Goede service en levertijd

Goede service en levertijd

Helemaal af

Af wat betreft bestelling en verzending.

Makkelijke site en stipte levering. En heb je wat over? Geen gezeur of moeilijk doen

EPS-platen online bestelt en omdat we niet zeker waren over het exacte benodigde aantal -platen, twee platen extra bestelt. Platen werden sneller dan de -site vooraf aangaf geleverd - (telefoontje gehad over de levering - top! ) De -platen die ik over had konden - mits onbeschadigd - retour. Ik heb ze teruggebracht en kreeg DIRECT geld terug! DANK voor de service en vriendelijkheid! mannen én vrouw op kantoor van Isolatie Noord!

snel, benaderbaar

Goed product

Lekker licht om mee te werken . Fijn om te zagen en te verwerken

Goed product

Lekker licht om mee te werken . Fijn om te zagen en te verwerken

redelijk tot goed

door interne miscommunicatie is de bestelling vertraagd. wel gemeld door de leverancier. weinig problemen door ondervonden

Snelle correcte levering

De platen doen hun werk. Prijs lijkt mij goed.

geweldig

snelle levering van goede producten. de chauffeur heeft alle 4 pallets netjes binnen gezet .

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.