Wat een top bedrijf

Een compleet nieuw energie systeem van Victron aangeschaft. Bij het installeren zijn mijn vragen door Bootman met veel geduld en professioneel beantwoord. Waar vind je dit soort bedrijven nog ? En de prijs kwaliteit verhouding is ok. Dus als ik weer wat nodig heb op watersport gebied ga ik zeker weer naar Bootman.

Snel geleverd, top kwaliteit.

Prijs kwaliteit top

Serieus en heel snel

onberispelijke service, snel en zeer professioneel, ik raad het echt aan

Prettig, snel en klantvriendelijk

Ik vond de website prettig winkelen, het is overzichtelijk, de zoekmachine werkt goed en de informatie over het artikel is voldoende. De bestelling was snel geleverd en ik werd zelfs persoonlijk gebeld om te overleggen over een goed bezorgmoment. De bezorger van bootman.nl zelf is klantvriendelijk en behulpzaam. Ik zou hier graag nog eens bestellen en heb het al aanbevolen aan andere.

Zeer snel geleverd en netjes verpakt, nu de Victron nog inbouwen.

Zeer snel geleverd en netjes verpakt, nu de Victron nog inbouwen.

Advertentie was duidelijk en de prijs goed.

Snelle bediening

Gewoon goed

Duidelijke website, nuttige video’s, bestelproces verliep soepel, snelle en goede levering.

Prima snel geleverd

Besteld en volgende dag geleverd conform bestelling..

Correcte service, besteld en de dag erna geleverd. Het toestel is degelijk en doet zijn werk

Toppers!

Goede concurrerende prijzen voor Victron apparatuur. Vrijdagavond besteld, zaterdag voor de middag al in huis. Supersnelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding!!

Eerst hoor je niets dan krijg je berichtt dat het 2 weken lat

Heel raar gelopen, Eerst krijg ik bericht dat ze het gaan versturen vervolgens 3 dagen niets dan in eens dat het 2 weken gaat duren. Ik een mail verstuurd dat ik dat wel heel lang vind en dan ineens bericht dat het is verzonden en inderdaad een dag later ontvangen. Heel warrig. Maar toch fijn dat ik nu toch met marifoon weg kan met Pasen.

Alles is vlot verlopen

snelle service

Goed artikel geleverd, (startbooster T8)

Je hoeft geen bootman te zijn om bij bootman te kopen

Victron 24 V lader aangeschaft.Prima prijs en snelle levering; wat wil je nog meer.. Ze hebben ook een keur aan opblaasbare Catamarans. Goed idee!

Victron Energy smart solar charge controller

Ik heb een smart solar charge controller mop 75/15 voor mijn camper. Dit is een prima product makkelijk aan te sluiten en compact voor een zeer voordelige prijs . De controller werd reeds de dag erna geleverd op een zaterdag zonder bijkomende verzendkosten

Heel erg goed!

Goede website met duidelijke uitleg over verschillende onderwerpen. Veel geleerd zonder te hoeven vragen. Goed geholpen in de winkel door vakkundige mensen. Alles bij elkaar een top ervaring!

Snelle levering Sup

Vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag de sup ontvangen. Sup als verrassingscadeau, voor mijn jarige zoon, op Koningsdag jarig!

Drijver voor suppaddel

Mooie drijver voor een suppaddel. Besteld en de volgende dag al geleverd. Dit is top. Maakt de beloften waar.

De zending was netjes afgeleverd

De booster was netjes ingepakt en zorgvuldig afgeleverd

Snel en correct geleverd

Levering vlot en snel

prima service

prima service binnen 1 dag bezorgd.

Zoals het hoort

Prima zoals gezegd is het uitgevoerd gewoon goed

Snel en goede antwoorden

Zeer tevreden. Snel geleverd duidelijk antwoord op mijn vraag.goede beschrijving hoe te installeren.

Linnaeusweg 21

3401MS Ijsselstein