10/10

Goeie ervaring

Mooi op tijd bezorgd en overgebleven isolatie mag keurig terug.

Alles goed en netjes optijd gebracht!

Men doet wat men belooft! Chauffeur heeft de pallet achter t huis geplaatst op mijn verzoek. Erg blij mee! Thanks voor de goede zorgen.

Goed en snel

Goede website, duidelijke info en prima prijs/kwaliteit

Snelle en vriendelijke service maar product arriveerde beschadigd

Ik bestelde Spano vloerplaten. Vragen die ik daarover stelde en over een nabestelling werden per mail vrijwel per omgaande beantwoord. De 26 bestelde platen werden na een dag of vier geleverd maar kwamen helaas deels beschadigd aan. Op meerdere plekken, met name de hoeken was de beschermende plasticlaag opengereten en het isolatiemateriaal beschadigd. (foto beschikbaar). De chauffeur was overigens vriendelijk en zeer behulpzaam. De schade viel me pas later op. Desalniettemin was het materiaal voor mij voldoende bruikbaar en gezien het unieke formaat (60x120) redelijk hanteerbaar.

Zeer behulpzaam, meedenkend, bereikbaar en honest!

Ze nemen echt de tijd voor je als klant.

Zeer welwillend

Zelfs het helpen inladen is geen probleem

Top bedrijf die afspraken stipt nakomt.

Snelle service met goed advies maken dat ik dit bedrijf een vijf sterren beoordeling geef.

Goede ervaring. netjes geholpen

Hadden helaas niet wat ik besteld had (op tijd) dus moest voor alternatief gaan. Dachten daar goed in mee. super!

Perfect!

Had maar een paar plaatjes Pir isolatie nodig, dit was gemakkelijk via de mail te bestellen en daarna af te halen.

Top bedrijf, super snelle levering en vriendelijk te woord gestaan. klasse!!!

top bedrijf, vriendelijk te woord gestaan, super snelle levering, alles netjes gegaan en ben zeer tevreden. Een aanrader!!!!

Super service

De platen werden naar de auto gebracht en toen bleek dat ze te groot waren, werden ze keurig, zonder extra kosten op maat gemaakt en weer naar de auto gebracht.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Prima, materiaal, prima prijs en snelle levering: Top!

Bestellingen supersnel en correct geleverd

Met een tussenpoos van enkele weken twee bestellingen gedaan. Beide keren verbazingwekkend snel gebeld dat ze het de volgende dag direct wilden komen leveren. Tevreden over die snelheid én over het materiaal.

Snel en goede prijs!

Kwam tijdens verbouwing een paar platen isolatie tekort. Online besteld en kon ze meteen ophalen, dus geen tijdverlies. Top!

Correcte levering en goede prijs.

Levertijd in korte tijd na bestel datum en behulpzame chauffeur.

Prima geholpen en snelle levering

Prima geholpen en snelle levering Website ook goed te raadplegen

Slecht

Levering duurde veel te lang, hierdoor order gecanceld

Scherpe prijzen en uitstekende service.

De prijzen zijn scherp en het bestelproces vlot. De transporteur was stipt en erg vriendelijk.

Fijn bedrijf, goede service en zeer betaalbaar

Met een bedrijf als isolatienoord is het voor iedereen mogelijk om de woning optimaal te isoleren. Goed advies en een heldere website/shop. Kortom:"Met isolatie van Isolatienoord is het goed werken en energie besparen"

Top goed geholpen daar

Goede kwaliteit

Overleg even vooraf of een bezorgmoment past, voordat alles al op de vrachtwagen zit. Het is wel super opgelost door het in de garage te plaatsen

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.