goed prijs/kwaliteit

Bij uitpakken één beschadigde PIR plaat aangetroffen; waarschijnlijk vanwege lepel vorkheftruck. Pur pistool/set laat soms te wensen over, maar verder zeer tevreden.

Prima, alles naar wens verlopen!

Volgende keer weer!

Snelle en plezierige afhandeling

Ook voor een kleine levering die ik ophaalde een uitstekende service. De platen werden bij het ophalen snel op maten gezaagd die ik kon vervoeren en voor me ingeladen voor transport. Plezierig en vlot in het contact.

Snelle levering. materialen zien er prima uit.

Na telefonisch contact de juiste materialen voor de verbouwing gekregen.

Perfecte levering prettige hulp aan de telefoon en goede prijs.

Goedkoop en goede spullen en goede serrvice, kortom aanrader!

Grote keuze, alles direct leverbaar.

Alles goed en snel geleverd, prima.

Komen goed na wat ze zeggen

Uitstekende service

Bestelde goederen bleken door transport beschadigd per omgaande een nieuwe levering echt perfecte service!

Helder antwoord op de vragen

Goed geholpen en snelle levering van de artikelen.

Duidelijke site met goede prijzen . Bij het afhalen goed geholpen ,en snel

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Bestelling snel geleverd.

Goede service van dit isolatie materialenbedrijf. Makkelijk bereikbaar via tel en e-mail, snelle respons. En levering keurig binnen 2 dagen.

Uitstekende service

Snelle levering, goed geholpen

Prima spul!

Prima spul!

Makkelijk besteld. Snel gevonden en keurig op tijd geleverd.

Alles correct volgens bestelling.

Correct en snel.

makkelijk bestellen en top kwaliteit

de bestelling online ging prima en de transporteur gaf duidelijk aan hoe laat ze er waren. Kortom prima!

Zeer schappelijke prijzen met een goede service

Zeer snelle levering tegen goede prijzen

Goede communicatie en snel

Hier kun je afspraken mee maken. En ook w a levering keurig gecommuniceerd

komen op tijd en netjes af geleverd.

Ene dag bestelt en de volgende dag in huis.

Top kwaliteit

Goed materiaal voldoet perfect

goed en zeer snelle levering

op vrijdag een bestelling geplaatst, en keurig op maandag binnen. wij hadden de pir platen besteld met de nodige materialen. alles was keurig afgeleverd. inmiddels heb ik hetgeen geïsoleerd wat wij wilden, en de platen doen keurig hetgeen waar wij ze voor hadden aangeschaft. mooie bijkomstigheid is nu dat het vochtgehalte nu stukken beter is dan voorheen. heb 4 sterren gegeven omdat er altijd verbeterpunten zijn, maar weet deze nu nog niet. kortom, wij zijn blij met het isoleren met pir platen.

Prima materiaal keurig op maat , snelle levering en betaalbaar.

Kan ik iedereen aanraden, goede prijs/kwaliteitsverhouding en nette afhandeling.

Vriendelijk duidelijk en behulpzaam.

Zie hier boven

Oplossing gericht denken

Kom je er even niet uit op de website dan gewoon even bellen. En je wordt zo geholpen

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.