Snelle en correct levering van isolatie materialen

Isolatie en bevestigingsmaterialen besteld. Keurig en dag voor levering informatie gekregen over de levertijden. Leverancier erg netjes en belde van te voren nog..

Super en duidelijk

Duidelijke informatie gekregen voor isoleren van schuindak. Op hun duidelijke website bestelling geplaatst. Producten keurig op tijd geleverd. Fijn en correct bedrijf om zaken mee te doen.

Snelle levering.

Korte levertijd en spullen netjes verpakt

Gewoon goed!

Besteld en volgende dag ontvangen.

Goede service, goede prijs, afspraken na gekomen

Goede service, goede prijs, afspraken na gekomen

Levering en product volgens afspraak!

Product voldoet aan verwachtingen. Laat de winter maar komen. Ons dak is nu super geïsoleerd.

duidelijke website, heldere keuzes, snelle levering, vriendelijke bezorger

goede kwaliteit

Goed geholpen!

Prettige werknemers en goede service

Snelle levering, prima prijs.

Materiaal snel aangeleverd gekregen. Netjes tot bij de tuinpoort gebracht. Prima prijs voor de kwaliteit van OSB.

Topservice

Nu voor de 2e keer isolatie materiaal besteld. Ruime keus en supersnel geleverd. Topservice en goede communicatie.

Goede prijs en snel geleverd

Heb hier meerdere keren besteld en alles was altijd snel en volgens afspraak geleverd.

Slechte maatvoering

Ik heb meerdere verschillende PIR-platen met geplakte gipsplaten besteld. Bij mijn vorige bestelling, stak aan de kopse kant van de platen telkens een stuk isolatie enkele millimeters uit, en dat was dit keer ook het geval. Ook waren van nagenoeg alle PIR-platen smaller dan de gipsplaten waardoor de platen niet perfect op elkaar aansloten door de uitstekende gipsplaten.

Heel goed te spreken over dit bedrijf

Isolatie materiaal lag klaar en even samen laden klaar Vlotte communicatie Duidelijk wanneer alles klaar Mooi materiaal en goed Prettig te verwerken

Perfecte levering

Per internet besteld en kon het precies op de datum en tijd ophalen wat ik had voorgesteld. Zeer netjes geregeld.

Ze zeggen wat ze doen. Daarnaast doen ze watje zeggen.

Ze komen afspraken na. En leveren wat besteld is binnen afgesproken tijd.

Snelle levering, prima advies.

Snelle levering, prima advies.

Prima prijs voor een mooi product

Perfecte geleverd, op de afgesproken dag en tijd, daar kan je een afspraak mee maken, erg fijn.

Prima bedrijf

Duidelijke website, redelijk geprijsd en vlot geleverd. Goede keuze.

Zeer snelle en correcte levering!

In één woord, prima!

Goede prijzen en voldoende keuze.

Duidelijke website met voldoende keuze. Alles is makkelijk te bestellen en er is een goede mailwisseling. Leverdatum is makkelijk te kiezen en wordt ook goed uitgevoerd. Bij mij was er een kleinigheid mis gegaan met de levering maar na een korte en duidelijke mailwisseling werd dit alsnog na gestuurd. Kortom, geen klachten en alles was perfect geregeld.

Betrouwbaar bedrijf

Alle spullen die ik bij Isolatienoord heb besteld waren van goede kwaliteit. Ook als je informatie vraagt via de telefoon, staan ze je vriendelijk te woord en met goede informatie. Levering die ze zelf brengen is snel en professioneel. Alleen als je niet in Nederland woont ( ook al is het net over de grens) is de kleine levering via een koerier erg traag en heel erg duur in de verzendkosten. ( zo heb ik bijvoorbeeld een week op mijn doosje schroeven moeten wachten, voordat de koerier het doosje kwam afleveren en dat voor €25,- verzendkosten. Dit is te duur en te langzaam voor dat geld naar mijn mening.) Maar voor de kwaliteit van de producten en de eigen levering zou ik zeker weer bestellen bij dit bedrijf.

zeer goed

alles prima geregeld

prima website overzichtelijk goede prijs en snelle levering

Super service, echt een aanrader

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.