Top snelle levering

Volgende dag al geleverd

bestellen online helemaal prima

Prijs en kwaliteit is top, online bestellen en je hebt het snel in huis.

Top service en advies

Contact is zeer prettig. Materiaal goed van kwaliteit

Makkelijk en vriendelijke

Goede site en telefoon duidelijk mee denkend

prima service

Bestelling en aflevering ging makkelijk en alles op tijd.

Plaatjes waren niet haaks, waarschijnlijk B-keuze

De bezorging was prima. Alleen bij het leggen van de plaatjes bleken deze niet haaks te zijn waardoor ik alle kopzijden extra moest zagen. Hetgeen mij flink extra tijd kostte.

Afspraken worden nagekomen en alles op tijd geleverd.

Met spoed isolatie nodig dan ben je bij hen aan het juiste adres. Keurig volgens afspraak geleverd en indien nodig vindt overleg plaats, bv over het tijdstip van levering, plaats van aflevering etc. Voor ons voelt het als een betrouwbaar bedrijf waarin wij in de toekomst zeker nog een beroep op gaan doen mocht dit nodig zijn.

Helemaal top

Zie boven

Snelle communicatie, goede service

Isolatie besteld, werd snel geleverd. Er was een klein probleem met de materialen. Werd attent en snel opgelost. Erg fijn. Bij volgende isolatieklus weet ik waar ik moet zijn.

Snelle bezorging en goede service

Besteld voor 12 uur inderdaad de volgende dag bezorgd. Omruilen of retourneren geen probleem.

Prima isolatie en snel geleverd.

Alles volgens afspraak geleverd

Webshop Makkelijk overzichtelijk doelmatig

Altijd voorraad en vriendelijk geholpen

Goede kwaliteit, snelle levering.

De gipsplaat met PIR is goede kwaliteit. Jammer dat er niet eerder gecommuniceerd werd over de bezorging. (16.00 gebeld over levering om 18.45!). Het zou fijn zijn als je zelf een bezorgdag en tijd kan kiezen. Zeker voor de €65,00 die je ervoor betaald.

uitstekende service

had nog aanvullende bestelling en kon meteen mee met 1 zending. top gedaan

Snelle levering, alles volgens afspraak.

Snelle levering, alles volgens afspraak

Door onze eigen fout dachten we het verkeerde te hebben gekregen. Maar er werd zeer goede service verleent. Er werd van alles aan gedaan om het op te lossen.

Fijne snelle levering

Alles was nog netjes verpakt en de chauffeur was fijn optijd.

Snelle levering, vriendelijke service

Perfecte service, volgende dag geleverd.

Perfecte service, volgende dag geleverd.

zeer goed

snelle levering 1 verkeerde levering na contact goed opgelost

Goede prijs en snel

Nadat ik mijn bestelling had geplaats kon ik het al ophalen. Supersnel

Vriendelijk en zeer goede service

Vriendelijk en zeer goede service

2 keer een bestelling geplaatst, en beide keren perfect verlopen.

Snel.

Alleen jammer dat je geen mail krijgt wanneer je bestelling geleverd wordt.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.