Uitstekende service !!

Vandaag voor 18 uur besteld, volgende dag geleverd!!

Ik vind het zeil heel fijn, maar je moet niet een te brede boot hebben mijn boot is 270cm en paste precies dus heel fijn en echt een goede prijs voor zo'n zeil

Uitstekend Service

Snelle orderverwerking en levering. Ik raad iedereen aan om bij deze winkel te winkelen.

heel vriendelijk geholpen

fijne zaak echt een zaak waar je terug komt goede uitleg en alle vragen worden beantwoord kortom prima zaak

Prima oplader voldende dag geleverd.

Ik had een acculader nodig, heb hem besteld en de volgende dag had ik hem.

Prima service en goede klantcontact ivm ruilen artikel

Contact verliep snel en makkelijk, gelukkig zonder een lang menu op de telefoon te moeten doorlopen. Vriendelijke medewerkers.

Top winkel!

Alles prima verlopen, snelle levering

Opmerkelijk was dat mijn bestelling de volgende dag inderdaad geleverd werd.....Ik wist niet dat zoiets nog mogelijk was!

Vandaag besteld de volgende dag in huis. Hele makkelijke en mooie site.

Tevredenheid !!!!

Eeen supergoed produckt en fantastische verkoopvoorwaarden en heel goede communicatie met help desk, BRAVO !

Goede prijs en levering

Alles netjes geleverd

Snel en goed

Snelle levering tegen verantwoorde prijs. Goede communicatie.

Zeer snelle en zorgvuldige bezorging

Goed verpakt, snelle levering

Zo'n strakke service.., binnen een dag in huis!

Zeer goede ervaring en natuurlijk goede producten tegen mooie prijzen.., strakke service en bezorging..,

Top ervaring, goed advies en zeer snelle levering

Voorafgaand aan mijn aankoop (jumpstarter) heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker van Bootman. In een zeer prettig gesprek kreeg ik uitgebreide infomatie en een goed advies, op grond waarvan ik een weloverwogen keus kon maken. Helemaal top! Na bestelling was het apparaat de volgende dag al in huis. Ik ben dus zéér tevreden over de service van Bootman. Een aanrader!

Aardige en vakbekwame verkoper en netjes geholpen.

Zeer goede ervaring.

Top klantenservice en contact

Startbooster gekocht online, was probleem met de eerste. Die hebben ze laten terugkomen en me een nieuwe gestuurd via vrij eenvoudige procedure. Klantenservice is top. Goed en snel contact via de whatsapp account van Boorman. Ik raad ze zeker aan!

Snelle levering en uitstekende service

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: Ik heb een complete set besteld bij Bootman.nl en ben zeer tevreden Alles was netjes verpakt de levering was snel de communicatie was duidelijk en de kwaliteit van de producten is uitstekend Ik kan Bootman.nl zeker aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare winkel zoekt

Snel geleverd volgens specs

Snel en correct geleverd zoals besteld. Nog niet gebruikt (gelukkig) maar heb vertrouwen dat het goed werkt.

Goede en correcte webshop

Bestelling vlot verlopen zoals het moet.

Uistekend

Top materiaal echt wel Snel geleverd

Zeer professioneel, flexibel en oplossing gericht

De transporteur had een fout gemaakt betreft de sorteer centraal waardoor de bestelling de boot zou missen. Alternatief was dat ik op locatie bij hun het bestelde product kon ophalen. Het heeft echt ervoor gezorgd dat ik op tijd was voor vertrek van de boot. Hartelijk dank voor jullie medewerking en flexibiliteit Jacques

Perfecte prijs en snel geleverd

Snel en gemakkelijk met goede handleiding

Klopt wat geschreven wordt.

Het product wat ik nodig had tegen een goede prijs en snel geleverd!

Linnaeusweg 21

3401MS Ijsselstein