prima bedrijf, goede producten

Goed bereikbaar en prima afspraken mee te maken. mooie producten sommige wel deels beschadigd of verweerd, zou beter kunnen.

De afgesproken tijd was goed. Nette verzorging

Prima leverancier

Snelle levering, goede materialen en goede prijs

Snelle en flexibele levering

Uitstekend telefonisch geholpen en snel geleverd.

Snel en op tijd

Voorbeeldig

Goede webshop, niet duur, contact verliep gemakkelijk, gebeld om afspraak te maken voor bezorging, vervolgens belde de vervoerder ook nog om te melden hoe laat het precies bezorgd zou worden. De bezorger hield voorbeeldig rekening met de Coronamaatregelen. Complimenten!

Snelle levering en werd dag van tevoren geveld hoe laat ze kwamen leveren.

Heelgoed

Maandag besteld en de andere dag alles geleverd beter kan niet ,top!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering van de bestelde producten. Keurig op de afgesproken plek neergelegd.

super

Zeer tevreden over isolatienoord. Ze denken mee, geven eerlijke informatie, geven extra service wanneer ze denken dat het nodig is. En dat alles in een informele sfeer. Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf en zal dit bedrijf in mijn kennissenkring dan ook zeker aan bevelen. Mijn bestelling was niet groot maar ik werd behandeld als een belangrijke klant en kreeg als leek op isolatiegebied alle aandacht en uitleg voor en op mijn vragen. ...shapoo!!!!

Snelle goede levering

Op een ochtend besteld en werd in de middag persoonlijk gebeld of het een paar dagen later al geleverd kon worden. Veel sneller dan ik had gehoopt. Prijs / kwaliteit ook goed. Kortom, goed bedrijf

Zeer goed service ondanks mijn eigen fout

Er was bij mij zelf iets mis gegaan met de lazer uitzetten waardoor ik een aantal te dikke isolatie platen besteld had. Kwam er pas achter tijdens het plaatsen maar door het snelle handelen en de flexibele instelling van Isolatienoord was het binnen een paar dagen opgelost. Zeer tevreden en kom zeker terug bij mijn volgende klus!

Goed snelle levering

Goed maar ik heb een nadeel ik heb geen factuur gehad via de mail

De service is goed en snel. Helaas wel wat beschadigingen aan het materiaal, echter niet storend of zichtbaar na verwerkng. Moet er wel bij vermelden, dan ik deze keer goed en snel geholpen ben, de vorige keer was dat niet het geval. Op 13 mei heb ik een mail gestuurd met een bestelling van Fermacel+PIR plaat om deze op maat te laten zagen, ik heb tot op vandaag daar nooit antwoord op gekregen.

zeer goed en snel

Bestelling verliep vlot, goede aftersales.

Bestelling werd snel geleverd. Er werd van tevoren ook nog even contact opgenomen om te laten weten wanneer ze zouden komen. Helaas waren een paar platen bij levering beschadigd. Hierop kort contact gehad met isolatienoord. Daarbij was de man aan de telefoon erg vriendelijk en het is naar alle tevredenheid opgelost. Foutje kan gebeuren, maar het is gewoon erg netjes afgehandeld waardoor ik hier zeker weer zou bestellen.

Goede website en service. Bij aanvullende vragen telefonisch goed advies gekregen bij Isolatienoord. Levering naar wens.

zeer goed

in weekend isolatie besteld en dinsdag alles al bezorgd,eerst een mail hoe laat ongeveer bezorgd zou worden. alles correct afgeleverd. voor eerste keer iets besteld maar zal vaker hier iets kopen

Zoals afgesproken.

Super service en goede kwaliteit!

Ze leveren kwaliteit spullen, met een goede service! Snel, van te voren gebeld voor een leverafspraak en vriendelijke mensen!

Deskundig advies

Vriendrlijk Goed advies voor het isoleren van ons platdak.

Perfect geregeld

Levering was deadly op tijd

Prima: snel en betrouwbaar

Gewoon goed

Geweldige service

Goede website met zeer scherpe prijzen, ik had een fout gemaakt in mijn online bestelling en al betaald. Na 1 telefoontje was de bestelling snel aangepast en in orde gemaakt. Een aanrader!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.