Zeer aan te bevelen

Goede en betaalbare producten, ze communiceren goed en denken met je mee.

goede, snelle levering

prima levering

Goede klantenservice en snelle reactie

Ik had iets besteld maar een ander merk was geleverd. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kon het gelukkig retourneren.

Goed geregeld!

Na bestelling snel bericht om de bestelling af te halen. Door vriendelijke medewerkers meegeholpen te laden. Top!

Helemaal prima

Helemaal prima alleen veel verzendkosten

snelle levering product oké transport iets minder goed beetje schade

beetje schade aan product door transport beter plaatsen op pallet.

Prima service en supersnelle levering!

Ook via de mail werd ik snel en adequaat geholpen- goede ervaring.

Goede service ook mbo de bezorging

Isolatie Noord heeft een goede service ook met betrekking tot de bezorging van de bestelde goederen Mocht je er bijzonderheden bij hebben en dit na telefonisch contact besproken hebben wordt dit over het algemeen goed geregeld

goede service

goede service

Prima en snelle service

Zie boven

Top behandeling

No nonsense

Zoals het hoort.

Prettige en correcte behandeling.

Snelle service en levering

Kwaliteitsarme materialen tegen een goede prijs

Goed geregeld alles volgens plan!

Goeie communicatie en snel geleverd! Kwaliteit is ook goed

de platen waren prima, levering snel maar foutieve datum

Platen prima, levering heel snel, maar niet op de correcte datum welke was aangegeven bij de opmerkingen. Met vriendelijke groet, Monique Pijls Océ-Kunstbezit

Keurige levering andere dag.

Isolatieplaten pet stuk te bestellen. Bij behorende lijm en kit en tape in diversen soorten leverbaar.

Goed bedrijf

Snelle levering en goede service

Soepele communicatie en levering

Goed materiaal, snel geleverd en duidelijke communicatie

Kwaliteit en prijs zijn goed.

Duidelijke webshop en goede service

Ruim aanbod op de site en goede service.

Mijn ervaring is voor 50 % goed te noemen

50 % goed te noemen omdat de bestelling is gedaan met een aanvulling dat het wenselijk is of bestelling een paar weken later geleverd kan worden. Wij wachten dus nog op de levering op de geplande datum. Als deze levering goed verloopt zal onze ervaring voor 100 % goed zijn.

Alles perfect

Snelle levering ook met voorkeur dag en tijd Aardige chauffeur alles netjes gelost met kooiaap Zeer tevreden

Goede site op internet, snelle levering

goed materiaal en snel geleverd

duidelijke website, ik kon alles snel vinden

overzichtelijke website, gemakkelijk bestelproces en fantastisch afgeleverd tot bijna in de garage

Komt de afspraken goed na, telefonisch en via de WhatsApp en de computer. Ik ben zeer tevreden over de 20 cm steenwol

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.