netjes vlot behulpzaam

makkelijk online bestellen en betalen . Daarna direkt ophalen !

Levering snel goed verpakt super!

Goed contact en goede bezorging

Daar kan ik nog een keer materiaal bestellen .

Kwaliteit/prijs verhouding, hoge verzendkosten.

De kwaliteit van mijn bestelde EPS parels was prima en snel geleverd. helaas was het bezorgtarief erg hoog.

snelle en correcte levering

goed te woord gestaan per telefoon . komen afspraken zeker na. bestelling snel geleverd bij bezorgen op tijd gebeld zodat je rekening kan houden met levertijd

Zeer tevreden, ben goed geholpen

Correct

Komt afspraak na

Prettige service

Snelle aflevering en zonder problemen binnen in de stal gezet zonder dat ik erbij was

Goede en snelle levering

De website gaf een juiste beschrijving van het artikel en na de bestelling werd het product vlot afgeleverd.

prijs goed, levering goed

duidelijke webshop, prijs goed en levering goed

Super.

Zeer snel en zorgvuldig geleverd. Een aanrader.

snelle levering duidelijke communicatie

werd de avond voor levering gebeld om aan te geven dat mijn bestelling was meegegeven met de transporteur. op de dg van levering door de chauffeur gebeld om aan te geven dat hij met een kwartier bij mij thuis zou staan. isolatie materiaal wat ik besteld had is perfect, nu druk bezig met het isoleren van mijn zolder

Top ervaring

Goede sortering Goede prijs Perfecte levering

Uitstekende service

Hele snelle en nette levering. Ondanks dat we aan de andere kant van Nederland wonen binnen 2 dagen geleverd. Uitstekend

Klantvriendelijk,goede service

Top levering. Er werd gebeld wanneer de vrachtauto kwam. Goed werk

Komen hun afspraken gewoon na!

Prima ervaring en goed advies. Levering op de hoede dag dus helemaal tevreden.

Prima snelle service en levering

Goede communicatie.

Duidelijk en correct

Makkelijk te bestellen, netjes telefoon voor datum levering en keurig een half uur van te voren belletje van chauffeur dat hij komt lossen. Keurig in de schuur geplaatst waar we het wilden hebben. Netjes verpakt en alles keurig geleverd.

Super goed, vriendelijk, goede prijs

Vriendelijk, snel geholpen, goede prijs

Goed en snelle levering tegen nette prijs

Goede en snelle levering

Helaas niet alle spullen juist, verkeerde tape werd geleverd, maar na een belletje was de tape er de volgende dag. Vriendelijke service en goed verpakt.

Snel en netjes

Komt afspraken na en snel geleverd

Afspraak niet nagekomen, volgende dag uitstekende medewerking

Ik had Pir spano platen besteld , welke ik na telefonisch overleg op woensdag middag na 15.00 kon ophalen. Ik kwam niet woensdag maar donderdagmorgen de platen ophalen. Groot was mijn verbazing toen ik hoorde dat de platen nog nietklaar waren gemaakt.2 medewerkers hebben toen hun uiterste best gedaan op de platen gereed te maken.Met een uurtje vertraging kon ik gelukkig toch weer naar huis rijden. Conclusie: Organisatie kan beter , alle lof voor de medewerkers die mij geholpen hebben.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.