Top kwaliteit

Goed materiaal voldoet perfect

goed en zeer snelle levering

op vrijdag een bestelling geplaatst, en keurig op maandag binnen. wij hadden de pir platen besteld met de nodige materialen. alles was keurig afgeleverd. inmiddels heb ik hetgeen geïsoleerd wat wij wilden, en de platen doen keurig hetgeen waar wij ze voor hadden aangeschaft. mooie bijkomstigheid is nu dat het vochtgehalte nu stukken beter is dan voorheen. heb 4 sterren gegeven omdat er altijd verbeterpunten zijn, maar weet deze nu nog niet. kortom, wij zijn blij met het isoleren met pir platen.

Prima materiaal keurig op maat , snelle levering en betaalbaar.

Kan ik iedereen aanraden, goede prijs/kwaliteitsverhouding en nette afhandeling.

Vriendelijk duidelijk en behulpzaam.

Zie hier boven

Oplossing gericht denken

Kom je er even niet uit op de website dan gewoon even bellen. En je wordt zo geholpen

Erg tevreden

Netjes snel en goedkoop geleverd.

Top ervaring

Alles verliep goed, van het bestellen t.e.m. het plaatsen. Voor dat er geleverd wordt. Krijg je een bericht van de transporteur. En heel tevreden over de kwaliteit.!

Duidelijke overzichtelijke site. Snelle levering

Mooie geleverde producten zoals aangeboden op de site

Makkelijk en zeer snel geleverd

Goede en supersnelle service

Makkelijk te bestellen, snelle levering, duidelijk proces

Zeer tevreden. De artikelen waren makkelijk te bestellen, duidelijk wanneer en hoe geleverd. Gebeld vlak voor levering. Goede producten.

Geweldig bedrijf

Grote keuze, goeie prijzen en een uitstekende bezorging.

Goede webshop en goed service

Alles klopt aan jullie bedrijf. Van bestelling tot en met bezorging.

Op tijd geleverd en top kwaliteit

Afspraak goed nagekomen en goed materiaal

Goede prijs. Snel geleverd

Goed bedrijf met vlotte reactiesnelheid.

Vlotte levering. Prettige communicatie.

Goede spullen, geen gedoe.

Alles volgens afspraak verlopen en het juiste materiaal geleverd

Zie boven

heel tevreden

Zeer goede communicatie, snelle uitvoering en zeer behulpzaam personeel. Bedankt!

Gemakkelijk bestellen en vlotte correcte levering!

Site is overzichtelijk, gemakkelijk met de zoekfunctie en vlot af te rekenen. Jammer van de hoge leverkost.

Prima zaak

Prima geleverd. Alles volgens bestelling

Prima communicatie; ook met de levering. Klantgericht.

Uitstekende producten en service

De PIR platen verlijmd met gipsplaten zijn goed verpakt en volgens planning geleverd.

2 emmers fix en finish besteld toen de doos kwam zat er maar 1 in gebeld dag er na werd nr 2 geleverd top service

Gewoon TOP

gewoon TOP

Prima artikel en prima geleverd door de transport firma

Uitstekende ervaring!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.