Snelle service, op tijd afgeleverd top!

Dag voor levering ben ik gebeld , dat de bestelling tussen 10 en 12 uur afgeleverd zou worden , en idd om 10.30 werdt er geleverd .helemaal top.

Zeer snelle levering

Goede website

De prijzen van de producten zijn goed De kwaliteit is uitstekend En de snelle levering is geweldig

Duidelijke site en mooie prijzen

Goed en snelle levering

Voor de eerste keer besteld voor een project en dit liep goed ga zeker meerdere keren bestellen hier.

Zeer prettige organisatie…

Makkelijke website, overzichtelijk, goede prijs/prestatie verhouding, snelle levering en uitstekend persoonlijk contact met kantoor en de chauffeur die de levering doet. Ik ben erg tevreden.

Dik tevreden !

Komen hun afspraken na. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Levering was netjes verpakt en op tijd ter plaatse, en werd door een zeer vriendelijke chauffeuse afgeleverd. Meer kan je als klant niet wensen.

Goede prijs en netjes verpakte PIR platen.

kwaliteit met prima service

zie boven

Duidelijk, overzichtelijk en snel met een goede service.

Een heldere en overzichtelijke site met duidelijke toelichting. Bestel proces is recht toe recht aan en de levering verliep snel en soepel. Ik zou Isolatienoord zeker aanraden en bovendien voordelig!

Puik

Vlot vriendelijk behulpzaam en meedenkend.

Grote voorraad, top prijzen.

Voor isolatie zocht ik oplossing voor 'omgekeerd dak'. Hier gevonden e'n in de buurt.

Heel klantgericht

Fijn dat de verkeerd geleverde rol meteen gecompenseerd werd. Geleverd materiaal heeft hoge kwaliteit en de uitleg was heel compleet.

Zeer positief!

Er was een probleem met het leveren en dat is zeer snel verholpen! Erg blij met de gang van zaken!.

Er was een nalevering maar hebben ze goed opgelost. Fijn! Bedankt daar voor

Uitstekende service!

Snelle levering, uitstekende service en heel vriendelijke en behulpzame mensen!

Goede service.

Snelle, goede service.

Prima geregeld

Alles netjes bezorgd

Goede snelle duidelijke service

Goed geregeld

Snel geregeld

Goede ervaring, nette binnendienst en snel geleverd

Mijn materialen werden snel en volgens afspraak geleverd. Ik had het de dag na de bestelling al in bezit.

Aangegeven wanneer ik de materialen geleverd wilde hebben en dit ging erg goed. De medewerker die ik heb gesproken was vriendelijk en hielp me vlot.

Super snel acteren

Denken mee en kunnen zeer snel handelen. Ook als het afwijkt van normaal.

Prima berijf

Bestelling goed en netjes afgeleverd precies volgens afspraak.

Weer niet op bezorg adres geleverd maar factuur adres

Niet goed, 2 keer al dat ik een aflever adres heb ingevuld voor bezorging en dan wordt het toch op factuur adres bezorgd waar dan niemand aanwezig is en dan kan je een dag later je pakketje op halen bij post nl. Vervelend

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.