Prima product, verpakking verdiend iets meer aandacht SVP

Alutape tbv isolatie besteld, kwaliteit product was prima. De verpakking verdiende iets meer aandacht....doosje was net te klein voor 6 rollen waardoor eea niet helemaal paste en de inhoud "uitpuilde" en beschadigd was.

Snelle levering en toen we nog wat bij moesten halen was dat ook zo geeegeld.

Keurige levering en op tijd

Levering werd netjes aan huis gebracht met een kleinere steekwagen, de vrachtwagen was te groot voor onze straat en op tijd!

Keurig geleverd

sneller sevice

uitstekend geholpen

Goedkoop isoleren

Overzichtelijke webshop met duidelijke informatie over welk soort isolatiemateriaal ik nodig had voor mijn project. Vervolgens zijn de prijzen ook zeer scherp en vors goedkoper dan bij de bouwmarkt

Vriendelijk te woord gestaan en alle mogelijke hulp geboden

De levering kwam op een slecht moment. Door de klantenservice vriendelijk te woord gestaan. En alles wat mogelijk was gedaan om er voor te zorgen dat het moment van levering wel goed kwam.

eenvoudige site makkelijk te bestellen, snel probleemloos bezorgd

Snelle levering en prima materiaal

Eenvoudig online te bestellen en levering verlopen volgens planning

uitstekende service

Goede producten voor een mooie prijs. Afhalen gaat heel makkelijk en personeel erg vriendelijk.

Goed voor elkaar

Gewoon goed geregeld

Snelle reactie op de mail met een vraag over de levertermijn. Voordelige artikelen.

Snelle levering en fijne service

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Maar ben erg tevreden over de matrialen, snelle service en fijne vervoerders.

SUPER SNEL, GOEDE PRIJS. EN STIP OPTIJD AFGELEVERD.

SUPER SNEL, GOEDE PRIJS. EN STIP OPTIJD AFGELEVERD.

Vlot de juiste spullen geleverd

Vlot de juiste spullen geleverd

zeer goed

Komen hun afspraken na

1 klein minpuntje was dat de sluiting tussen kerst en oud en nieuw slecht op de site wordt aangegeven. Toen ik na het bestellen geen levering kreeg, heb ik snel reactie gekregen op mijn e-mail. De levering die ze mij toegezegd hebben zijn ze ook na gekomen, en ik ben keurig op de hoogte gehouden. Dus keurig geleverd volgens verwachting.

Sneller kan niet

Keurige aflevering met super aardige hulpvaardige chauffeur

Prima bedrijf!

Goede materialen, goede prijs en snel geleverd

Matig

Bezorgdienst maakt een planning zonder overleg. Omdat wij werken moest ik de buren hiervoor lastig vallen en met de buren en de transporteur afspraken gemaakt.vervolgens komt de transporteur dropt de lading en houdt zich niet aan welke afspraak dan ook….. Dit was een bestelling in de particuliere sector en niet bij een bedrijf. De afbeelding van het gekochte materiaal wijkt ook enorm af. Echt jammer…..

prima geholpen!

aardig en hulpvaardig personeel; prima geholpen!

Snelle service!

Ze leveren erg snel en komen afspraken na. Dat zie je kom wel anders bin andere bedrijven.

Prima isolatie, een kleine werkomschrijving zou fijn zijn.

Leuke zaak, goed contact, prima spul

Order snel uitgevoerd. Product is prima

Ik heb bij Isolatie Noord Pir platen besteld die verlijmd waren met gips. Binnen een paar dagen geleverd.

Snelle service , materialen perfec

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.