Prettige medewerkers en mooie producten

Twee keer geweest en beide keren met een goed gevoel weer weg gekomen. Fijne medewerkers en mooie producten met een juiste prijsverhouding.

Gewoon goed en snel

Je bent bezig met een klus en komt tekort.. Dan is het prettig als je bestelling gewoon snel geleverd wordt en ook is wat je nodig hebt. Goede site, duidelijke omschrijvingen en prijzen. Toppers.

Goede prijs, deden niet moeilijk over een beetje retour

Prima product, correcte levering

Goede afhandeling, snelle levering en isolatiemateriaal was in prima (2de keus) conditie

Snel, goede keuze, redelijk geprijsd

Goede service en levering

Diverse malen telefonisch of via de mail contact gehad. Wordt snel op gereageerd en duidelijke uitleg. Enige minpunt: ik zag op de pur platen 4 cm de tekst: this side down. Op de afschotplaten vond ik de tekst niet. Zie ook geen verschil tussen bijde zijdes. Mogelijk kan dat van te boren gecommuniceerd worden.

Makkelijke site en snelle levering

Top alleen het lossen hadden ze aan mogen geven dat dit met de hand moest.

Knappe platen, snel geleverd

Volgens afspraak geleverd.

Gipsplaten op Pir gekocht en laten bezorgen. Volgens afspraak geleverd en niet één plaat beschadigd, wat op zich al knap is. Prima materiaal, makkelijk te verwerken.

Ruime keuze, scherpe prijzen, snelle levering

Ik had een speifieke klimaatfolie nodig die IsolatieNoord had, en voor een zeer nette prijs. Verzenddkosten waren ook netjes. Eerstvolgende werkdag verzonden, en de dag erop ontvangen. Alles ging super!

netjes bezorgd..goed materiaal..goeie prijs

netjes bezorgd..goed materiaal..goeie prijs

Prima levering, kwaliteit valt tegen.

We hebben bij Isolatienoord dakschroeven met plaatjes en aluminium tape gekocht. De dakschroeven waren prima, van de 750 was er maar 1 waarvan de kruiskop niet goed gelukt was. De aluminium tape was helaas een drama. Het plakte ok-ish op het aluminium van de PIR platen maar het papier waarop de tape zat miste op heel veel plekken een anti-plan stukje waardoor dit dan helemaal kapot trok en ik dan veel werk had om dat los te peuteren voordat ik verder kon plakken.

Goede service en advies, folie snel geleverd

Goede service en advies, folie snel geleverd

Snel en goed

X

Veel producten en vriendelijk

Prettig geholpen.

Totaal geen klachten.

Fantastische website met heel veel duidelijke info. Bestelling verliep vlekkeloos en aardig personeel toen ik de bestelling ophaalde.

Geen gedoe snel geleverd

Gewoon besteld, betaald en een paar dagen later in huis…

Tot nu toe goed, ik krijg over 3 weken pas de spullen

top service en vriendelijke bezorging (ook in Zuid Limburg)

Een geweldig bedrijf en goeie service en meedenkend.

Levering gaat snel en volgens afspraak en als er iets mis gaat met levering of komt met beroert uit wordt het netjes opgelost.

Prima bedrijf !

Meerdere malen besteld eigenlijk altijd goed

Zeer fijn om zaken mee te doen

De levering is altijd goed, contacten van te voren als ze het komen leveren. Zeer fijn!

Levering binnen 1 dag jammer maar helaas pas de 4e keer.

3 keer een bericht gehad met de afleverdatum. Pas na weet Maartensdijk een telefoontje er aan te wagen bij de 4de afspraak gelukt..

Goed advies!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.