Tevreden

Supersnel geleverd

Topservice en super snel

Snel geleverd, goede uitleg bij vragen! Topservice!

Toppie

Veel keuze, goed advies, goede prijs en snelle levering.

Goede service, sterke prijzen

Snel geleverd en duidelijke communicatie, voorafgaande levermoment zoals verzocht een belletje door transporteur. Webshop werkt prima, duidelijke informatievoorziening. De ongebruikte artikelen welke overbleven na de isolatieklus konden geretourneerd en gecrediteerd worden.

Scherpe prijs

Scherpe prijs, uitgebreid assortiment en betrouwbaar.

Vlotte service en leverin,goed verpakt, uitstekend materiaal

Ik ben zeer tevreden, de levering was nog sneller dan verwacht. Nalevering van schroeven ging ook snel, goede telefonische bereikbaar, prettige beantwoording van vragen!

Ruime keuze, prima producten en snel geleverd

Ik kocht isolerende platen om een muur mee te bekleden. Er was ruime keuze uit isolatiemateriaal en dikte van de platen. De gekozen platen zijn van prima kwaliteit. Het bestelproces verliep vlot, en de afleverdag kon in overleg worden vastgesteld. De platen waren goed verpakt en werden keurig voor de deur afgeleverd. Ik heb de platen inmiddels aan de muur geplakt. Ik kan Alabastine Gipsplaat Vuller (kitspuit) aanbevelen om de naden af te dichten. Deze is makkelijk te verwerken en krimpt niet.

Duidelijke site. Goedkoop en snel met leveren.

Duidelijke site. Goedkoop en snel met leveren.

Goede prijs snelle levering goede communicatie

Goede prijs, Snelle levering, Goede communicatie

Levering en advies

Ben goed geholpen, drie keer bestelling aangevuld en toch alles in een keer rijden gebracht. Ook wat advies gekregen over montage. Prettig bedrijf.

Isolatieplaten (IKO PIR) werden zeer snel bezorgd. Helaas zonder aankondiging vooraf, ondanks de belofte van een track and trace code. De platen waren goed verpakt, wel waren er een paar beschadigd. Dat is niet zo vreemd, omdat het nogal poreus materiaal is. Niet heel erg, omdat ze meestal op maat moeten worden gezaagd. Al met al een goede ervaring met Isolatie Noord.

Binnen één dag een offerte gekregen om subsidie aan te kunnen vragen. Vervolgens ook binnen één week alles netjes geleverd.

Materialen makkelijk te selecteren en ook een snelle levering zonder beschadigingen!

Helemaal top!

Besteld en de volgende dag werd het in de ochtend al netjes afgeleverd.

Arjen heeft mij uitstekend geholpen

Besteltraject liep wat moeizaam. Arjen heeft dit geweldig opgelost.

Super goed geregeld

Ik zou iedereen aanraden om bij jullie isolatie bestellen

mooi en makkelijk verwerkbaar

zoals ik had verwacht

Goede service en prettig in de communicatie

Hoewel het eerst met de duidelijkheid rond de afgesproken aflevertijd wat stroef liep (geen track en trace) ging het daarna vlot en was de communicatie prettig.

Snelle levering goed product

Zeer goede service en snel geleverd.

Snelle reactie op mail met offerte en op maat advies. Snelle levering!

Goede en snelle leveringen

Ervaring is goed Site is makkelijk en overzichtelijk Bestelling snel geleverd en netjes verpakt

Uitstekende service.. snelle levering

Uiterst tevreden met deze club. Bellen netjes om de afleverdatum te bevestigen, levering conform afspraak en prijstechnisch de juiste verhouding. Erg tevreden

Goede PIR-isolatie voor een scherpe prijs

Makkelijk te bestellen en snel in huis, handig dat de PIR-platen per stuk zijn te bestellen en te combineren, zodat je geen hele pakken hoeft te kopen. Er was schade aan 1 plaat, dit is gecompenseerd, en dat toont dat je er prima terecht kan. Ook vragen worden goed beantwoord. Ik ben heel tevreden met het PIR en het heeft al een merkbaar isolerend effect in mijn woning.

Goede prijs, transport levert wat onduidelijkheid op.

Goede prijs en snelle reactie. Alleen een kleine opmerking over levering, op de site staat dat volgende dag wordt geleverd maar de transporteur gaf aan dat het niet kon. Uiteindelijk heeft de transporteur het toch gedaan maar er zit wat verschil tussen wat de transporteur kan doen en wat Isolatiwoord aangeeft op de site over de levering. Een kleine terughoudend op de site over volgende dag leveringen is wel op zijn plaats.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.