Prima aanbod en vlotte levering

Goede duidelijke site met prima aanbod. Levering was vlot en goed.

Goede communicatie per tel!!

Super service

Snelle levering, eerlijke prijzen.

Voor 12:00 besteld en de volgende werkdag alles was in huis. Ook mooie prijzen.

Heel goed geholpen.

Ik ben heel geholpen. En de prijs is zeer concurrerend.

Zoals werd gemeld is geleverd

In de huidige tijd waarbij niet vaak meer wordt nagekomen dan wordt verkocht hier toch de ervaring dat de afspraak en de melding op de website wordt nagekomen.

No nonsense

Goede service en snelle levering, zaterdag besteld en dinsdag geleverd.

Zeer goed geholpen

Goede service.

Eenvoudig bestellen / Snelle levering

Website geeft goed overzicht van producten met duidelijke specificaties. Goede prijs en snelle levering.

Snelle levering mooie prijs

Wel jammer dat de bussen low expansion pistoolschuim over de houdbaarheidsdatum waren

Goeie service en kwaliteit

Goed advies gekregen

Prima gegaan en top geleverd

Gewoon goed

Super bedrijf

Goede producten, tijdige levering en klein tijdslot :-)

Goede producten, tijdige levering en klein tijdslot :-)

Ze doen wat op de website staat afgesproken, voor 12 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

Ze bellen netjes voor een afspraak en de volgende werkdag staat de bestelling in huis, netjes verpakt en compleet. Product ziet er prima uit.

Snel geregeld!

Snel en betaalbaar

Snelle goede service.

Ik ben zeer tevreden over de goede service, snelle bezorging en goede kwaliteit van de Pir/osb platen. Dank hiervoor.

Prima product, keurig netjes geleverd

Bij Isolatienoord kon ik PIR-platen per stuk kopen, waar concurrenten verlangen dat ik per dozijn koop. Met een veelvoud van 6 scheelt dat de helft van het geld! Aflevering keurig netjes conform afspraak en voor de deur en zonder beschadiging.

Goed en snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd

Prima snelle levering, conform afspraak

volgens afspraak

Goed tel. bereikbaar met deskundige mensen aan de lijn. Snelle levering

profesional work

very good service

Uitstekende service

Prima geholpen, goed advies!

juste prijs, stipte levering

goede vlotte verwerking van mijn bestelling.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.