goede service

Alles klopt op de webshop. Snel geleverd tegen een scherpe prijs!

Een betrouwbare webshop met een uitgebreid scherp geprijsd assortiment.

Zeer prettig geholpen !

Vakkundig en aardig personeel.

Bestelling werd snel en correct geleverd.

Ik bestelde een acculader bij bootman.nl en ben zeer tevreden.De webside is duidelijk en overzichtelijk en mijn bestelling werd snel geleverd.De acculader werkt uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.Zeker een aanrader!

Super ding

Mooi verpakt bij aankomst. Krachtig genoeg en kwalitatief mooi product. Auto startte in een keen mer hulp van de booster na dat accu laag was door de kou. Opladen gaat eenvoudig, via usb.

Geweldig geholpen

Had eerst een jumpstarter besteld van Noco. De volgende dag besefte ik dat ik daarvoor beter een case kon aanschaffen om deze te beschermen en te vervoeren. Bootman gelijk gebeld, jumpstarter was nog niet verstuurd, en de vriendelijke medewerker zei dat hij dit ging regelen. Zowel jumpstarter en case (zelfs met extra korting) zijn een dag daarna al bezorgd. Buitengewoon goed ingepakt en precies zoals beloofd. Zeer goede ervaring dus.

TOP PRODUCT!!!!!!!!!!

Snelle levering binnen een werkdag, ben zeer tevreden zelfs meer dan dat. Ga zo door een DIKKE 10

Super winkel

Super winkel met snelle levertijden

Uitstekend !! 100 % aan te bevelen

Bij ontvangst van mijn Tachlife T!8 max startbooster was er een defect. Bij het contacteren van de firma Bootman werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste, die terstond alles doorgaf en klaarmaakte voor de terugzending. Een paar dagen nadien ontving ik een nieuw toestel ! dat perfect werkt ! Dit alles in een vlot stressloos gebeuren. De communicatie was Top. Ik wil hierbij de firma Bootman bedanken voor deze vlotte en vriendelijke oplossing. Ik zal zeker de firma Bootman aanbevelen voor haar vriendelijkheid en het vertrouwen dat ze uit uitdraagt. Met vriendelijke groeten , Freddy De Vylder.

Helemaal top

Opnieuw een kayak bij Bootman gekocht, na prima ervaringen eerder. Helemaal top, goed in prijs en binnen een dag geleverd, keurig netjes bezorgd, alles erop en eraan. Wat wil je nog meer.

Topervaring: snelle levering en sterke service.

Zeer tevreden over mijn ervaring met Bootman.nl. De levering gebeurde binnen 24 uur – sneller kan haast niet. Daarnaast zijn ze bijzonder goed bereikbaar: je krijgt snel iemand aan de lijn die effectief meezoekt naar een oplossing in plaats van je door te verbinden van het kastje naar de muur. Wat voor mij echt het verschil maakte, is de service na verkoop. Er is een directe lijn met de leverancier, in mijn geval Kolibri. Het gelijkvormigheidsattest van de boot werd op mijn eerste verzoek nog diezelfde dag bezorgd, gewoon op basis van het chassisnummer. Dat soort efficiëntie kom je niet vaak meer tegen. Kortom: correcte prijzen, snelle levering en vooral een service die ook ná de aankoop blijft doorgaan. Absolute aanrader.

Smooth Purchase, Same-Day Collection

I had a very good experience with this company. Communication via WhatsApp was quick and straightforward, and the stock information was accurate. Before purchasing the ePropulsion Spirit 1.0 Plus, I asked them to confirm availability and whether I could collect it the same day. They confirmed immediately, and I was able to pick it up that same day without any issues. They are also an official distributor of ePropulsion engines, which gave me additional confidence in the purchase. I can confidently recommend this company.

Snel besteld, goede info, snelle levering, goed product

Dat het prettig is om zaken mee te doen online, goede product omschrijving. Artikel heel compleet en snel geleverd. Je kunt ervan op aan.

Snelle levering, duidelijke website, mooie producten

Goede uitleg van de jumpstarter, en een betrouwbare leverancier

Nadat mijn Toyota Corolla Cross ons voor de tweede maal in de steek had gelate heb ik nu zelf een Jumpstarter gekocht, een aanrader, hof ik niet meer de berger te bellen of de ANWB voor dit probleem. Hartelijk dank Bootman

Supersnel

Perfecte ,snelle ondersteuning Bestelling geplaatst op vrijdag 18,30h en de dag op zaterdag reeds geleverd om 11h Topservice!

De goedkoopste die ik kon vinden, dezelfde dag afgehaald in Ijsselstein.

Ik zocht naar de Tacklife T8 en vond deze voor de laagste prijs bij Bootman.nl Ik heb dezelfde dag het product afgehaald in Ijsselstein en direct kunnen gebruiken voor het starten van een fiat 500 van mijn meisje. Het apparaat is inmiddels 3 keer gebruikt zonder op te laden en heeft ook 1 keer een boost start gedaan. De batterij geeft nu nog 98% aan. Simpel in gebruik, 1 keer uitgelegd hoe te gebruiken aan mijn meisje en ze kan nu zelf haar auto starten. Superblij mee, waarschijnlijk schaf ik er nog één aan.

Prima service en het product werkt naar behoren

Ik kocht een NOCO GBX45 jumpstarter bij Bootman.nl. Het product werd snel toegezonden en werkt prima. Hert toeval wilde dat ik net nadat ik de jumpstarter kocht kwam te staan met een lege accu, omdat ik de binnenverlichting van de auto enkele dagen had laten branden. Ik kon de NOCO dus meteen inzetten.

bijzonder performant toestel

Ik gebruik het toestel voor mijn oldtimerwagens. Opel Diplomat 5.4 V8, 1973 Jaguar XJ-S 5.3 V12, 1979 Vrij zware motoren dus, maar helemaal geen probleem voor dit toestel. De ondersteuning bij het starten is echt indrukwekkend.

SUPERsnelle levering

Ik heb snelle leveringen meegemaakt, maar dit is toch wel een van de snelste... 's Middags om 15:00u een boot besteld en de volgende dag om 12:00u had ik hem al in huis. Ik zou willen zeggen in het water, maar ik moest hem nog oppompen ;-) En uiteraard is de boot helemaal zoals omschreven. Helemaal tevreden!

prima!

Zeer snel geholpen! Savonds bestellen, de dag erna al in huis!

top producten

Fantastische service !

Zeer vriendelijk te woord gestaan ook aan de telefoon

snel goed bestel en retourproces

Snel geleverd en het retourproces werkt vlekkeloos met aanmelden, retourlabel automatisch top.

Zeer snel alles geleverd en top service

Ik ben zeer tevreden

Linnaeusweg 21