Helemaal top.

Snel besteld en zeer snel geleverd voor goede prijs.

Prima product en snelle levering.

Goede communicatie, afspraak is afspraak.

Zeer snelle levering

De levering was zeer snel nadat ik de order had geplaatst. Goede producten, echter vond ik de versterkte aluminium tape erg goedkoop aanvoelen en liet deze ook op meerdere plaatsen al snel los. Voor de rest TOP!

GOED,duidelijk en snelle levering

Blij verrast met de ruime keus, duidelijke beprijzing, snelle levering en dit alles tegen zeer redelijke prijzen.

Prima bedrijf

Vandaag besteld morgen in huis. Keurig geleverd

Netjes en snel

De eerste bestelling was al snel en netjes geleverd maar er waren 13 pir+gipsplaten verkeerd geleverd. Gelijk gebeld en de volgende dag verkeerde platen opgehaalde en de correcte geleverd. Top!

Snel, goedkoop en kloppend

Volledig volge 's verwachting en netjes weggezet achter het huis. Helemaal super

Uitstekende service en levering

Wordt vriendelijk en vlot geholpen Levering volgens afspraak

betrouwbaar

zak stak een beetje door pallet. Palletwagen stak hierdoor heen. Het gevolg kunt u raden. Advies iets op palletbodem leggen.

Prima bedrijf,, snel gereageerd

Super materiaal, degelijk en betrouwbaar

Een fijne webshop, snelle communicatie en snelle levering zonder gedoe. Wat wil een mens nog meer? Een dikke tien hiervoor!

Goed advies, snel en goed geleverd

Kleine partij PIR+Spano besteld, deze moeten op bestelling verlijmd worden. Ruim op tijd vervaardigd en geleverd op afgesproken datum. Ook snel contact gehad over levertijd en montageadvies specifiek voor mijn eigen situatie.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Betaalbare materialen met een goede kwaliteit.

Gewoon prima

Gewoon goed, zoals het hoort

Als afgesproken snel geleverd

Vlotte levering en ontvangen wat ik heb besteld

Vlotte levering en ontvangen wat ik heb besteld

vlot

mooi.strak.licht.stevig

snel en goed

smorgens besteld,diezelfde dag geleverd.

Professionele

Vriendelijke mensen goed bereikbaar en alle vragen zijn beantwoord

Goede prijs, goede levering

Nette prijs voor de producten t.o.v. andere winkels en snel en netjes op pallet geleverd op de oprit.

Snel geleverd, en eenvoudig te bestellen.

Goed en snel geleverd

Lekker snel en goed geleverd, tegen een goede prijs

Dat wat besteld is, lag klaar. Vriendelijke mensen die behulpzaam zijn.

Snelle levering. Goed product!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.