Bestelling netjes op tijd afgehandeld

De bestelling is snel en netjes bezorgd.

Snelle levering Alles correct

Goede producten en snel geleverd.

24v acculader besteld en andere dag in huis.

Uitstekend!

Goede prijs en super snel ontvangen!

Super service, niet normaal zo goed!!!

Ik zocht naar een accustarter en ik kwam uit bij de website van Bootman. Ik zag dat ze zoiezo al de goedkoopste waren en ook nog eens gratis verzendkosten hadden boven een bepaald bedrag. Ik bestelde deze rond 21.00 uur in de avond en volgende dag rond 14.00 uur al geleverd. Super blij mee en vooral door snelle service. Top bedrijf dikke 5⭐️ en nogmaal bedankt gr

Snelle levering - leuke prijs

Voor ed tweede maal dit jaar een Victron AGM akku besteld - de volgende dag al in huis (levering van NL naar BE!!). Gemakkelijke website - snel dingen vinden en kopen. En vriendelijke bestelling.

Snel geleverd en top producten!

Top leverancier van Victron producten. Snel levering en duidelijk specificaties.

Geweldig bedrijf, top service

Nadat bleek dat onze nieuw gekochte Kolibrie rubberboot, een klein lekje had, contact opgenomen, met Bootman, alles uit gelegd, mochten hem gewoon gebruiken in onze vakantie. Nadat we hem terug hadden gebracht, kregen we een geheel nieuwe boot, met alles erop en aan. Echt een top bedrijf met hele goede service. Ik raad Bootman bij iedereen aan. Ingrid Reppel

Super tevreden van deze firma

Zeer snelle service En ook zeer snel antw gehad op mijn vraag Op zaterdag besteld en dinsdag al geleverd in belgie Nogmaals super bedankt voor de snelle service

Tevreden

Heel tevreden

Top zufrieden

Ich kann den Shop bestens empfehlen. Der Haswing Cayman B55 GPS Bugmotor ist im Shop sehr günstig zu haben. Bei Ebay Kleinanzeigen werden gebrauchte teilweise preislich höhe angeboten als hier neu mit Garantie angeboten wird. Der Versand nach Deutschland lief ohne Probleme. Ich werde in Zukunft noch öfter euren Shop besuchen . Lieben Gruß Bernd

UITSTEKEND

Zeer tevreden !! .De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt .Ik bestel hier zeker vaker."

Geweldige ervaring

Ik was opzoek naar een jumpstarter en vond deze op Bootman.nl Deze besteld en werkelijk waar de volgende dag in huis., prima verpakt en goed op de hoogte gehouden wat de verzendstatus was. Nooit eerdr bij Bootman gekocht maar hij staat nu tussen mijn favorieten

Goede communicatie en levering

Het product was niet direct op voorraad en werd nabesteld. Hierover is snel en goed gecommuniceerd, ook via de telefoon. Mijn complimenten hiervoor.

Nette prijzen ,makkelijk bestellen en snelle levering

Super geklappt

Die Bestellung hat super geklappt und der Support war auch sehr hilfreich bei einer Rückfrage

Super snelle service,top,

Mijn aankoop is super goed. Zoals beschreven in de Advertentie komt helemaal in overeenstemming . Ik ben zeer tevreden.

Perfect en snel in huis

Zeer goed product

Nette levering en op tijd en goed verpakt.

Jammer dat post nl zo met de pakjes omgaat. Verpakking de buitenkant was geheel beschadigd. Product is Oke.

Vertrouwd

Een eenmalige bestelling van niet alledaags artikel. Op voorraad. Drukke tijd maar in 1 dag toch geleverd. En uiteraard goed werkend.

Snel het juiste product voor de juiste prijs

Snel het juiste product voor de juiste prijs

Snel levering

Het was belangrijk voor mij om even snelle levering te heben en dat ging goed

Snelle en correcte levering

Linnaeusweg 21