Laden reviews...
195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering, goede prijs-kwaliteit en vriendelijk, deskundig personeel. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en efficiënt omschreven. Enkele reviews noemen af en toe leveringsvertragingen, maar deze worden meestal snel opgelost. De service wordt consequent geprezen om duidelijke communicatie en behulpzaamheid.
Snel geleverd, even gebeld om het toch te laten bezorgen en meteen geregeld. Alles compleet en correct geleverd.
6 August 2026
Tijs
Terschelling
Dit bedrijf heeft een overzichtelijke website en stelt de klant goed op de hoogte van de voortgang van de snelle en correcte levering
5 August 2026
Peter
Susteren
Prima en snelle levering, een duidelijk website. En netjes afgeleverd.
4 August 2026
Minnie
Vrouwenparochie
Ik heb kantplanken en XPS isolatie besteld. Kon gratis een passtukje mee krijgen, fijne service en snel geleverd!
4 August 2026
Jasper
Odijk
3 August 2026
Co
Santpoort-Noord
Ruiterrol voor schuin pannendak gekocht. Vlot geleverd. Prima.
2 August 2026
Feike
‘t Gooi
Altijd goed voor elkaar zowel de bezorging als het afhalen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
2 August 2026
Jan
Damwoude
Supertjes!
19 July 2026
Arnold
Rotterdam
Ik kon alles wat ik nodig was voor een voorzet wand in een keer bestellen en het werd de volgende dag bezorgd
15 July 2026
Albert
Goor
Ook nog voor mijn bestelling telefonisch contact gehad met medewerker over verwerking en de mogelijkheden. En op mijn vragen keurig antwoord gekregen.
14 July 2026
Jan
Hoogezand
Isolatiemateriaal en afwerkmateriaal zijn keurig op tijd afgeleverd. Goede en snelle communicatie door de klantenservice maken Isolatienoord een leverancier waar ik vertrouwen in heb en zomaar eens zou kunnen herbestellen.
14 July 2026
Zeer gied
12 July 2026
rudolf
Groningen
Snel 100 vierkante meter op kunnen halen. goede kwaliteit en een hele goede prijs.
12 July 2026
AB
Julianadorp
Snelle verwerking van de order, enorm behulpzaam bij het ophalen van de artikelen. Zeer vriendelijk personeel!
11 July 2026
Henk
Augustinusga
goed bedrijf
11 July 2026
Herman
enschede
Elke bestelling werd snel en correct afgehandeld. De geleverde materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Aanrader voor iedereen die bezig is met isoleren.
10 July 2026
Henk
Haren
Doen wat ze omschrijven op de site. Transport goed geregeld.
10 July 2026
Maarten
Vijfhuizen
Zeer tevreden over IsolatieNoord. Wat meteen opvalt is het ruime assortiment; er is ontzettend veel keuze voor verschillende soorten isolatieprojecten. Daarnaast is de service erg goed; website is erg duidelijk en bij elk product staat ook hoe veel aantalen ze beschikbaar hebben. Tot slot was de levering ook nog eens razendsnel. Had voor 14:00 besteld en de producten stonden de volgende dag vroeg in de ochtend voor de deur.
8 July 2026
Tin
Rotterdam
Makkelijk bestellen, prijs goed levering correct, meegedacht Nog beter verpakken dat wel, daarom heb ik een halve ster minder gegeven
7 July 2026
Klaas
Oudesluis
Voor onze opblaasjacuzzi willen wij de grond ook geisoleerd hebben om warmteverlies tegen te gaan en daarmee de energiekosten te verlagen. Isolatieplaten 's avonds online besteld voor een goede prijs, direct betaald en de volgende dag op locatie afgehaald. Erg te spreken over de vriendelijkheid en de service op locatie. Bedankt!
7 July 2026
Eva
Lemmer
Zeer vlotte levering, materiaal zoals omschreven
6 July 2026
Cor
Vrouwenpolder
Snel geleverd mooie prijzen
3 July 2026
Leen
Dirksland
wat ik besteld had, keurig afgeleverd product ziet er perfect uit
2 July 2026
wim
harlingen
Makkelijk besteld. Op tijd geleverd en keurig verpakt. Tijdens de verzending goed op de hoogte gehouden wanneer wij de bestelling zouden ontvangen. Alles is in één keer geleverd. Top!
1 July 2026
René
HOLLUM
Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.
Reitsmastritte 48
9281LE Harkema