Vervoer te duur

De isolatie platen goede prijs maar het Lichte gewicht van het pakket voor vervoer is belachelijk duur. Is niet vatbaar voor een volgende keer.

Service, goede producten en klantvriendelijk

Leveren goed spul en zijn flexibel. Proberen je echt te helpen.

Slechte bezorging

Bezorging slordig afgeleverd. Isolatie platen waren niet goed verpakt.

Korte lijntjes,snelle afhandeling.

Online besteld,volgende dag een mail dat alles op voorraad was en afgehaald kon worden.

Goed materiaal en correcte service

Bij het verwerken, een week na de levering, bleek er een emmer filler te ontbreken. Gebeld en er werden excuses gemaakt. Het geld wordt gecrediteerd. Correct gedrag!

goed en snel

binnen 24 uur geleverd 11cm PIR messing en groef 2 zijden aluminium, legt zeer strak, naden verspringen niet.

helemaal netjes in orde

netjes precies op tijd de volgende dag geleverd ik ga hier zeker nog eens bestellen

Een man een man een woord een woord

Professioneel, snelle levering, vriendelijke behandeling.

denken mee

Vakkundig advies en behulpzaam

Naast duidelijke uitleg ook nog eens een vlotte levering. Top geregeld

Duidelijk en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

s' ochtends besteld, kreeg een telefoontje en dezelfde middag al geleverd. Top!

Super service

Super fijne service en goede kwaliteit.

Prima levering!

Keurig geleverd en strakke prijzen!

toppie

mooi op tijd geleverd en een prima artikel/ dus een fijn adres

Bedrijf wat ik zeker ga aanbevelen!

Dienstverlening die je nog zelden meemaakt. Telefonische bereikbaarheid is top, afhandeling van vragen via website, mail en telefoon is prima. Levering van producten snel

Bestellen en heel snel de bezorging. Netjes voor de deur. Echt top.

Snelle levering, net verpakt.

Pir plaat met gips besteld. Netjes verlijmd. Website overzichtelijk. Levering zoals gevraagd!

Veel keuze, betaalbaar, uitstekende service.

Uitstekende service

Bij de bezorging was iets verkeerds gegaan waardoor er iets ontbrak. Een telefoontje en het ontbrekend gedeelte de volgende dag geleverd.

Goede voorlichting en snelle service

Ik kan kon bestelling niet betalen in Nederland

Ik kan mijn bestelling niet betalen in Nederland

Alles was prima geregeld kom zeker weer bij jullie grt.jes jan de wilde

Prima bedrijf

Men weet alles over isolatiemateriaal te vertellen. Hoe aan te brengen etcetera.

Aanvankelijk had ik steen wol besteld op afroep. Toen bleek dat dit niet aangebracht kon worden kon de order gewijzigd worden naar PIR platen. Doet men niet moeilijk over.

Snelle levering en goede prijs.

Glaswolplaten van Knauf acoustifit 10 cm besteld en tussen de vloerbalken in kruipruimte geplaatst. Platen zijn perfect op maat te snijden en jeuk/irritatie vrij.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.