top in kwaliteit en bezorgen

Bijzonder goede ervaring.Kwaliteit goed prijs goed en bezorging top

Zeer snelle levering van de isolatie tegen een scherpe prijs

Perfect en BRILLIANT!!

Gewoon bestellen, én volgens afspraak alles thuis!! én... een prima chauffeur!! (Nu aan het werk!! alles lekker warm!!)

Goede en snelle service en levering

PIR platen zijn zeer snel en keurig geleverd. Goede kwaliteit platen. Erg prettig dat het moment van levering vooraf telefonisch werd afgestemd. In zijn geheel een zeer prettige ervaring.

Goed product/prijs, slechte bezorging

Na bestelling van 7 marmox xps platen via de duidelijke website kreeg ik een dag later een belletje voor een bezorgafspraak. Lekker snel. Echter de (externe) bezorgdienst heeft het verpest. De levering zou rond 12.00 uur plaatsvinden. Het regende buiten hevig die bezorgdag. De losse platen zijn haastig in de lengte onder mijn overkapping geperst waardoor er 5 hoekjes zijn afgebroken. Slordig dat de platen niet waren verpakt. De platen hadden een tijdje in de regen gestaan en beschadigd. Na contact met isolatienoord is er voorgesteld om 1 plaat opnieuw op te sturen ter compensatie. Tot op heden (een week later) nog niets gehoord. Zal wel weer eens bellen.

Maandag betaalt en dinsdag was de bestelling binnen een dikke tien!!

Fantastisch, snel en meedenkend

Ons vergist in met de pinksterdagen, dinsdag hadden wij isolatie materialen nodig, het idee was deze maandag te laten bezorgen. Door de vrijde dag kwamen wij in de problemen. Na het besteld te hebben op vrijdag, kon het dezelfde dag nog geleverd worden. Super

Super nette levering en goede communicatie

Positief! Ruim op tijd gebeld om levermoment door te geven, snel een medewerker aan de lijn. Aardige medewerkers. Snelle levering ondanks Corona-tijd.

Snelle en goede service

Snel geleverd en netjes gebeld van tevoren.

Vriendelijke mensen... goede gedegen kennis

Vlotte afhandeling correct, netjes, prima service

Bestelde spullen snel in huis, niet alle materialen die ik zou willen zijn beschikbaar, maar waar beschikbaar vindt de afhandeling correct en snel plaats.

Goede tip

Kreeg tip van dakdekker ervaring op webshop tm thuis levering zeer goed bevallen

Keurige levering voor een goede prijs

Ik ben erg tevreden over de levering. De goederen kwamen (ondanks de corona-tijd) binnen enkele dagen binnen. De levering werd keurig voorgemeld door een telefoontje dat ik helaas niet kon aannemen waarna ik de informatie per mail kreeg aangeleverd. De chauffeur die de goederen bracht heeft ze netjes gelost en ze zo voor mij weggezet dat ik er verder goed mee uit de voeten kon (het was best wel wat volume). Al met al prima tevreden, ik zou de volgende keer weer voor Isolatienoord kiezen.

Snel, vriendelijkheid en betaalbaar

Snelle respons en snelle service en vriendelijkheid en afhandeling

nukkige chauffeur

De chauffeur geholpen met afladen (op verzoek van Isolatie Noord) De lege pallets (joekels) werden, na mijn verzoek, niet meegenomen door de chauffeur, dus liet de rotzooi achter bij ons. Minpuntje.. Jammer..

Toppie

Volgens afspraak alles netjes afgeleverd

Besteld, snel geleverd. Vriendelijke mensen

uitstekend

Prima prijs en service

utstekend

goede ervaring alles verliep soepel en snel

Flexibel en hebben perfect mijn vragen beantwoord voordat ik mijn bestelling heb gedaan. Bestelling was perfect geleverd en spullen zagen er goed uit.

Prima geregeld

Goede communicatie, op tijd geleverd

Snel en netjes geregeld

Verpakking tijdens de levering had een beetje beter bedacht kunnen zijn; ik krijg iets te veel losse platen

Geen idee

Prima alleen de chauffeur was een beetje ruw. Smeet de pakken zo op straat

Zeer te vreden over alles!

Telefonisch contact gehad over de bestelling, keurig op tijd geleverd op de afgesproken tijd.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.