Prima geregeld

Goed telefonisch geholpen,daarna is alles goed verlopen. Alles volgens afspraak.

• Kwaliteit product Ja

Snelle goede service heldere website

Snelle levering netjes verpakt. Duidelijke website met uitleg van de verschillende materialen. Zeer tevreden met ons op maat gemaakte matrasje voor in de wieg van ons baby'tje

• Kwaliteit product Ja

Veel keuze in afmetingen en nette verzending

Fijn dat we toch een passend matrasje hebben kunnen vinden voor ons vintage babybedje.

Zeer nette en goede persoonlijke service voor mij een dikke 10

Ik heb een matras op maat laten maken voor in mijn camper Het past perfect en het ligt 100% beter dan het standaard te dunne matras wat er vanaf fabriek in ligt. Nu een mooi en dik matras wat comfortabel ligt en ook helemaal uit 1 stuk gemaakt dus geen vervelende rand meer in het midden. Ik ben zeer netjes geholpen door de mensen van matrassen fabrikant in Helmond en kan het iedereen aanbevelen om daar uw nieuwe matras te kopen. Vriendelijke groeten van Rob Kuijpers motoren uit Veghel

• Levertijd N.v.t.
  • Kwaliteit product N.v.t.

Tevreden met mijn aankoop, de service en communicatie.

Levering zoals omschreven, product goed verpakt en naar verwachting.

Super service!

Vossenbeemd 107 C

5705CL Helmond

Over Matrassenfabrikant

Wij zijn gespecialiseerd in maken van matrassen op maat. Voor caravans, campers, dak-tenten en boten dragen wij bij aan een perfect slaapcomfort. Heeft u een afwijkende maat of model nodig dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt natuurlijk ook voor uw slaapplaats in huis. Uw maatgemaakt matras maken wij in ons eigen atelier in Nederland en zijn van hoge kwaliteit. De gebruikte materialen zijn allemaal in Europa ingekocht en voldoen aan de hoogste keuringseisen. Neem gerust contact met ons op als u een specifiek verzoek heeft. Mail ons: [email protected] of neem telefonisch contact met ons op: 04925 47174. Met vriendelijke groet, De Matrassenfabrikant