Duidelijke webshop, zeer snelle levering

Ik kon snel vinden wat ik nodig had en binnen 2 dagen had ik de materialen in huis. Goede service!

Vlotte en vriendelijke afhandeling, hadden alles op voorraad wat ik nodig had.

Zeer tevreden en goede materialen. Beveel het bedrijf absoluut aan

Levering vlot en compleet.

Bestellen online was eenvoudig en leidde tot een compleet pakket. Na telefonisch bericht op tijd geleverd.

Het was weer prima geregeld

Alles snel geregeld en goed afgeleverd.

Goede klantenservice

Scherpe prijs, snelle levering en super actieve klanten service

Top service, betaalbaar en eerlijk

Ik plaats vaak geen recensies op website's maar dit bedrijf moet doorgaan op deze manier van werken! Echt top 'ga zo door'. Lekker nuchtere chauffeur en duidelijke manier van communiceren. Dag van tevoren een keurig apje ontvangen. Waar vindt je nog zo'n bedrijf.....

Snelle en goede service

2 keer besteld, snelle levering en word netjes neer gezet waar je het wil hebben

Goed advies en snel gelevert

Goed bedrijf

Mijn ervaring was heel prettig, de website is overzichtelijk en duidelijk. Na bestelling was de communicatie duidelijk over de levering en de levering zelf ging ook heel prettig. Aardige chauffeur en alles netjes ingepakt op de stoep gezet.

Goed bedrijf

Vlotte levering, scherpe prijs

Vlotte levering en scherpe prijs, jammergenoeg was een rol folie in de wagenm blijven liggen.

Vlotte levering, scherpe prijs

Helemaal af

Af wat betreft bestelling en verzending.

Makkelijke site en stipte levering. En heb je wat over? Geen gezeur of moeilijk doen

EPS-platen online bestelt en omdat we niet zeker waren over het exacte benodigde aantal -platen, twee platen extra bestelt. Platen werden sneller dan de -site vooraf aangaf geleverd - (telefoontje gehad over de levering - top! ) De -platen die ik over had konden - mits onbeschadigd - retour. Ik heb ze teruggebracht en kreeg DIRECT geld terug! DANK voor de service en vriendelijkheid! mannen én vrouw op kantoor van Isolatie Noord!

snel, benaderbaar

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.