Super mooi

Dank voor de kwaliteitsvlaggen! Erg tevreden. Goede service.

• Uw oordeel over Vlag gemeente Amsterdam
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag gemeente Amsterdam Top kwaliteit
  • Zou u Vlag gemeente Amsterdam aanbevelen? Ja

Belabberde bezorging en kwaliteit product mager

Bezorging heeft veel langer op zich laten wachten. De bezorger Packs is in één woord: DRAMA. Track and trace werkte niet. Meerdere malen thuis gebleven en melding gekregen dat we niet thuis waren. Bezorgmoment veranderde steeds. Wat bleek, de bus was kapot en het pakketje lag al een week op nog geen 5km afstand van ons huis in het magazijn. Aluminium houder en halfstok clips zijn oke. geen topkwaliteit. Echter, de vlag is van zeer magere kwaliteit. De draden hangen eraan en de naden zijn slecht en lelijk gestikt. Geen aanrader.

• Uw oordeel over Aluminium houder 45°, zwart
  • Beschrijf uw ervaring met Aluminium houder 45°, zwart N.v.t.
  • Zou u Aluminium houder 45°, zwart aanbevelen? N.v.t.

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen.

Rond de vlagperiode zal het druk zijn geweest bij jullie, ik weet alleen niet wanneer mijn bestelde vlag wordt geleverd.

• Uw oordeel over Friese vlag ECO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Friese vlag ECO aanbevelen? N.v.t.

Kwaliteit product goed, service zeer matig

Mast en anker op tijd geleverd, zelf geplaatst. Advies over plaatsing tijdens telefgesprek onder de maat, geen kennis van zaken, twijfel over mijn berekening die uiteindelijk wel klopte. Vlaggen en wimpel toegezegd te leveren in de week vóór 5 mei. Wordt waarschijnlijk 06 mei pas geleverd.

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium Mooi product
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Aluminium aanbevelen? Ja

Snelle en uitstekende service

Wanneer wij iets nodig hebben staan jullie altijd voor ons klaar met het juiste advies en de snelle levering

• Uw oordeel over Chili vlag huren
  • Beschrijf uw ervaring met Chili vlag huren N.v.t.
  • Zou u Chili vlag huren aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel geleverd.

• Uw oordeel over Gerecyclede wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Gerecyclede wimpel N.v.t.
  • Zou u Gerecyclede wimpel aanbevelen? Ja

Geschrokken

In mijn herinnering staat DVC voor hoge kwaliteit, maar ik schrok van de vlaggen die ik geleverd kreeg.

• Uw oordeel over Vrijheidsvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Vrijheidsvlag Ziet er goedkoop en onafgewerkt uit.
  • Zou u Vrijheidsvlag aanbevelen? Nee

• Uw oordeel over 80 jaar Vrijheid mastvlag
  • Beschrijf uw ervaring met 80 jaar Vrijheid mastvlag Prima
  • Zou u 80 jaar Vrijheid mastvlag aanbevelen? Ja

Prima pakket

Prima pakket maar helaas was de doos open, dus geen idee of er wat mist. Misschien een idee om er een haakje bij te doen voor halfstok op 4 mei.

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Mijn ervering is in 1 woord: UITSTEKEND.

Mijn ervering is in 1 woord: UITSTEKEND.

• Uw oordeel over Noord-Hollandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Hollandse vlag N.v.t.
  • Zou u Noord-Hollandse vlag aanbevelen? N.v.t.

geweldig met vlag en wimpel geslaagde bestelling

geweldig met vlag en wimpel geslaagde bestelling

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel geweldig met vlag en wimpel geslaagde bestelling
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Erg goed geholpen!

Was bij herhaal-bestelling ontwerp van 6 jaar geleden kwijt. Door klantmedewerker DVC voor mij uit systeem DVC gehaald en mij geadviseerd langs welke weg bestelling zo kostenvriendelijk mogelijk kon. Klasse!

