Top materiaal goede en zeer snelle levering

Prima materiaal en snel geleverd

Het isolatiemateriaal werd snel bezorgd door een vriendelijke chauffeur. Ik ben tevreden over het katoenen isolatiemateriaal.

Snelle levering/goed verpakt en keurig afgeleverd

Goed en snel.

1 item was niet op voorraad wat niet te zien was op de site, maar opgelost met een ander item, prima.

Mooi snel geleverd

Gewoon goed

Lage prijzen goede service

Snel antwoord op vragen en levering ook snel tegen scherpe prijzen

Uistekende aftersales

Tijdens het transport was er een schroef door een bus purschuim gegaan en er werd onmiddellijk een nieuwe bestelling opgestuurd. Dat is service!

Prima service!

Ik was laat met bestellen van dakpannen. Isolatie Noord heeft zijn uiterste best gedaan om die nog te leveren op de dag na Hemelvaart en dat is gelukt, daar ben ik erg tevreden over! Daarnaast kun je ze altijd bellen voor goed advies!

Pima!

Geen klachten. Bestellen via de website ging prima, de bestelling kwam een paar dagen later binnen. Communicatie was ook goed.

super

correte aflevering en op tijd

Behulpzaam en vriendelijk

goede kwaliteit / prijs en snelle levering

Behulpzaam

Na een vergissing, mijn fout werd ik vriendelijk verder geholpen.

Goed bedrijf

Prima geregeld, bestellen en ophalen of bezorgen. Al meerdere keren wat besteld. Bezorgen ging prima duidelijk en in overleg Bij het ophalen stond het snel klaar. Vriendelijke medewerkers. Prijs en kwaliteit is uitstekend.

Ik had mijn bestelling supersnel binnen

Prettig zaken doen

Mooi materiaal

Mooi materiaal, snelle verzending

goed advies, snelle levering en juiste materialen geleverd

goed advies, snelle levering en juiste materialen geleverd

Uitstekende service

Om duidelijkheid te krijgen over het plaatsen van kantplanken rondom onze woning, zijn we naar Harkema getogen. We werden allervriendelijkst, net voor sluitingstijd, te woord gestaan door Hilbrand die ons geduldig uitleg gaf en ook monsters heeft meegegeven. Tussendoor hebben we nog contact gehad en we hebben dit als zeer prettig ervaren.

Goede service gewoon even bellen en je krijgt direct advies.

Poer best.

Je word daar vlot en vriendelijke te woord gestaan. Van advies voorzien. En zo nodig geholpen met het inladen van de producten.

Heel klantvriendelijk

Er werd netjes van te voren gebeld Toen ik aangaf dat ik het graag op een ander adres wilde ontvangen (even verderop) was dat ook geen probleem

Goede producten tegen goede prijs

Via een overzichtelijke website is alles snel te bestellen. Goed materiaal tegen concurrerende prijzen. Bezorging volgens opgave op gewenste datum.

Prima service, goede prijs

Concurrerende prijzen, behulpzame vriendelijke medewerkers, alles uit voorraad geleverd.

Alleen maar goed gevoel bij

Als het bestelde niet op tijd komt zoals de klant heeft gevraagd komen isolatienoord het zelf brengen i.p.v. met DHL Daar is een perfecte houding daar ben ik erg tevreden over

Ik ben telefonisch van goed en duidelijk advies voorzien en de bestelling werd de volgende dag geleverd. De 20 pakken en een paar losse platen thermpir 5 cm waren allen goed verpakt en zijn onbeschadigd aangekomen. Elders was ik duurder, ongeveer hetzelfde of of nauwelijks goedkoper uitgeweest met 1 laag van 10 cm, dus ik ben blij dat ik hier heb besteld en de vloerisolatie in twee lagen in wildverband heb kunnen leggen.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.