Correcte afhandeling

Vriendelijk personeel, en goed matriaal.

prima afspraken nagekomen

isolatienoord heeft prima de afspraken nagekomen en geleverd wat overeengekomen is.

Netjes en snel geleverd, vriendelijke mensen. Materiaal voldoet aan de verwachting

Bestellen is eenvoudig en overzichtelijk

Bestellen is eenvoudig en overzichtelijk en de levering is prompt waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden. De verzendkosten bij kleine bestellingen zijn wat aan de pittige kant.

TOP

Perfect, zeer tevreden met isolatie Noord.

Goede prijs kwaliteit

Communicatie mag iets beter

Top nog voor het weekend geleverd

Levering binnen 5 dagen, transport geregeld voor het weekend zodat we toch meteen aan de slag kunnen. Veel producten leverbaar in de shop. Jammer dat er enkele platen beschadigd waren.

Snel geleverd, waardeloze slagpluggen

Ik was initieel zeer tevreden, op de website stond 3-5 dagen levertijd maar ze waren veel sneller. Ook bij het leveren kon ik nog aangeven waar ze de pellets met pir+osb platen en ventilatie-latten neer moesten zetten. Ik heb nog telefonisch contact gehad en ze nemen hier altijd snel op en reageren vriendelijk, ze zijn ook zeer gunstig geprijst. Het ging echter tijdens het bevestigen helemaal mis, het was een grote hel, de slagpluggen gingen allemaal krom echt waardeloos een klus die intieel heel goed ging werdt een hel. Uiteindelijk slagpluggen bij de praxis gehaald en daar absoluut helemaal geen problemen mee ondervonden, ik raad dus absoluut af om bij hun de slagpluggen te kopen doe jezelf een plezier en haal deze elders. pir+osb zou ik wel aanbevelen om hier te halen.

Kwalitatief goede materialen voor een scherpe prijs. Levering zelfs eerder dan vereist. Ruim op tijd. Prima!

Helemaal top!

Snel geleverd, klantvriendelijk. De platen zijn van prima kwaliteit.

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Pir-platen voor prima prijs-kwaliteit verhouding gekocht

Kwalitatief goede producten.

Snel geleverd, goede kwaliteit. En een scherpe prijs.

Goede bereikbaarheid, levertijd en dienstverlening

Goed advies aan de telefoon, ze denken mee, en als ze het niet weten zeggen ze dat eerlijk

Snelle levering tegen een goede prijs.

Besteld via internet. Goede prijs en snelle levering

Altijd goede prijs en kwaliteitverhouding

Zonder gedoe, goede prijs, kwaliteit en levering conform afspraak

Goede prijzen snel geleverd.

Producten zoals omschreven. Netjes gecommuniceerd over de aflevering.

goede service!

Snel levering

Snelle en correcte service

Besteld en snel geleverd zoals afgesproken.

Uitstekende service

Prima geholpen, goed materiaal en vriendelijk personeel.

Snelle levering , goed materiaal

Prijs van het materiaal een van de goedkoopste

Naadloze bestelling en levering

Scherpe online prijzen. Boven bepaalde bestelwaarde geen transportkosten. Prima website. Duidelijke tijdige emails. Gemakkelijk bestellen en snelle pallet levering. PIR platen netjes rondom gewrapt op pallets. Alles verliep zonder hickups, als gewenst.

Snel en goed geleverd

Goede website, isolatie snel en goed geleverd.

super!

alles was keurig netjes op tijd geleverd, en super netjes verpakt!

Duidelijke site , snel besteld , snel geleverd, goede communicatie en verantwoordelijke transporteur..

Goed en correct

De bestelling is goed en correct en snel geleverd. Ga zo door

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.