allea prima in orde

prima spul en op tijd geleverd

Goede service en prima prijs

Vriendelijk geholpen met al mijn vragen en uitstekend advies gegeven. Ik kom hier zeker terug.

Snel en super service

De verzendkosten zijn zeker niet laag. Maar het materiaal zelf is goed voor een goede prijs! Verder duidelijke communicatie en goede service. Zeker een aanrader dus!

Product als omschreven en nette levering.

Goede prijs kwaliteit en snelle afhandeling.

Prima bedrijf

Goede service, korte lijnen en laagdrempelig

Ik heb heel snel mijn bestelling kunnen plaatsen en betalen. Bij afhalen stonden de mensen snel klaar om mij te helpen.

Super goed

Super personeel. Top service. Super bedrijf echt een aanrader

Goede ervaring

Werd zeer vlot geholpen,vriendelijk personeel en goede produkt prijs kwaliteit.

Goede prijs. En Vriendelijke personeel

Goede prijs. En Vriendelijke personeel

zeer vlotten service

keurig en vlot afgeleverd.

Alles gekregen op de afgesproken tijd en dag. Voor het bestellen van de spullen heb ik meerdere malen gebeld. Steeds keurig geholpen gestaan. Mooie spullen. Goedbedrijf. En prettig mensen ik zou er zo weer bestellen.

Duidelijke website, vriendelijke helpdesk

Folie besteld maar ik ben een amateur hobbyist .. uiteraard ingelezen. Toch belletje gepleegd snel en duidelijk geholpen!

mooi bedrijf

helder, duidelijk, snel, niet overdreven duur, alles voor elkaar

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Keurig op bezorgadres afgeleverd.

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snel besteld. Na een half uur van tevoren telefoontje door vriendelijke bezorger netjes afgeleverd.

Prima spul, op tijd geleverd

C

Goed product en correcte levering

Geleverd op de gevraagde plaats en product is zoals gevraagd en beschreven.

Prima service en produkten

Prima service en produkten

is goed en vlug bezorgd wij zijn er blij mee

fijn materiaal om mee te werken

Goede communicatie. Snelle levering.

Goede communicatie. Duidelijke afspraken mbt levertijden. Geen minpunten. Volgens mij ook qua prijs de goedkoopste met pir. Volgende bestellingen weer via isolatienoord. Ga zo door

Goed bedrijf. Snelle service.

Goed bedrijf. Snelle service.

Isolatie noord leverde een zeer goed product. Het gemak van de pirplaat met gipsplaat is ongekend. Het enigste minpuntje is dat je pas een uur van te voren te horen krijgen hoe laat ze precies voor de deur staan. Dit lijkt mij makkelijk op te lossen door een betere communicatie tussen isolatienoord en het externe transport bedrijf. Verder was alles echt prima

Bestellen eenvoudig, veel keuze. Goede seervice bij het ophalen,

Goede service voor een nette prijs

Er was wat fout gegaan tijdens het ophalen van de bestelling. Ik kwam er een dag later achter en het is netjes opgelost.

Top bedrijf!

Al 2 keer een bestelling gedaan. Eerste keer pir idelco 14 cm, tweede keer pir 14 cm iko. Op tijd bestellen en volgende dag geleverd!!

Prima geholpen, aardig personeel

Prima kwaliteitsspul

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.