snelle service

Een snelle service maar een sterretje minder, ik kreeg doordat ik de verkeerde lijm van de advieslijst aangegeven heb de verkeerde lijm. Dat kon ik gelukkig door een winkel in de buurt kopen, dus is het project wel geslaagd.

Snelle, goedkope isolatie

Snel geleverd, goed en goedkoop: wat wil je nog meer?

Alles was goed.

Alles was goed

Prima van kwaliteit en prijs

Er wordt prima kwaliteit geleverd, er is goede communicatie en dat maakt de prijs het waard!

Goede professionele firme

Goed georganiseerde werkwijze en correcte snelle levering

Uitstekend.

Prima service!

het bestelde snel geleverd

Ik had het e.a. besteld tijdens de (kerst) vakantie periode. Had verwacht dat het wel even zou duren, daar 'Isolatienoord' ook een paar dagen dicht was. Tot mijn grote tevredenheid werden de spullen toch in de eerste week van januari geleverd, top! Overigens ook een prettig transportbedrijf

Makkelijk besteld, vriendelijk bezorgd en alles in orde voor een mooie prijs!

Ik heb een flinke hoeveelheid PIR isolatie besteld en kreeg 'm keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Als je voor deze prijs je PIR bestelt, verwacht je dat er ergens iets niet helemaal lekker gaat lopen, maar dat neem je dan voor lief. Het tegendeel bleek waar. je kunt voor een mooie prijs ook goede persoonlijke service krijgen van een partij die zijn afspraken nakomt! Mocht ik ooit verhuizen en weer moeten isoleren, weet ik waar ik ga kijken!

Goede ervaring met communicatie en levering

Levering volgens afspraak

Top isolatie voor een scherpe prijs.

Kwaliteitsmateriaal voor een scherpe prijs. Daarnaast werd ik alle keren door vrolijk en vriendelijk personeel ontvangen.

Prima verzorgd

Prima bedrijf alles keurig verzorgd.

Helemaal top!!!

Men geeft goed advies en prima service.

Prima advies via telefoon, kon het snel en makkelijk ophalen

Uitstekende onderneming

Bestelling en levering verliepen perfect

goed geholpen ,dit komt omdat het personeel goed is

Uitstekende service.

Vlotte levering, op tijd en zeer vriendelijke!

goed bedrijf.

snelle levering en goed.

Behulpzaam

Goed geholpen met uitleg en het uitzoeken van de producten ,die passend waren bij ons isolatie project.

Na 1 werkdag geleverd, van te voren is gebeld of het bezorgmoment paste. Bestelling is goede staat, goede prijs, geen bijzonderheden. Indien iemand mij ernaar vraagt zou ik isolatienoord aanbevelen.

isolatie snel geleverd voor een scherpe prijs

Vlak voor Kerst isolatie besteld en snel geleverd voor de Kerstdagen. kon ik mooi klussen. Scherpe prijzen en ruim assortiment.

Dik in orde

Goed isolatiemateriaal

PIR platen voor dakisolatie besteld bij Isolatie Noord. Ze waren een van de weinige die de platen met tand en groef verkopen. Werd netjes geleverd, en ben tevreden met de kwaliteit.

Prima bedrijf, vlotte service, goede communicatie!

De communicatie verloopt vlot en soepel, spullen zijn mooi op tijd klaar, goede kwaliteit, valt heel goed mee te werken. Niet praten maar doen!

Goede info, snelle respons, snelle levering

Gewoon goed

Prettig geholpen

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.