Top service!

Mijn bestelling was snel bezorgd en super netjes in de schuur gezet ondanks dat er niemand thuis was! Top

Tevreden

Verwachtingen overtroffen

Prima service en vooral de snelheid van leveren. Product binnen twee dagen in huis.

Prettig advies

Tijdens telefonisch contact ben ik prettig geadviseerd

Goed advies snelle levering

Na mailverkeer met de vraag voor advies kreeg ik snel bericht . Na bestellen snelle levering

Snel en vakkundig

Jongens denken graag mee en kunnen snel schakelen. Volgende keer weer bij jullie.

Werd zelfs een dag te vroeg geleverd.

Wat een top service voor een webwinkel!!

Bestelling gedaan. Verliep heel soepel. Producten werden spoedig geleverd, maar bleken niet te voldoen aan de gestelde eisen. Omruilen bleek geen enkel probleem en ook een wijziging aan de order was geen punt. Daarnaast goed telefonisch bereikbaar!

Goede prijs. Goede service

Top! en een betaalbare prijs voor PIR isolatie.

Top! en een betaalbare prijs voor PIR isolatie.

Betrouwbaar bedrijf

Ook een nalevering werd keurig op tijd met de hoofdbestelling meegeleverd.

Vriendelijk behulpzaam en professioneel top

Helemaal Top

Goede communicatie, snel geleverd

Bestelling erg snel geleverd, en goede klantenservice.

Goed assortiment, snelle levering en goede aftersales.

Snelle levering, goede service, lage prijzen!

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt. De volgende keer bestellen we hier zeker weer.

makkelijk producten kiezen en zeer snelle levering

website is gemakkelijk te gebruiken. prijs en product is het zeker waard. zeer snelle levering.

Super en snelle levering

Zaterdag bestelt dinsdag hebben

Super snel geleverd

Snelle service, ik kon het meteen afhalen. Direct geholpen

geweldig geholpen

bij een nabestelling gebeld door bedrijf of de bestelling wel klopte. Inderdaad had ik een fout gemaakt dit telefonisch in orde gemaakt. levering snel en keurig verpakt.

Snel besteld en snel geleverd. Tevens kreeg ik een telefoontje met bericht wanneer er geleverd werd. Helemaal top.

Service en snelheid leveringen zijn TOP!

Ik vindt de service en de snelle leveringen echt TOP, echter merk ik nu wel voor de 3e keer op rij dat de materialen niet altijd onbeschadigd zijn. Nou verdwijnt isolatie achter de afwerking, maar als je isolatie met mes en groef besteld is het wel fijn als dit onafgebroken is. Als dan ook delen van de randen van de gipsplaat niet heel zijn, vind ik het wel zonde. Toch is mijn algehele indruk goed en zal ik ook nog steeds bij jullie blijven bestellen.

Snel en goed

Van websites tot transport goed en netjes

Prima geregeld

Alles snel en goed gegaan levering dag erna zoals het hoort perfect bedrijf.

In coronatijd nog dezelfde dag leveren, geweldige service|

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.