Vlot en duidelijk

Ook een kleine (na)bestelling plaatsen en die zelf ophalen is geen enkel probleem bij de mannen (en vrouwen?) van Isolatienoord. Helder bericht over wanneer de bestelling klaar zou liggen, en dat klopte ook 100%. Mensen op kantoor en in de hal op de vorktrucks heel behulpzaam. Prima producten. Graag tot een volgende keer

Goede informatie en snelle levering

Het zoeken naar de juiste isolatie via de website was makkelijk. Ook de levertijd stond duidelijk vermeld. De aflevertijd werd een dag van te voren aangegeven en de chauffeur was er op de afgesproken tijd. Goed materiaal voor een goede prijs.

Bestellen ging soepel, keurige informatie na de bestelling tot aan leveren.

Zeer goede partij om zaken mee te doen.

Topservice!

Geweldige service via de mail!

Snel afgehandeld en behulpzaam personeel

Na het plaatsen van de bestelling ontving ik snel bericht dat de bestelling kon worden afgehaald. Op locatie vriendelijke medewerkers en vlot mijn bestelling in ontvangst kunnen nemen.

Snel geleverd en kwalitiet

Altijd optijd, chauffeur belt netjes waar t moet staan, kwaliteit en toch niet duur. Bedankt Hendrikus

Top service.

Artikel waren niet genoeg op voorraad maar werden toch op tijd geregeld en bezorgt. Top geregeld!

Goed prijs snel levertijd

Goed prijs snel levertijd

Prima service, goede communicatie

Prima service, goede communicatie

GEWOON TOP, LEKKER VLOT OOK BIJ AFHAAL

GEWELDIG

snel en vriendelijk

Isolatienoord heeft mij prima persoonlijk advies gegeven, zelfs voordat ik dacht aan bestellen. Na bestellen werd alles snel en vriendelijk verwerkt. Ik heb alweer een nieuwe bestelling geplaatst.

Vriendelijke mensen en prima materiaal!

Goed geholpen, vriendelijke personeel Een aanrader

snel geleverd

snel geleverd goed produkt

waardeloze transporteur

waardeloze transporteur Hij zou tussen hij zou 10:30 tot 12:30 komen Hij kwam 18:30 dag na de kloten zou nooit meer iets kopen bij isolatienoord

goede prijs . producten van goede kwaliteit en in overeenstemming met de beschrijving

Alles was zoals beschreven op de website. De tijdige levering en de telefonische ondersteuningslijn zijn uitstekend

Snelle levering, uitstekend materiaal

Snelle levering, heel goed isolatiemateriaal

ruime keuze

Ruime keuze aan PIR platen en levering volgens afspraak.

Uitstekend!!!

Snelle verzending en goede klantenservice!

Subliem

Exact de afspraken nagekomen

Goed produkt voor uitstekende prijs.

Zeer tevreden over produkt, communicatie, levering een aanrader.

Snelle levering echt goed

Vriendelijk en service gericht

Zelf verkeerde product besteld. Na contact te hebben gehad kon het product makkelijk worden omgeruild voor het juiste product. Klaar terwijl je wach.

Prima goede prijs kwaliteit flotte levertijd

De bestelling kwam later als dat de bedoeling was. Maar werd goed opgelost

Vriendelijke mensen en een uitstekende chauffeur. Strak verlijmde PIR Gipsplaten en super netjes verpakt. Kortom een aanrader voor iedereen.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.