Betrouwbare levering

Een groot deel van de isolatie die ik heb gebruikt komt hier vandaan.

Prima helpdesk

Zeer behulpzaam bij de keuze en levering precies volgens afspraak

Snelle levering , netjes afgeleverd en goeie service TOP!

Duidelijke info op de site, tijdens het mailcontact over bestelling en levering. Order wordt netjes en met goede service afgeleverd. Uiterst tevreden BEDANKT!

Supersnel geleverd Goede producten!

Snel geregeld

Bestelling snel geleverd

Snel met leveren

helemaal goed.

mooi assortiment, goede prijzen en snel geleverd. iets verkeerd besteld omruilen was ook geen enkel probleem. erg tevreden en ik zit er ook nog een stuk warmer bij:-)

Snelle levering, op afgesproken moment

Gewoon goed, kreeg snel wat ik besteld had. Tijdvak dat van tevoren werd aangegeven klopte helemaal. Prima dus.

Uitstekende leverancier van isolatiemateriaal

Goed contact, deskundig advies, keurige en behulpzame levering.

Snelle service en levering

Snelle levering, producten zijn onbeschadigd en groot assortiment

Zeer goede service en lekker snel uitgevoerd.

Snelle levering, materiaal goed verpakt en tot de garagedeur bezorgd.

uitstekend

geleverd zoals afgesproken

afspraken niet nagekomen

Niet op tijd geleverd, wel belooft dat het er gegarandeerd zou zijn

je word goed op de hoogte gehouden van de levering

Keurig en op tijd afgeleverd met eigen vervoer!!

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Keurig

100% tevreden

Snelle levering en best goedkoop

Een pakketje houtwol-isolatie opsturen ging prima: Top!

Je zou maar isolatiemateriaal willen gebruiken. Maar dan geen spul waarvan je weet dat de vezels kankerverwekkend zijn waardoor dit alleen met mondkapje mag en ook geen spul wat wat bij de productie zoveel energie vreet dat de energiewinst al weg is voordat de isolatie is aangebracht. Ik bedoel dus geen glas- of steenwol. Tja, dan kun je in een gewone bouwmarkt niet terecht. Houtwol isolatie is namelijk de oplossing, maar kopen is niet niet zo eenvoudig. Vind maar ff manier om aan een pakketje te komen. "Nee meneer, dan moeten wij een pallet regelen en komt er een zware vrachtwagen die bij u de straat niet in mag." U begrijp het versturen van een pakketje houtwol gaat voor de prijs van drie pakketten en voor de deur kan niet. Gelukkig bij Isolatienoord deden ze niet moeilijk. Vandaag besteld = morgen geleverd, gewoon per UPS-service. En doorklussen. Mooi geregeld. Dank.

No nonsens beleid

Topbedrijf

Uitstekend.

Goede advisering. Alles keurig volgens afspraak op tijd geleverd en prima materialen.

Snelle levering maar plaatjes stonden iets rond

Hwr was een snelle leverings, dat was top. Echter tien we de platen aan het plaatsen waren stonden ze iets rond, hierdoor moest we ze vast zetten met pluggen, de lijm die we hiervoor hebben aangehocht is nutteloos geworden.

Vriendelijke behandeld als klant. Deskundig personeel voor advisering etc.

PIR/Gips, dat heeft me veel tijd bespaard

PIR isolatie platen aanbrengen is een flink karwei. Dan is het een uitkomst als de gipsplaat er al op zit. Uitstekende prijs/kwaliteit en flink minder werk

Hoge kwaliteit PIR+gips platen

PIR+gips platen worden natuurlijk in serie geplaatst. Afwijkende maten zijn dan zeer storend. Isolatie-Noord zorgt voor constante kwaliteit! PIR isoleert prima, is licht van gewicht en de dampremmende laag aliminiumfolie aan beide zijden voorkomen schimmelvorming door condensatie van vocht. Mede dankzij deze isolatie met PIP+gips-platen van onze zolder (bouwjaar 1979: dus minimale dakisolatie) kunnen we kiezen voor gasloos wonen!

Snelle levering en goed advies

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.