het juiste advies en de snelle levering
Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Bedankt voor je positieve review Mohamed! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
In mijn herinnering staat DVC voor hoge kwaliteit, maar ik schrok van de vlaggen die ik geleverd kreeg.
Beste Leendert, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de vlaggen! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je contact met ons op willen nemen via [email protected]. We kijken graag of er wellicht iets fout is gegaan en hoe we dit kunnen oplossen of verbeteren. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Bedankt voor je review Hans! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Prima pakket maar helaas was de doos open, dus geen idee of er wat mist. Misschien een idee om er een haakje bij te doen voor halfstok op 4 mei.
Beste Caroliene, Bedankt voor je review en feedback! Mocht je het idee hebben dat er iets ontbreekt mag je altijd contact met ons opnemen via de chatbox op onze website, telefoon of mail. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mijn ervering is in 1 woord: UITSTEKEND.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
geweldig met vlag en wimpel geslaagde bestelling
Bedankt voor je positieve review Peter! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Was bij herhaal-bestelling ontwerp van 6 jaar geleden kwijt. Door klantmedewerker DVC voor mij uit systeem DVC gehaald en mij geadviseerd langs welke weg bestelling zo kostenvriendelijk mogelijk kon. Klasse!
Bedankt voor je positieve review Erns! Goed om te lezen dat je goed bent geholpen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
prima product conform verwachting bezorgd
Bedankt voor je review Peter! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Compleet pakket besteld, prima kwaliteit!
Bedankt voor je review Franny en veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Kan er niet uit via de webshop, een medewerker gesproken/mail contact over wat ik wilde. Wilde dit ook via haar bestellen maar dat adviezen ze niet wat dan komt er 17,50 orde kosten bij en de verzendkosten worden duurde. Oké als leek en niet zo goed met computers webshop om te kunnen gaan is het hoor haar hulp gelukt. Top!
Fijn dat je goed bent geholpen door onze collega! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Op tijd en heel correct
Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
sinds enige tijd de stille wimpel leverbaar. Van eerdere wimpels sloopte ik altijd het stokje eruit. De lussen zijn verstevigd bevestigd. Top
Bedankt voor je positieve review Jan! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Erg gemakkelijk systeem om je eigen ontwerp op de naar jouw gekozen vlag en formaat te zetten en bekijken. Waar na goedkeuring de productie vrij snel is en ook de levering erg rap. We kregen een mooie zeer kwalitatieve vlag geleverd met ons ontwerp perfect er op gezet.
Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik beveel DVC aan, maar met een maar. Het product dat je ontvangt is prima van kwaliteit. Verkooptechnisch heb ik mijn bedenkingen. Voor alles betaal je. Net als bij Ryanair. Wilt u bagage meenemen? €! Wilt u beenruimte? €! Wilt u online inchecken? €! Bij DVC gaat het net zo. Wilt u een zak eromheen? €! Wilt u een voet voor uw vlag? €! Wilt u dat de vlag ook past? €! Je weet vooraf niet wat je uiteindelijk kwijt bent. Dat is jammer.
Beste Toine, Bedankt voor het delen van je feedback. Bij DVC bieden we onze producten bewust modulair aan, zodat ze toegankelijk en betaalbaar blijven voor iedereen. Vaak is bijvoorbeeld alleen het doek van een beachflag aan vervanging toe, terwijl de rest nog prima bruikbaar is. Zo dragen we bij aan duurzaamheid én kunnen we voor iedere klant een passende oplossing bieden. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Zou fijn zijn als proefdruk aangeleverd wordt.
Wat vervelend om te horen dat de kleur niet naar verwachting is! Zou je contact willen opnemen met ons door te mailen naar [email protected] of bellen naar +31(0)519-228 228? Dan kijken we graag mee! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Erg blij met mijn vlag!
Goed om te lezen Lieke! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goed geadviseerd met de aankoop van een vlaggenstok knop. Heel tevreden!
Goed om te horen dat je tevreden bent Janneke! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
goede kwaliteit en goede service
Bedankt voor je positieve review Jan! Veel vlagplezier gewenst.
Aparte flyer laten maken. Ziet er perfect uit. Smaakt naar meer.
Bedankt voor je review Arie! Goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Een vlag kopen is geen dagelijks werk. Daarom was het heel prettig dat ik goed geadviseerd werd. Snel, vriendelijk en deskundig. Bedankt.
Goed om te lezen dat we je kunnen helpen bij het bestellen van een vlag! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!