Geweldig !

Correct en snel geleverd !

Goedc

Corecte levering

Echt top geregeld!

Super snel, goedkoop en A-kwaliteit. Ook heel vriendelijke mensen. Ondanks deze drukke tijden in de isolatiewereld kon ik het binnen een paar dagen al komen afhalen en werd zelfs nog geholpen met het inladen van de 28 zakken 500 liter Drowa chips!!

Had veel vragen en meerdere keren telefonisch goede antwoorden en tips gekregen. De bestelling mislukte bij mij. Na een telefoontje alles prima opgelost. Snelle en nette levering en goede materialen.

Gewoon goed!

Gewoon goed en snel. Top service

Snel en betrouwbaar

Goede en snelle levering, de bestelde producten voldoen aan de verwachtingen.

Prima levering!

Snelle levering als er voorraad is

zeer goed

het werkt heel goed

snel goed geleverd

nog eens

Snelle levering en goed bereikbaar voor vragen

Wilde advies en kreeg deskundig antwoord

Groot assortiment, snelle reactie niet duur.

Enorm assortiment, grote zaak en vlot de bevesting. Hier kun je gerust zaken mee doen!

Gewoon voortreffelijk

Vlot zaken doen, duidelijk voor de telefoon, weten waar ze over praten. Een aanrader

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

pir B keuze gekocht,helemaal niks mis mooi spul

Uitstekend spul. Snelle levering.

Alles volgens afspraak

Alles volgens verwachting

Netjes afgehandeld

Keurig aan afspraken gehouden.

zondag besteld dinsdag in huis

Snel verzenden

Gemakkelijk, simpel en snel

Gemakkelijk via de website besteld en snel geleverd.

Snel en prima geleverd

Je kunt bij hun ook kleinere aantallen bestellen. Dat is mooi!

Prima service, aanrader!

Snelle, klantvriendelijke reactie op vragen en snelle levering. Denkt mee met klant.

Maximale service

Een webshop / bedrijf waar je exact de service krijgt zoals je hoopt. Snel bezorgd, keurig verpakt. Informatie voorziening was duidelijk. Kortom, een bedrijf waar alles zo goed verloopt dat ze het schoolvoorbeeld zijn voor andere bedrijven.

Prima materiaal!

Snelle levering, precies volgens de order. Goede prijs.

…..

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.