Snelle levering vriendelijke mensen en chauffeurs, en men krijgtwat besteld is.

levering was incompleet

Levering was goed, maar niet de volledige bestelling ontvangen.

Goed en snel geleverd

Prima contact gehad met de medewerkers waar goed meegedacht werd!

Kan het bedrijf zeker aanraden. Prima service!

Na goed advies ook goed geleverd.

Omdat ik voor een schuin dak isolatiemateriaal wilde, heb ik na het doorlezen van alle informatie op de website toch enkele keren per e-mail contact gezocht. Daar werd snel en adequaat op gereageerd, waardoor ik ook snel kon beslissen. Diezelfde dag heb ik alles besteld en binnen twee dagen werd alles correct op een pallet afgeleverd.

Snel bezorgd!

Snelle service.

Perfect. Besteld betaald eb kon het ook direct ophalen. Aangekomen snel geholpen. En vriendelijk personeel.

Online besteld, lag keurig klaar

Kleine bestelling vlot afgehandeld

Top. Alles volgens afspraak

Top alles volgens afspraak

Alleen de bezorger was niet klantvriendelijk

Eerst info via meermalig mail contact. Duidelijk en prettig. Daarna ook via telefoon. Nette, correcte en vakkundige uitleg en tips. Daarna bestelling gedaan. Goede levering en snel. Zeer vriendelijk personeel.

Prima service. Ruime voorraad.

Top geregeld

ze leveren wat ze beloven

prima kwaliteit en goed advies

Keurig verzorgd en afgeleverd

Klasse isolatie materiaal en lijmproducten

Mooie prijs, goede service

Zaterdags besteld, dinsdag stonden ze voor de deur met de vrachtwagen. Nog even gebeld en gemaild waarbij mijn vraag netjes behandeld werd.

Vriendelijk en snel

gewoon goed en snel

alles geleverd zoals besteld en snel geleverd.

Prima,niets op aan te merken.

Snel en doortastend.

Gewoon top

Erg goed geholpen

Goede communicatie en service van kantoor en tijdens de levering!

Leveren perfect materiaal en houden zich aan de afspraken

Direct contact, nemen de telefoon op en doen wat ze beloven. Een voorbeeld voor andere materiaal (internet) leveranciers.

Perfecte levering

Correct bedrijf. Snel en netjes telefonisch contact. Reageren onmiddelijk op mail. Levering keurig verpakt en netjes verpakt.

Perfecte levering, mooie afwerking gewoon top

Soepel en snel

Heb de pir underlayment platen besteld en toebehoren. Na bestelling werd het snel geleverd communicatie van het transport was prima. Enige wat iets minder is de underlayment platen zijn niet 100% recht maar dat heb je al gouw met hout is acceptabel in ieder geval.

Vakkundig en vriendelijk

Mijn vraag is vriendelijk en vakkundig beantwoord. Daarna kon ik met een gerust hart bestellen wat ik nodig had

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.