Vriendelijke mensen en goede communicatie

Goede uitleg, regelmatig gebeld over de tijd van leveren.

πŸ‘Œ

Goede prijs, snelle levering

Goede snelle levering, helaas blijft de informerend over levering achterwege.

Na bestelling en betaling, heb ik een e-mail ontvangen waarin vermeld wordt, dat ik op de hoogte gehouden wordt wanneer de levering verstuurd wordt. Helaas is dit niet gebeurd en staat er dus ineens een bezorger onaangekondigd bij mijn afleveradres op de stoep. Gelukkig waren de mensen thuis op het moment van levering. Buiten dit zijn de spullen snel en keurig afgeleverd.

Snel en super service

Vandaag besteld en morgen in huis, het lijkt Overtoom wel

waar voor zijn geld

product voldoet aan zijn eisen. goede en snelle levering.

Goede telefonische uitleg, snelle levering, makkelijk te verwerken.

Helemaal goed! goed werkende site en vriendelijk personeel

Helemaal goed! goed werkende site en vriendelijk personeel

Ik ben niets verplicht

Snelle levering en goede communicatie

Bedrijf komt professioneel over en komt afspraken na.

Snelle service, product zoals besteld en vriendelijke bezorger.

πŸ‘πŸ»

levering vlot. materiaal goed. echter alle pakken drijfnat (buitenkant) is niet prettig versjouwen

Super, goede communicatie en goede producten

Communicatie wat betreft bezorgen is heel goed. Daarnaast goede producten voor een goede prijs. Top

Goed materiaal en goede levering

Uitstekende overlegmogelijkheden voor bezorgen en hulpvaardig personeel bij het naar binnen dragen, top!

Goeie prijzen en snel geleverd!

Alles zoals besteld afgeleverd.

Snel en keurig!

Geleverd letterlijk aan de voordeur zoals afgesproken.

Keurig op tijd en goed verpakt

Keurig op tijd en goed verpakt

Heel erg tevreden.

Goede prijs/ kwaliteit. Snel geleverd. Afspraken na gekomen.

Vlotte levering, goed assortiment, goed advies

Vlotte levering,.. goed assortiment, veel keuze goed advies, verstand van zaken en materialen

goed en snel geleverd

Kwaliteit is goed en snel geleverd, zoals het hoort en daar kan menig webshop iets van leren

Besteld via internet en bestelling opgehaald

We werden super geholpen En ben zeer tevreden met mijn bestelling. Afz. Johannes

De service is snel en goed!

Erg prettig om zaken mee te doen in alle opzichten.

Prima bedrijf!

Ik heb bij Isolatienoord folie besteld die ik bij geen enkele andere winkel kon vinden. Toen deze niet op voorraad bleek en de leverancier langer over de bezorging zou doen, kreeg ik keurig een email om me op de hoogte te brengen. Levering daarna vlekkeloos. Zou Isolatienoord zeker aanbevelen.

goede kwaliteit snelle levering

heel goed

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.