Goede service en prima isolatiemateriaal voor een gunstige prijs

Isolatiematerialen zelf afgehaald en de heren hebben mij prima geholpen. De ruime keuze in verschillende materialen vond ik ook erg fijn. Als ik weer isolatiematerialen nodig heb, dan ga ik zeker naar Isolatienoord!

Grote bestelling

Snel geleverd en makkelijk te bereiken bij vragen

Netjes bezorgd!

Door de herfstvakantie is er bij de bestelling iets verkeerd gegaan maar daar is heel snel keurig op gehandeld! Zeer tevreden!

Uitstekende service

Bestelling was snel geregeld. Top vakmensjes

Super club

Die leveren goed materiaal voor een redelijk prijs

Heel blij mee, want: online een helder productoverzicht. Telefonisch kregen we een afgestemd advies. Prima bezorging. Dank Isolatie Noord!

Goed advies en goede service

Telefonisch goed advies gekregen over houtvezelisolatie voor de zoldervloer. Levering van m'n bestelling was op tijd en ging heel vlot.

Goede kwaliteit / prijsverhouding

Goede kwaliteit / prijsverhouding snelle levertijd

Goede prijzen, communicatie en snelle levering

Een artikel was niet op voorraad maar toen dat weer het geval is, kreeg ik een bericht dat ik het kon bestellen. Vervolgens is de bestelling voor het weekend geleverd.

Goed advies en zelf dezelfde dag al geleverd

Had vragen over de soort isolatie en de folie die ik erbij gebruiken moest. Deze werden gelijk in het eerste telefoontje beantwoord. Verder werd aangegeven als ik voor 10 uur de bestelling geplaatst zou hebben het dezelfde middag op de route mee kon komen omdat we 10 kilometer verderop wonen. Dus binnen een dag alles geregeld

Snel en voordelig

Vrijdagavond laat besteld en op maandagochtend om 8 uur stond het al keer om afgehaald te worden. En dat voor een zeer scherpe prijs. Ik koop hier zeker nog eens weer.

Prima kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Goede communicatie over technische details zeer tevreden met deze firma

top product en snelle levering

Ook deze tweede bestelling compleet en snel (volgende dag) geleverd

Prima advies en service

Diverse keer wat gekocht! Altijd goede en duidelijke uitleg en advies

Snel en goed geregeld

Bestelling geplaatst en kon het meteen ophalen

Snelle levering.

Communicatie kan beter. Ik wist niet wanneer de bestelling geleverd zou worden. Dankzij de chauffeur, die liet weten hoe laat hij zou komen, kreeg ik duidelijkheid. De bestelling is in goede orde ontvangen.

Goede prijzen en uitstekende service

Verschillende shops vergeleken, maar de service per mail en telefoon gaf de doorslag. Ook de levering ging volgens afspraak. Tijd van bezorging klopte ook! Zou hier de volgende keer zo weer bestellen!

Goed materiaal en snelle levering

Agnes plafondplaten besteld met pir isolatie. Na twee werkdagen geleverd en top materiaal.

PIR+ Plaque de gyproc

perfect !!!

Goede en makkelijk te verwerken isolatieplaat.

De bestelde platen zijn snel geleverd en hebben zeer goede isolatiewaarden. Ook zijn ze makkelijk te verwerken en passend te maken. De lage score is te wijten aan de opgegeven werkende maten van de platen. Deze zijn geen 120x60 cm maar 119x59 cm. Dat leverde meer werk op omdat het stijl en regelwerk op de door het bedrijf opgegeven 120x60 cm reeds was aangebracht. Beter is het in de advertentie deze werkelijke maat op te geven.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Leveringsvoorwaarden niet zoals op webshop vermeld

Geen voorechtelijk leveringstermijn

Vlot en behulpzaam.

Ik heb eerst gemailt om wat advies, snel reactie . Hierna de producten besteld en snel thuis geleverd.

Prima en Snel levering!

Prima en Snel levering!

In twee woorden zeer goed

Binnen de gestelde levertijd alles netjes geleverd zoals was beloofd en voor een nettte orijs

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.