Netjes en kennis van zaken

Klantenservice goed bereikbaar en kennis van zaken. Gaven goed en vooral prettig uitleg over gebruik van materialen. Snelle verzending, netjes verpakt en de volgende dag in huis.

Mooi en snel geleverd

Prima! Alles op voorraad en snel geleverd

Helaas 2 agnesplaten beschadigd. Gelukkig kon ik deze beschadigingen er af zagen en waren de platen nog lang genoeg. Verder correct bedrijf, goed advies gehad, snel en volgens afspraak geleverd.

Levering langer dan vermeld

Jammer genoeg beloofd in 1 dag levering, nadat de bestelling was geplaats krijg je een mail van een externe verzend persoon die u 2 dagen later belt voor wanneer deze het moet komen leveren, hiervoor is ook verzendkosten van 100 euro aan gegeven.

Snelle levering en goed isolatiemateriaal

Snelle levering en goed isolatiemateriaal

Snel, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar

Twee goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Wijzigingen na het bestelproces konden nog vlot worden aangepast en prijs/kwaliteit is prima (zeker bij de aanbiedingen)

goede snelle levering voor een juiste prijs

PIR met gipsplaat besteld. Voordeel is hier dat er een lengte van 3mtr geleverd kon worden. Ook zijn bijna alle met de PIR benodigde materialen zoals lijm, PUR schuim, ventilatielatten e.d. hier ook leverbaar. Alle was netjes ingepakt en redelijk snel geleverd.

Snel

Zeer snel keurig verpakt afgeleverd

uitstekend

Na mijn keuze op de goede website,de verzending van de isolatie was precies op tijd nl binnen 24 uur.

Verrassend goed

De producten waren wat ze moesten zijn, gewoon goed. Maar ik dacht dat bouwmaterialen altijd lang duurde om bezorgt te worden. Maar het was er drie dagen later al! Super fijn. Het werd netjes ingepakt tegen de regen bezorgt. Verrassend snel en goed!

Tevreden over de bestelling

Op tijd geleverd

Goede service.

Snelle levering van de bestelling.

alles uitstekend

bestelling en levering top

super service

Dampscherm besteld bij Isolatienoord en door een adresfout (gemaakt door mij door auto-invulling op tablet) werd het niet geleverd. Bedrijf gecontacteerd en deze hebben dit zeer professioneel en vriendelijk aangepakt zodat ik toch mijn bestelling gekregen heb. het geleverde product is van goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en snel af te halen

Snel beschikbaar en overzichtelijke site

Kon producten direct na bestellen afhalen

Top, alles goed geregeld.

Na bestelling heel snel bevestiging gekregen. Binnen enkele dagen bezorgd. Vriendelijk behandeld door de man die het kwam brengen. Keurig voor de deur afgeleverd. Top dit.

Prima materiaal , gunstige prijzen en snel geleverd

Matig

De levering E 60,00 vond ik wat teveel voor de paar dingen die ik had en het ergste is dat er verschillende dikten rockwool steenwol isolatie in zat. 10 cm dik besteld sommigen waren 8 cm en de helft lichter! Dus dat klopt niet dus ben ik zo van bestel er niet weer.

gewoon goed

prima materiaal, snel en tot in de garage bezorgd

Isolatienoord is een super correct bedrijf

Ze zijn meedenkend, snel met leveren en de prijs is altijd goed. Ik zou het ook iedereen aanbevelen.

Prima service, super geregeld en afgeleverd

Zie boven

snel geregeld en geleverd

zeer goed, snelle levering

Tevreden, levering volgens afspraak

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.