Onduidelijke communicatie.

Een aantal vragen gesteld aan de klantenservice (via WhatsApp) naar aanleiding van de onduidelijkheid over de wijze van het lijmen van steunen van het merk Kolibri op een rubberboot. Er zat bij het pakket een tube lijm, kwast en een document in, een voor mij, geheel onbekende taal. Het bleek in de Oekraïense taal te zijn en daar kun je ook niets mee. Krijg je vervolgens van de klantenservice een kort advies hoe je de zaak moet lijmen wat ook nog niet het juiste advies blijkt te zijn. Extern gaan zoeken naar de juiste methode en die gevonden. Bedankt klantenservice voor de ondersteuning. Dit was mijn eerste bestelling en tevens ook de laatste.

Mijn noco startbooster besteld en snel geleverd. Fijn bedrijf.

Waanzinnig accuraat

Professioneel bedrijf. Jump starter besteld en ondanks kerstdrukte zeer op tijd bezorgd. Dank

Top, doen wat ze beloven!

Goed assortiment Snelle levering Normale prijzen Top

Goed en snel

Mooi e kleden voor mooie scherpe prijs

Kleden die waren besteld zijn redelijk snel geleverd, ondanks de feestdagen drukte, Zien er conform het plaatje uit. Goede scherpe prijs.

Alles volgens afspraak.

Levering normaal, verpakking ook goed, alles ziet er in orde uit.

alles op tijd

op tijd

Noco startbooster besteld, prijs was goed en de leversnelheid nog beter!

victron lader

nergens goedkoper, snelle levering zonder moeite besteld.

Uitstekend product

Zeer handig product en super snel geleverd.

super

Snelle levering. Een goed product (noco gb50 boost) voor een scherpe prijs. super dus.

Eerlijk en vertrouwd bedrijf

Ook beschrijving van het artikel was terug te vinden

Redelijk prijs en op tijd ontvangen .

Ik heb mijn bestelling tegen een redelijke prijs gekocht.

Supersnelle levering en goede klantenservice.

Echt de volgende dag bezorgd en bij vragen snel antwoord van de klantenservice. Topservice!

Goed, snel

Goede ervaring

NOCO Boost Plus GB40 Startbooster prima product

Prima prijs voor de NOCO Boost Plus GB40 Startbooster 109 euro incl verzending waar bij anderen nog verzendkosten bij kwamen. Eerder had ik bij Bol.com de Beyond Power Krachtige 12V Jumpstarter - 800A / 28.000 mAh - 6-in-1 Startkabels met Powerbank gekocht 2x gebruikt en na opladen en weer gebruik leeg! waardeloos ding. Maar leverancier was niet meer aanwezig. Nu de Noco gekocht geef aub wat meer uit want al dat goedkope spul is geld weggooien. Bootman.nl was de enige met een goede betaalbare startbooster en de reviews waren goed. Vandaar ik had gekozen voor Bootman.nl. Heb de booster nog niet nodig gehad dus over de werking kan ik nog niets schrijven. Maar ziet er degelijk uit en opladen met een 2,1A adapter 5V niet bijgeleverd is voldoende.

Zeer goede kwaliteit

Wegenhulp was iets sneller

Razendsnelle service !!

In het weekend bestellen en, eind december, drie dagen later je apparaat ontvangen. Dat is pas service. Hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs. Ik blijf graag klant bij Bootman.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering was prettig om zaken mee te doen

Zeer snelle levering

Zoals beloofd op de website wat betreft de levering is mijn bestelling correct geleverd.

Duidelijk advies

Na op internetsite van bootman de juiste jumpstarter uitgezocht te hebben,heb ik deze opgehaald bij bootman. Daar kreeg ik persoonlijk advies en heb daar uiteindelijk een beter bij mijn situatie passende jumpstarter aangeschaft.

Vlot en duidelijk!

Op voorraad betekent ook echt op voorraad bij Bootman. Voor mij gold zelfs: 's ochtends besteld, 's middags ophalen! Mensen met kennis aanwezig voor vragen over producten. Absolute aanrader, website zit ook goed in elkaar.

Snele levering

Ik heb een Victron accu besteld 240 AH zeer zwaar werd netjes verpakt en op een pallet geleverd heel netjes dank u

Prima ervaring

Goeie site, geen gedoe, ook retour sturen ging soepel. Aanrader.

Linnaeusweg 21

3401MS Ijsselstein