Prima producten, goede communicatie en snelle verzending

Ik had besloten om PIR+GIPS eens te gaan proberen en een stapeltje besteld bij Isolatienoord. Bestelproces ging makkelijk en vlot. Verzending was keurig verzorgd en alles werd in goede orde afgeleverd op de stoep. Aanrader! Ik moet alles nog gaan monteren en ben dan ook erg benieuwd naar het resultaat maar het ziet er veelbelovend uit.

Alles op voorraad

Fantastisch, simpel bestellen staat snel klaar. Aardige mensen en ook behulpzaam bij het inladen.

Het bestellen gaat lekker vlot en is duidelijk. Het bezorgen binnen max 3 dagen ook. Dus beveel IsolatieNoord zeker aan.

Goed product, snel geleverd

Snelle levering en goede prijs

Snel geleverd tegen een goede prijs

Wow! Mooie materialen, goede prijzen, snel geleverd! Kleine wijziging in de bestelling werd meteen opgepakt! Super!

Ik heb de beoordeling al eerder ingevuld

Top en snel geleverd!

Top materiaal en snel thuis geleverd!

Goede service!

Service prima, snelle levering!

Keurig geholpen

Met een bestelling van 3 PIR+gips platen van 1200x2600, heb ik ervoor gekozen een dag vrij te nemen om deze te ontvangen. Het is immers herfst en had geen zin deze in de regen te laten staan als ik er zelf niet zou zijn. Hiervoor heb ik in het opmerkingen veld aangegeven dat ik deze specifieke dag thuis zou zijn, waarop het dan ook netjes is aangeleverd. Extra kudos voor de chauffeur die met zijn vorkheftruk het bij mij in een smal oud straatje voor de deur heeft afgeleverd. Producten geleverd zonder schade en netjes verpakt! Bij het volgende project zal ik zeker weer een beroep op jullie service doen.

alles is goed gegaan en goed geregeld

Een paar bestellingen geplaatst bij hen, maar eindigde met wat retour. Netjes en snelle afhandeling van levering en retour. Terugbetaling was ook is orde. Ik raad ze zeker aan!

Goed!

Zeer goed, heb daar eerder besteld en opgehaald.

Afspraak is afspraak

Bestelling gedaan, maar helaas zaten er wat vlekken in de geïsoleerde kant planken. Na een mail met een foto, had ik binnen een paar dagen nieuwe kant planken. Kortom een bedrijf dat de afspraken nakomt Ben zeer tevreden.

Snel, behulpzaam en goede kwaliteit

Prima bedrijf!

Vlotte reaktie

Nadat ik voor 12.00uur mijn bestelling had doorgeven werd de volgende dag het bestelde thuisgebracht. Keurig verpakt en van tevoren een belletje gekregen dat het pakket over half uur gebracht wordt

Behulpzaam, telefonisch goed bereikbaar

Telefonische ondersteuning goed, Geleverd conform afspraak. Materiaal pir + gips afwerking , ziet er goed uit

Prima dienstverlening

No nonsense bedrijf met aardige werknemers. Ik had maar een paar dak plaatjes nodig en dat kon ook gewoon.

Goed geholpen en goede kwaliteit

Als je er niet uitkomt ff bellen voor een goed advies.en de materialen zijn van een zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Snelle levering en gewoon goede A-kwaliteit wat materiaal betreft

Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd vriendelijk en meedenkend

Geleverd aan huis op de dag van afspraak.. Netjes geleverd.. Ook hebben ze me zeer goed geholpen bij de bestelling.. Ik raad hen ten sterkste aan...

Goede service. Isolatie jeukt niet Na bestellen direct af te halen.

positief

Na telefoon gesprek goed opgepakt

Goede prijs, bezorging via extern bedrijf kan beter

Netjes alles snel geleverd, alleen de bezorging via extern bedrijf was zonder afspraak, stonden ineens voor de deur.

Goede ervaring bij eerste bestelling

Ik heb een rol loodvervanger besteld online. Snel geleverd en in een nette doos.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.