Heule beste succes.

Heule beste surwes.

Al meerdere malen platen besteld. Goede prijs/kwaliteit. Vlot bezorgd door vriendelijke chauffeurs.

Goede service en producten

Goede producten, en reageren snel om afspraak te maken voor een leverdatum.

Snelle en correcte beantwoording + levering

Zondag besteld en dinsdag geleverd waar bij de chauffeur op tijd belde dat hij er aan kwam. Besteld geleverd en door!

Snelle levering ruime assortiment

Ruim assortiment. Snelle levering. Voor ons mooi in de buurt. Prijs van de producten ook prima.

Top bedrijf

Het bedrijf waar je isolatie koopt naar wat je nodig hebt ipv per pakket.

goede prijs en sneele levering

fijn bedrijf

snelle levering; goed materiaal

Website werkt uitsteken, staat voldoende info op, toppers.

Goede info en snelle levering.

Vlotte en vriendelijke service

Kleine bestelling per direct afgehaald. Vriendelijk geholpen door kantoor en magazijn personeel

Goede en snelle levering

Tijdige complete levering goed verpakt.

In alle opzichten maakt Isolatienoord waar wat ze belooft

We hebben hier vaker besteld altijd goed en goedkoop. Die mensen weten wat ze doen en hebben er verstand van. Tot de volgende bestelling dan maar weer. Mvg karel.

Helemaal volgens verwachting

Levering volgens afspraak, helemaal goed!

Isolatie noord doet wat je hoopt en met een glimlach!!!

Kantplanken besteld en opgehaald. Zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen, Medewerker helpt met het inladen en is allervriendelijk. Dank je wel!!!

Goede en snelle levering

They do what they say!!!

Very easy to order....delivery was also very fast...I will order again from here and recommend to any friends that need isolation materials.

Goede info

Zeer snelle levering

Netjes geleverd volgens afspraak

Snelle Levering,

Binnen 48 uur geleverd, prima platen

Het is prima isolatiemateriaal en het is redelijk geprijsd.

Maar wel zelf gaan ophalen als je niet zo veel nodig hebt, anders ben je je voordeel kwijt.

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Prima bedrijf. Ook telefonisch goed te woord gestaan. Enige kleine minpunt vond ik dat het vervoersbedrijf niet eens heeft aangebeld en de isolatie zo heeft neergezet, maar dan wel weer netjes aan de kant op een pallet. Verder alles prima

Perfecte service

Perfecte service, alles naar wens

Op tijd volgens afspraak en snel geleverd

Besteld en snel geleverd

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.