Supersnelle levering

Prima materialen, goede prijs. Binnen 24 uur levering aan huis. Top!

Goedkoop, snelle levering

Goed en volgens afspraak op tijd geleverd.

Snel goed en niet te duur

Hele goede prijs voor isolatie en daar bovenop enorm snel geleverd zelfs in deze vakantieperiode.

Prima, goede service

Was iets mis gegaan bij verzending. Excuses gekregen en dezelfde dag nog gefixt.

goed en snel geregeld

alles naar wens geregeld

Behulpzaam, vriendelijk en geduldig

Met mijn isolatie "probleem" bij Isolatienoord gekomen. Er is goed mee gedacht. Al pratende zijn we tot een tevreden oplossing gekomen. De bestelling is vlot gebracht en voldeed aan de verwachting. Tijdens monteren nog een paar keer gebeld voor een "kleintje-uitleg". Telkens prima te woord gestaan en dat midden in de bouwvak.. :)

Goede snelle service

In de ochtend een bestelling geplaatst, 2uur later al thuis bezorgd. Super georganiseerd!

Zeer correct in het contact.

Veel op voorraad, ook de misschien minder gangbare maten. Levering zoals afgesproken, sneller dan verwacht. Van de geleverde platen voldeed een klein aantal niet aan de A-kwaliteit en zonder vragen of problemen werd dit direct gecorrigeerd door vervanging of creditnota.

Snel levering

Werd gebeld dat de bestelling volgende morgen werd afgeleverd. Dat is service.

Nette afhandeling, top service

Uitstekende service voor een gunstige prijs

Binnen 24 uur werd de bestelling al geleverd. Materiaal in goede orde ontvangen en de prijs tov bouwmarkten is zeer scherp. Volgende keer bestel ik gelijk alles hier!

Vlot en accuraat

Na het plaatsen van de order werd twee dagen daarna al geleverd. Geen bestelling met hele pakken maar precies het benodigde aantal platen. Dat maakt jullie uniek.

Conform bestelling en voorwaarden geleverd, super!

Vriendelijke behulpzame medewerkers.

Snelle levering, adequaat advies

Bezorging goed en netjes gemeld, rockwhool zit mooi in de kruipruimte.

Kwaliteit slecht

De rockwool isolatie was zeer slecht dit doorname omdat het zeer slappe isolatie was terwijl er stond stevige isolatie

Top denken goed mee.

Goede service en denken goed met je mee.

Van bestellen Tot snel leveren..en netjes op de plek waar ik ze wau hebben Bedankt rob

Fijne service

Had zelf bij nader inzicht verkeerd besteld. Terugname was geen probleem. Nieuwe bestelling gedaan en keurig heel snel geleverd. Credit nota ook snel. Prima service.

Goede service via de telefoon gekregen. Goede afspraak voor levering afgesproken en netjes op de dag geleverd.

Hele fijne communicatie en behandeling.

Hele fijne communicatie en behandeling.

Betrouwbaar

Snelle levering, goede communicatie

snelle, servicegerichte en klantvriendelijke communicatie!

Prima service!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.