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat ECO Prima
  • Zou u Mastvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

prima product conform verwachting bezorgd

prima product conform verwachting bezorgd

• Uw oordeel over Nederlandse stille wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse stille wimpel prima product
  • Zou u Nederlandse stille wimpel aanbevelen? Ja

Makkelijk bestellen, vlotte levering.

Compleet pakket besteld, prima kwaliteit!

• Uw oordeel over Vlaggenstok
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstok Keurig!
  • Zou u Vlaggenstok aanbevelen? Ja

Geweldig service

Kan er niet uit via de webshop, een medewerker gesproken/mail contact over wat ik wilde. Wilde dit ook via haar bestellen maar dat adviezen ze niet wat dan komt er 17,50 orde kosten bij en de verzendkosten worden duurde. Oké als leek en niet zo goed met computers webshop om te kunnen gaan is het hoor haar hulp gelukt. Top!

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat Ziet er goed uit
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Op tijd en heel correct

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

perfecte wimpel en vlot geleverd

sinds enige tijd de stille wimpel leverbaar. Van eerdere wimpels sloopte ik altijd het stokje eruit. De lussen zijn verstevigd bevestigd. Top

• Uw oordeel over Nederlandse stille wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse stille wimpel een sierraad aan de mast!
  • Zou u Nederlandse stille wimpel aanbevelen? Ja

Gemakkelijk Kwaliteit Snel.

Erg gemakkelijk systeem om je eigen ontwerp op de naar jouw gekozen vlag en formaat te zetten en bekijken. Waar na goedkeuring de productie vrij snel is en ook de levering erg rap. We kregen een mooie zeer kwalitatieve vlag geleverd met ons ontwerp perfect er op gezet.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat mooie grote vlag van goed kwaliteit
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goed product, maar de Ryanair onder de promotiematerialen

Ik beveel DVC aan, maar met een maar. Het product dat je ontvangt is prima van kwaliteit. Verkooptechnisch heb ik mijn bedenkingen. Voor alles betaal je. Net als bij Ryanair. Wilt u bagage meenemen? €! Wilt u beenruimte? €! Wilt u online inchecken? €! Bij DVC gaat het net zo. Wilt u een zak eromheen? €! Wilt u een voet voor uw vlag? €! Wilt u dat de vlag ook past? €! Je weet vooraf niet wat je uiteindelijk kwijt bent. Dat is jammer.

• Uw oordeel over Event S
  • Beschrijf uw ervaring met Event S N.v.t.
  • Zou u Event S aanbevelen? Ja

Kleuren flets, afwerking goed

Zou fijn zijn als proefdruk aangeleverd wordt.

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat Fletse kleuren, niet conform aanlevering
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Erg blij met mijn vlag!

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Mooie kwaliteit en makkelijk te bevestigen aan de stok
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Super service

Goed geadviseerd met de aankoop van een vlaggenstok knop. Heel tevreden!

• Uw oordeel over Peer oranje kunststof
  • Beschrijf uw ervaring met Peer oranje kunststof Zoals beschreven!
  • Zou u Peer oranje kunststof aanbevelen? Ja

goede kwaliteit en goede service

goede kwaliteit en goede service

• Uw oordeel over Drentse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Drentse fluisterwimpel mooi
  • Zou u Drentse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Correct en kwaliteit geleverd.

Aparte flyer laten maken. Ziet er perfect uit. Smaakt naar meer.

• Uw oordeel over Handystick met stok
  • Beschrijf uw ervaring met Handystick met stok N.v.t.
  • Zou u Handystick met stok aanbevelen? Ja

Uitstekende service

Een vlag kopen is geen dagelijks werk. Daarom was het heel prettig dat ik goed geadviseerd werd. Snel, vriendelijk en deskundig. Bedankt.

• Uw oordeel over Rechtformaat vlaggen Jubeljaar 2025
  • Beschrijf uw ervaring met Rechtformaat vlaggen Jubeljaar 2025 N.v.t.
  • Zou u Rechtformaat vlaggen Jubeljaar 2025 aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!