Alles is netjes geleverd. Toen er iets verschil zat tussen de bestelling en de levering werd dit direct zonder problemen opgelost. Dus zeer tevreden.

gewoon top

heel vriendelijk en klantgericht. mooi materiaal

Bestellen makkelijk en levering goed geregeld.

fijne website, goed geprijsd en snel geleverd wat wil je nog meer...

goede ervaring en snelle levering

goede ervaring en snelle levering

Fijne hulp, duidelijke communicatie aan de telefoon. Supersnelle levering in een tijd waarin 'heel' Nederland aan het isoleren is. Goede ervaring, goed spul.

Snelle levering na online bestelling. Heb nog meer isolatie plannen thuis en ga het zeker hier weer bestellen. Ook de gerekende transportkosten vindt ik heel netjes

Goed geregeld

Ze konden me goed informeren over het soort folie dat ik nodig had en dat was snel geleverd

hele snelle levering

hele snelle levering maar we hebben het materiaal nog niet verwerkt

Snelle levering eerlijke prijs

Snelle levering eerlijke prijs netjes afgeleverd

Mooi bedrijf met een prima product.

Goed geholpen. Snelle reactie op emails. Vriendelijke hulpvaardige medewerkers.

Goede prijs, aardige mensen

Heb fermacell+por platen besteld en zelf opgehaald. Aardige mensen, snel klaar, beste prijs.

Vriendelijk, goede prijs en snel geleverd

Vriendelijk, telefonisch geholpen, makkelijk besteld en snel geleverd!

Vervoer te duur

De isolatie platen goede prijs maar het Lichte gewicht van het pakket voor vervoer is belachelijk duur. Is niet vatbaar voor een volgende keer.

Service, goede producten en klantvriendelijk

Leveren goed spul en zijn flexibel. Proberen je echt te helpen.

Slechte bezorging

Bezorging slordig afgeleverd. Isolatie platen waren niet goed verpakt.

Korte lijntjes,snelle afhandeling.

Online besteld,volgende dag een mail dat alles op voorraad was en afgehaald kon worden.

Goed materiaal en correcte service

Bij het verwerken, een week na de levering, bleek er een emmer filler te ontbreken. Gebeld en er werden excuses gemaakt. Het geld wordt gecrediteerd. Correct gedrag!

goed en snel

binnen 24 uur geleverd 11cm PIR messing en groef 2 zijden aluminium, legt zeer strak, naden verspringen niet.

helemaal netjes in orde

netjes precies op tijd de volgende dag geleverd ik ga hier zeker nog eens bestellen

Een man een man een woord een woord

Professioneel, snelle levering, vriendelijke behandeling.

denken mee

Vakkundig advies en behulpzaam

Naast duidelijke uitleg ook nog eens een vlotte levering. Top geregeld

Duidelijk en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

s' ochtends besteld, kreeg een telefoontje en dezelfde middag al geleverd. Top!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.